Konu: Frixy_Dwight İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2023 17:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frixy_Dwight @Sucukluyumurta34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dwayne_Rayford

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 11. Güvenli Bölgeler
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
Noob DM
ETKİNLİĞİ BALTALAMAK

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi, dün etkinlikte beni aracımdan atıyordu (Car jack) kişiyi kicklediler ama hayla devam etti önceki ceza kayıtlarındada etkinliği baltalamış, bu günde rol yaparken güvenli bölgede hiç emotesiz gelip bana yumruk atmaya başladı motordaydım bayıldım kişinin ooc kin tuttuğu belli oluyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/komj8g

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ağır cezaya çarptılırmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 10.04.2023 18:01 xqsxmih »

#1 - 09.04.2023 17:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.04.2023 18:02
Tehtid: https://cdn.discordapp.com/attachments/1087097792511627364/1094637010133712916/image.png
Daha öncedende o bana Car Jacking atmıştı ve aracımı almıştı, zağten bir kaç yetkilide bunu gördü uyarı amaçlı beni oyundan attı.
Car Jack'e gelicek olursak kişi Car Raming attığı için böyle yaptım, Ayrıca ben kural ihlali yapmış olsam bile role uyup FearRp yapman gerekti oradanda ben ceza almasını istiyorum.
Birde sslerde herhangi bir Güvenli bölge yok gereksiz yer doldurup şikayetini kabarıklaştırmana gerek yok.
Videolarım var kişi biraz troll davranıyor türkçe terim kullanımı ve türkçe müzikler açmak gibi eski videolarım var bir ay öncesinden kalma kişi şikayetçi olmaya devam ediyorsa bende şikayetçiyim.

#3 - 09.04.2023 18:58
Tehtid: https://cdn.discordapp.com/attachments/1087097792511627364/1094637010133712916/image.png
Daha öncedende o bana Car Jacking atmıştı ve aracımı almıştı, zağten bir kaç yetkilide bunu gördü uyarı amaçlı beni oyundan attı.
Car Jack'e gelicek olursak kişi Car Raming attığı için böyle yaptım, Ayrıca ben kural ihlali yapmış olsam bile role uyup FearRp yapman gerekti oradanda ben ceza almasını istiyorum.
Birde sslerde herhangi bir Güvenli bölge yok gereksiz yer doldurup şikayetini kabarıklaştırmana gerek yok.
Videolarım var kişi biraz troll davranıyor türkçe terim kullanımı ve türkçe müzikler açmak gibi eski videolarım var bir ay öncesinden kalma kişi şikayetçi olmaya devam ediyorsa bende şikayetçiyim.
Sana karşı bir tehdit göremiyorum sadece şikayet açtığımı belirtmek istedim, daha önce sana car jack attığımın bir kanıtı varsa bana şikayet oluşturabilirsin. Dediğim gibi sana Car Ramming yaptığım yeride atarsan güzel olur. Meslek yerleri güvenli bölge diye biliyorum orda garajdayız yani meslek böglesi videoların varsa bana karşı şikayet oluşturmanı istiyorum burda bi savunma göremedim, iyi forumlar.

#4 - 10.04.2023 23:23
Hiç bir IC sebep yokken motorun üstündeki bir vatandaşı yumruklayamazsınız. Kişi sadece Non-RP altında cezalandırılacak. Car Jack konusunda kişiyi etkinlik yetkilileri uyardığı için bir yaptırım uygulanmayacak.
Şikayetin sonlandırılması nedeniyle konu kızağa çekilecek.