Konu: DM  (Okunma sayısı 82 defa)

#0 - 20.04.2023 17:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rollin Peace - @rollinpeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.04.2023 23.58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uzun zaman sonra oyuna girdim, idlegasın oraya doğru yürüyordum bir kişi çikolata tayfa yazdı bana, skinimden ötürü ben de rolde güldüm, fakat bu konudan alakasız demek istediğim normal rolümde takılıyordum. Ardından bir anda emote atılmadan ateş açılmaya başladı, sebebini de anlamadım. Kişinin forumuna bakınca da zaten sürekli ihlallerde bulunduğunu gördüm, kasıtlı bir şekilde beni vurdu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Neden yapıldığını anlamadım, aranıyor sanırım, ceza almasını istiyorum. Tüm oyun keyfim kaçtı girdiğim gibi en son bu sunucu bu halde değildi. :)
« Son Düzenleme: 20.04.2023 17:39 japonaskeri »

#1 - 20.04.2023 17:46
@rollinpeace 24 saat içerisinde savunma yapmanız gerekiyor.

#2 - 20.04.2023 19:30
AGB birliği kapandı ve AGB karakteriyle oynuyor, bana söylenilen bilgiye görede AGB birliği ile IAB savaşmış ve bunun üzerine kapanmış. Bende bunun üzerine Shane Butler karakterini savaş ortasında dolanmasından dolayı vurdum. Bölgeyi basarlarken arkadaş yoldan geçiyordu, bende ateş açtım. @Buryy kardeşimin skinine çok benziyor, kendiside onaylar. Savaşın ortasında gözcülük şüphesiyle birini vurmam DM kategorisine girmez, OOC olarak AGB kapatılsa da IC olarak sorunlar devam ediyor. @Stromae
« Son Düzenleme: 20.04.2023 19:39 rollinpeace »

#3 - 20.04.2023 19:54
AGB? Kardeşim birlik kapanmış gir iletilerime bak en son ne zaman serverde oynamışım ben :D Her gördüğünü vuruyorsun sen heralde? Ayrıca tech giyip maske takan herkes AGB üyesi oluyor sanırım, onu tam anlayamadım. Buryy kardeşine de baktım farklı oluşumda oynuyor. Çatıya çıkıp idlewooddan geçen herkesi tarayacaksan işimiz iş bizim. Bu arada ben oradan geçerken kimse hiç bir yeri basmıyordu, hiç çatışma sesi görmedim de duymadım da.

#4 - 20.04.2023 20:05
Bu karakterinin AGB üyesi olup olmaması gerçeğini değiştirmez ki benim karakterim biliyor AGB üyesi olduğunu. @Buryy kardeşim hoodu basarken oradan geçiyordun, aynı zamanda skinleriniz çok benziyor çünkü iki skinde AGB'den çıkma skinler. Karşılığında vuruldun, savunma bu kadar.

#5 - 20.04.2023 20:12
Normal şartlarda uyarı verilmesi gereken bir konu fakat şöyle bir konu var. Aktif savaş döneminde yapacağınız rollerde daha dikkatli davranmanız gerekirken sadece skin benzerliğinden dolayı birini vurmanız yeterli bir sebep değil. Gel gelelim Shane Butler karakteri de zaten herhangi bir şekilde tehdit oluşturmuyor(üzerinde silah v.b şeyler gözükmüyor). Silahı olmayan birine karşı yapacağınız rollerde daha dikkatli olmalısınız. Özellikle savaş dönemindeyseniz.

Karakter ceza alacak.