Konu: ALVARO HERNANDEZ  (Okunma sayısı 339 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.04.2023 03:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alvaro_Hernandez - @YUCA THE GREAT

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP Driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: NON-RP Driving yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/cisgyp

Ek açıklamalar(varsa): Bugdan dolayı ismi gözükmedi fakat muhtemelen o. Gereken yapılır.

#1 - 13.04.2023 03:50
@YUCA THE GREAT en kısa sürede savunmanızı gerçekleştirin lütfen.

#2 - 14.04.2023 16:26
Savunma yapacağı yok. Sonuçlanabilir @Pasha

#3 - 14.04.2023 23:02
Savunma yapacağı yok. Sonuçlanabilir @Pasha
Öncelikle sakin olmalısın Lethal, eskiden tanırım seni enerjini bu şekilde sinirlenerek harcamamalısın aktif olarak çalışıyorum hatta bunuda telefondan yazıyorum.

Savunma konusuna gelecek olursak, kasıtlı bir şey yaptığım yok İC tanıştığım arkadaşlarımla gazlıyorduk durduk yere gelip yanımızdaki kadına ‘Orospu’ kelimesini kullanacak kadar basit ve aciz rol yapıyorsun Onuda geçtim senin ekranına yansıyan görüntü benim ekranıma yansımadı hatta düşmüş olsan zaten yanına gelirim motorla “Orospu” diyip kaçınca seni tanrı gücüyle mi durdurucaz Onuda anlamış değilim kaçarak kendin bu tarz bir role zorluyorsun hadi her şeyi geçtim rolde ismimde gözükmüyor neye dayanarak böyle bir şikayet açıyorsun Onuda anlamıyorum yalan söyleyecek bir karaktere sahip değilim ama tekrar söylediğim gibi benim ekranıma böyle bir rol yansımadı eğer bu şekilde rahatsızlık verdiysem özür dilerim ilgilenen yöneticinin insiyatifine bırakıyorum bu tarz ihlalleri sürekli gerçekleştiren biriside değilim iyi forumlar

#4 - 14.04.2023 23:53
Karakter cezalandırılacak, olayı tamamen baştan sona Non-RP olarak tanımlayabiliriz.