Konu: [TELEVICE MAGAZİN] MISS FLORIDA İKİNCİSİ DJ BEE'DEN GÜNDEM OLACAK AÇIKLAMALAR!  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 19.04.2023 21:04

MAGAZİN NABZI
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Büyük şeyler küçük şeylerin bir araya gelmesidir.

MISS FLORIDA İKİNCİSİ DJ BEE VİCE MEDİA'YA KONUŞTU!

Geçtiğimiz gün Vice Media Group binasını ziyaret eden Miss Florida ikincisi ve DJ Bee lakabıyla tanınan Dorentina Ndreca, Sir Randolph Mitchell'in sunumuyla gerçekleştirilen 'Kahve Soğuyana Kadar' programına konuk oldu.

Program boyunca Sir Randolph Mitchell ile birlikte sohbet eden Dorentina, Miss Florida hakkındaki bazı gerçekleri ve kendi düşüncelerini Vice FM'e anlattı.

Dorentina Ndreca yarışmanın sonucundan memnun değil mi? Birinci olan Ashley Clarkson hakkında ne dedi? Yarışmanın bitmesini beklemeden bırakıp giden Adela Corbera hakkında ne düşünüyor? Şehirde neden kendisine ''DJ Bee'' deniyor? Hepsi ve daha fazlası haberimizin devamında...

''ASHLEY'İN YÜZÜNÜN BOYADAN GÖZÜKMEDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR!''

Randolph Mitchell'in 'Ashley'in bu yarışmayı kazanmayı hakettiğini düşünüyor musun?' ve 'Sence jüriler yarışmayı Ashley'e bilerek mi kazandırdı?' sorularına Dorentina Ndreca şu cümlelerle yanıt verdi:

Alıntı
"Şehirde Ashley adına çok şey dönüyor, birinci olması hakkında. Bazıları Ashley'in yüzünün boyadan gözükmediğini söylüyorlar. Doğruyu söylemek gerekirse bir kısmı haklı görüyorum, diğer bir kısmı haksız görüyorum. Jürilerin çoğu ile önceden bir bağım yok, Ashley'i de tanımıyorum. Ondan dolayı bu konu hakkında yorum yapmam saçma olur. Bana kalırsa birinciliği hak edecek orada iki isim vardı, içtenlikle söyleyebilirim. Adela ve Elsa, bu iki kız gerçekten güzeller ve onların birinci olmasını isterdim."

Adela Corbera'nın sonuçların açıklanmasının hemen ardından yarışmanın bitmesini beklemeden sahneyi terk etmesi hakkında ne düşündüğünü Dorentina'ya soran Randolph Mitchell, şu yanıtı aldı:

Alıntı
"Bence doğru bir şey yapmadı, oraya sadece ödül kazanmaya gelmedik. İnsanların vakit geçirmesi için geldik. Orada bizi izleyen halka ve jürilere karşı yapılan bir yanlış olarak görüyorum. İnsanlar anlık olarak sinirlenebilir, her insanın hataları olur. Belki de bu durumu düzeltmek için buraya gelebilir. "

''YARIŞMADA İLK 3'E GİRMEYİ BEKLEMİYORDUM.''

Dorentina, Miss Florida 2023 hakkındaki genel düşüncelerini soran Randolph Mitchell'e şu cümlelerle yanıt verdi:

Alıntı
"Miss Florida benim için oldukça garip geçti, doğruyu söylemek gerekirse ilk üç kişinin arasına girebileceğimi düşünmüyordum, kendimi ikinci olarak duyduğumda bayılacak gibi oldum. Ne söyleyeceğimi unuttum. Oldukça güzel bir programdı, biliyorsun sahnelere çıkıyorum ve özgüven oldukça önemli. Son zamanlar biraz eksiklik hissediyordum, bu yarışma beni oldukça toparladı. Artık sahneye hem şehirin en tatlı DJ'i hem en güzel kadınlarından birisi çıkıyor!"

Uzun süredir DJ Bee lakabıyla şehirde tanınan Dorentina Ndreca, lakabanın hikayesini de ilk kez Vice FM dinleyicilerine ve Televice okuyucularına özel bizlerle paylaştı.

Alıntı
"Hemen anlatayım, bilirsiniz arılar dünya için önemlidir! Gittiği her yere çiceklerin bir kısmını götürür. Çicekler güzel ve özeldir, ben de gittiğim her yere güzellik getirdiğim için kendimi arı gibi görüyorum. İlk Bee kelimesi DJ Kingster'ın sahnesinde çıktı, ortak bir durum vardı. Ondan önce etrafta vızz! yaparak geziyordum. Ondan dolayı lakabım Bee ve bu durum benim hoşuma gidiyor. Yani bu iş tamamiyle Damian Kingster'ın bir söyleminden çıktı."

Miss Florida 2023 finalinin üzerinden günler geçmesine rağmen bu konu hakkındaki haberler son bulmayacak gibi duruyor. TELEVICE olarak yarışmacıların birbirleri hakkındaki düşünceleri, yarışma hakkındaki iddialar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Yeni haberlerimizi kaçırmamak için takipte kalmayı unutmayın!

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
Charles Jones
HABER
Charles Jones
KAMERA
Charles Jones

Charles Jones
Vice Media Group

Charles Jones, 20 Ocak 2000 tarihinde ABD'nin Florida eyaletinde dünyaya gelmiştir. Florida Üniversitesi'nde gazetecilik bölümü okuyan Jones, eğitimini tamamladıktan sonra bir yıla yakın bir süre boyunca Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki yerel bir medya kuruluşunda çalışmıştır. Gündem, son dakika ve bilimsel içerikli yayın ve yazılarla ön plana çıkan Charles Jones, şu anda Vice News'te çalışmaktadır.
                  SOCIAL: CharlesJones

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
[/quote]
« Son Düzenleme: 20.04.2023 10:40 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.04.2023 21:05

TELEVICE'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126621.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/952654719883546725/1097132632548057108/Blue_Bright_Classic_Colour_Block_Reddit_Banner_2.png[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b]  N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b] N/A [/size]
« Son Düzenleme: 20.04.2023 10:26 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.04.2023 21:38

Rumuz:  Chris
Yorum: Miss Florida.. Kaçırdığıma üzüldüğüm nadir programlardan biri  :'(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 20.04.2023 10:27

Rumuz: diego armando maradona
Yorum: merhaba televice
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.04.2023 11:47

Rumuz:  BAĞIMSIZLIK_1775
Yorum: vice şehri tarihindeki en samimi ve dürüst yanıtları vermiş bu kadın, tutun elinden yürüsün aptal saptal insanları alıp ünlü yapacağınıza şöyle samimi tipleri destekleyin takdir ettim seni televice
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok