Konu: Barbara Miller - GBI  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2023 21:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Barbara_Miller @Lethal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/04/2023 - 21:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölge (kışkırtıcı rol)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motosikleti ile bilerek aracıma çarpıyor, giderken de karakteri kışkırtacak rol gerçekleştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.04.2023 21:33
Karşı tarafın savunması gelmeden önce yapılan toxic hareket için üşenmeden şikayet ile uğraştım. Frixy Dwight ile beraber motosiklet sürüşü yapan Barbara Miller karakteri WSR Arena önünde araca pit denemesi yapıyor, erken davranarak frenliyorum ve pit deneyişini başarısız kılıyorum. Durumu daha netliğe kavuşturmak için çizerekte belirttim, ekte;
Alıntı

Pit denemesi başarısız olunca durumu sindiremiyor, Amaranth karakterine de bulaşmayı kafasına koyduğu için alt sokaktan dolaşıyor ve tekrar önüme çıkıyor. Bile bile kendisine ait olmayan şeriti kullanarak araca önden çarpıyor, kendi karakterinin düşmesini sağlıyor. Ek olarak pm üzerinden "Kaza rolünü yapıyor musun şikayet mi açayim sen seç" demesinden de bu tüm olanların bir açık arama, bir şikayet oluşturma üzerine gerçekleştirdiğini de beyan etmiş oluyor.

Not; Karşı tarafın sicil geçmişini de göz önünde bulunduralım. Fazlasıyla mal varlığı olan bir karakteri sunucudan yasaklandığı için birilerinin açığını aramaya niyetlenmiş, ortamın huzurunu kaçırmaktan başka bir şey yapmıyor.
« Son Düzenleme: 20.04.2023 21:44 Jeraurn »

#2 - 20.04.2023 21:35
Birincisi neler uydurmuşsun anlayamadım bile, ikincisi fener  tutarak mı oynuyorsun oyunu bir şey göremiyorum.

#3 - 21.04.2023 00:19
Karakter Güvenli Bölge İhlalinden ceza alacak.