Konu: @tr_ouz WallHack.  (Okunma sayısı 537 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.04.2023 16:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamie Crawford @tr_ouz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Piazza @cevataga11

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda Mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sesteydik ve beni tehdit ederken kendisini o kadar kaptırmış ki hilesini açık unutmuş arkadaş, kullandığı hile Wall Hack  isimli bir hileymiş. Ne işe yaradığını bilmiyorum ama sorduğumda 3. part yazılım olduğunu, üstünlük sağladığını söylediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin banlanmasnı talep ediyorum.

#1 - 10.04.2023 16:28
.

« Son Düzenleme: 14.04.2023 13:15 tr_ouz »

#2 - 10.04.2023 16:37
.

« Son Düzenleme: 14.04.2023 13:15 tr_ouz »

#3 - 14.04.2023 13:15
Bu ne Cevat bu kadar mı düştün? Discord üzerinden oynanmış fotoğrafla mı banlatacaksın beni? Ben böyle bir fotoğrafın sahipliğini kabul etmiyorum, bunun aynısını herkes için yapabilecek teknik bilgiye sahip insanlar var aralarında ben de herkese aynı tarifeyi çekip banlatabilirim.

#4 - 14.06.2023 03:26
Normalde zaman aşımı diyecektim ama ilk iki yorumun orijinali şüphe uyandırdı. @cevataga11 kanıtlar halen daha elinde duruyorsa buradan paylaşabilir misin? Gecikme için üzgünüm.

#5 - 14.06.2023 07:51
@Nyarko  Arkadaşlar ile hiç muhatap olacak havamda değilim. Bu arkadaşların yaptıklarından gına geldi Mirabella Belli karakterinin nc atılmadığı ve mal varlığı aktarmadığım kontrol edilebilir. Ardından da Yasaklanabilir. Bu arkadaşlarla muhatap olmaktansa karakteri yasaklayın rica edersem. Keşke unbandan da önce bakılsaydı şikayete en azından talep oluştururuz. İyi günler.

#6 - 14.06.2023 16:23
Yasaklanacak.