Konu: AMARANTH EISENHOWER  (Okunma sayısı 521 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2023 21:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Amaranth_Eisenhower - @Jeraurn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sürekli RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çarpıp rol yapmamak

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/u681f8

Ek açıklamalar(varsa): Rol yapmaya tenezzül bile etmiyor, AFK taklidi yapıyor.

#1 - 20.04.2023 21:39
Merhabalar,

Bu şikayetin tamamen açık arama olduğu bariz. Orada bilerek araca çarpacağın için kayıdı başlatmışsın. Senin video ile de sana geri şikayet açılmaması için chati temizlemişsin, bilinen şeyler. Motosiklet ile sıradan premier, cheetah gibi basık bir araca çarpmıyorsun, jipe çarpıyorsun. Tamponu kırdın, karakter de bunu dert etmedi ki inmedi. Bir arabayla ona çarpmış olsaydın sarsılırdı, başka şeyler olabilirdi. Motosiklet ile bir jipe kafadan çarpıyorsun ve karaktere ne olmasını bekliyorsun?

Ek olarak karşı tarafa aynı şekilde şikayet açıldı, açık aradığına dair eklemeler de yapıldı; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144059.0

#2 - 20.04.2023 21:47
Madem öyle diyorsun sen olayın video kaydını at? Çarpışma oluyorsa rolünü yapmak zorundasın.

#3 - 20.04.2023 21:51
Madem öyle diyorsun sen olayın video kaydını at? Çarpışma oluyorsa rolünü yapmak zorundasın.

Ne alaka? Karaktere bir şey olmadı, inme zorunluluğu mu var? Aracın tamponu kırıldı, umursamadı bile. Yüksek levelde bir karakterin banlandı, böyle bir kuralın olmadığını bilmene rağmen şikayet açmak için şikayet açıyorsun, manası yok. Yetersiz oyuncu profili olduğun açtığın şikayetlerden belli oluyor. Karakterin yasaklanmadan önüne gelene şikayet açmayı hedeflemişsin.

#4 - 20.04.2023 21:52
Bana boş lafla değil kanıtla gel, video atamıyorsun. Kimin suçlu olduğu ortada.

#5 - 21.04.2023 00:39
@Lethal neden ters şeritten gidiyordunuz? Videonun öncesini yükleyebilir misiniz? Kasti bir durum söz konusu gibi gözüküyor.

#6 - 21.04.2023 00:42
O saniye videoya girmişim @Jeraurn atsın. Ayrıca sonucta kaza rolü oluyor ve umursadığı yok. Objektif olarak bakmanı rica ediyorum şikayete.

#7 - 21.04.2023 00:46
Etiket atıldığı için cevap atıyorum. Video kaydına aldığımı söylemedim. Orada kasti çarpıldı ve zorla kaza rolü yapmam beklendi. Şikayette sunmuş olduğun videonun on saniye öncesini atarsan çok daha net bir hâl alır.

#8 - 21.04.2023 00:48
O saniye girdim videoya diyorum, kanıtın olmadan diyorsun suçluyorsun beni, kanıtını atıcaksan at yoksa ye cezanı.

#9 - 21.04.2023 01:33
Video kaydını bilerek araca çarparken başlattın, zorla kaza rolüne sokmayı denedin. Ek olarak motosiklet KM hızına dikkat edelim. Ters şeritte seyir halindesin ve hızlısın, yani sen bana çarptın, bu belli. O hıza gelinmesi için de epey hızlanmış olman gerekiyor. Sonuçlanabilir, @Pasha
« Son Düzenleme: 21.04.2023 01:35 Jeraurn »