Konu: Darryon Chatman - Aimbot  (Okunma sayısı 379 defa)

#0 - 19.04.2023 12:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darryon Chatman @even my sex is illegal
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoyu izleyen herkes
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kardeşimiz yanlışlıkla yayında hile kullandığı videoyu gösteriyor, olur öyle.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Banlandıktan sonra AK47 ve Deagle'ının transfer edilip edilmediğinin kontrol edilmesini istiyorum.
« Son Düzenleme: 19.04.2023 12:37 rushwood »

#1 - 19.04.2023 15:01
Küfür etme lütfen beyefendi.  :(
« Son Düzenleme: 19.04.2023 15:07 rushwood »

#2 - 19.04.2023 16:34
Şikayet sahibi ve Bero isimli arkadaşımız kendince uzlaştığı için şikayet videosu silinmiş. Adminlerimizin işini kolaylaştıralım.

#3 - 19.04.2023 16:40
Selamlarımı ileteyim, savunmaya geçelim. Evet, açtığım doğrudur. Açıyorum fakat kullanmıyorum, arkadaşlar ile dm sunucusunda trollemek için cleoma attım. Daha sonra siliyorum zaten.
Gelelim kanıtlara, arkadaşlarıma trollemek için açtığım vakit saat şu;

Aimbot f12 ile çalışıyor, bandicam ile kayıt aldığım için kayıt tuşu otomatik olarak f12 ile alınıyor., ben düzeltip f11e alıyorum, alışkanlığım o olduğu için, klavyeye bakmadan tuşa bastığım için de elim f12ye kayıyor açılıyor, sonra video kaydını açıyorum ve geri kapatıyorum. Gerekli ss;

Daha sonrasında oyundan çıkıp cleomu temizleyip yeniden giriyorum. İsteyen admin olursa videoyu ytye atarım, açmadığım gözükür.

Ek; Bu cleoyu kullanan bir arkadaşa daha ben şikayet açtım, kullanmadığı için jail yedi. Göz önüne alınırsa sevinirim.
şikayet linki; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=141287.msg959306#msg959306
« Son Düzenleme: 19.04.2023 16:50 even my sex is illegal »

#4 - 19.04.2023 19:21
Bero kendi kendini patlatmışsın, savunma yapmak için yapıyorsun. Vice roleplay sunucusuna aimbot ile girmişsin, daha neyi konuşuyoruz?

#5 - 19.04.2023 19:27
Gerekli yazıyı ve savunmayı yaptım Fletcher. Gerisini bırakta çok sevdiğin adminler yapsın, değil mi? Hem bu hesaptan değil de kendi hesabından yazabilirsin. Yanlışlıkla açıldığını zaten söylüyorum, arkadaşlarınız gibi 3. parti kullanacak bir ezik değilim. Videonun geri kalanını izletebilirim. Hem bir oyun içinde bu kadar kin, nefret duygularını günyüzüne çıkarmana gerek yok. Yazacaklarım bu kadar, fazlasını söylemeye gerek yok.