Madem o kadar korkusuz karakteriniz var, role uyacaksınız. Rol esnasında rapor atıyoruz fakat adminler müsait olmadığından dolayı ilgilenemiyor, arkadaşlar da troll yapmaya devam ediyor. En sonunda ck ediyoruz, artorias kuralı şikayete eklemiş zaten dikkatli okuyun. Buna ek olarak, oyuna ayda bir girmemin sebebi gündelik hayatım bro, herkesin gündelik bir hayatı var ve her zaman oyuna vakit ayıramıyor. Oyuna neden sizi vurmak için gireyim? Ben kavgadan uzaklaşmaya çalıştığım halde iğneleyici cümle kurdunuz ve karşılığını aldınız, düşünce mağdur edebiyatı yapmayı bir kenara bırakın ve kendinize bu kadar anlam bindirmeyin. Bu sadece bir oyun. İhlalleriniz belli, dört kişi discord üzerinden toplanıp savunma yapmanıza gerek yok, burada korku rolü yaptırmayı gerektiren bir durum yok diyen arkadaşlar da kendilerine gelsinler, oyun kurallarını kontrol etsinler. "MC rolü yaptığımız için uymadık, işkence rolü yaptın da uymadık mı?" gibi cümleleri ne kafayla yazıyorsunuz anlamadım. MC'ler korkusuz tanrı rolü falan yapabiliyor mu? MC rolüne özel böyle bir izin var sanırsam. İşkenceye gerek mi var? Kafana silah dayamışım. R20 değilsin bir şey değilsin, paşa paşa dans edeceksin. Daha uzatıp ileti atmayın, bir önceki iletimi admin arkadaşlar dikkatlice incelerse sevinirim. İyi forumlar.