Konu: yasaklı cleo  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2023 00:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenshi_Koganegawa @Mordeviesta
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jerquis_terrell @with
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 
Spoiler: GösterGizle
yasaklı cleo

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ön kaldırma cleosu kullanıyor, sunucu içerisinde yasak.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):yok.
« Son Düzenleme: 21.04.2023 01:06 dispatch »

#1 - 21.04.2023 01:07
evet

#2 - 21.04.2023 01:27
Kullandığım cleo eski bir adminin modpackinde mevcut. Birlik geçmişime bakılacak olursa yarışçı birliğindeydim ve bunu ss-videolar için kullanıyorduk. O sırada Discord'da bas-konuş yaptım ve cleo aktifleştirildi. Zaten bu cleonun sunucu içerisinde görsellik dışında sağladığı bir avantajı yok.

#3 - 21.04.2023 01:32
Kullandığım cleo eski bir adminin modpackinde mevcut. Birlik geçmişime bakılacak olursa yarışçı birliğindeydim ve bunu ss-videolar için kullanıyorduk. O sırada Discord'da bas-konuş yaptım ve cleo aktifleştirildi. Zaten bu cleonun sunucu içerisinde görsellik dışında sağladığı bir avantajı yok.
Sunucuda bu cleo yasak, hiç bir oyuncuya izin verilmiyor. Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.

#4 - 21.04.2023 01:41
Tamamen açık arama amacıyla açılmış bir şikâyet olduğunu düşünüyorum.
3000 saate yakın bir oyun süresini ceza almadan yapmış birisi olarak neden avantaj sağlayacak bir cleo kullanarak hesabımı ateşe atayım? Ayrıca dediğim gibi, bu cleo eski adminlerden biri olan Stance'ın modpackinde mevcut. Bir admin bu modpack ile yıllarca sunucuda oynadı. Görsellik dışında herhangi bir artısı olmayan bu cleo eğer ki yasaklıysa silebilirim. Buna ek olarak, cleoyu kasıtlı olarak aktifleştirmediğimi de beyan ediyorum.

#5 - 01.07.2023 13:59
Temiz sicil sebebiyle tek seferlik uyarıldı. Tekrarında 3. parti yazılımından işlem uygulanacak.