Konu: [06.04.2023 - Roland Popelin] Hatalı emote kullanımı  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2023 23:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roland Popelin @MrJoe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracı tamir ettiriyordum, bir anda Patriot geldi ve ateş açmaya başladı. Arkadaşta wall hack olduğunu düşünüyorum, öncesinde takip vs edilmedim fakat bunun için yeterli kanıtım yok. Attığı emote'u oyuna yeni başlayan birisi bile atmaz. YRB olduğunu düşünüyorum, "/me ak47 sıkar." sırf vermek için verilmiş bir emote.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Rol desteği alarak emote nasıl verilir gibi soruların yanıtını bulmasını ve en ağır cezayı almasını arz ederim.

#1 - 06.04.2023 23:44
Bir sorun yok, yetersiz kanıt. Böyle bir emote kullanılamaz diye bir şey yok. 2 satır emote mi atayım? Geldiğiniz yerlerdeki alışkanlıkları bırakın.  :garip: O:-)

#2 - 06.04.2023 23:46
Bir sorun yok, yetersiz kanıt. Böyle bir emote kullanılamaz diye bir şey yok. 2 satır emote mi atayım? Geldiğiniz yerlerdeki alışkanlıkları bırakın.  :garip: O:-)

Ben demiyorum dostum, kurallar diyor.
"- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirilir."
Rol desteği almalısın, kuralları öğren.

#3 - 06.04.2023 23:47
sonuçlanabilir

#4 - 07.04.2023 13:52
Rol seyrini değiştiren bir şey değil, ceza verilecek kadar büyük bir şey değil. Ceza verilmeyecek fakat emote atan tarafı uyarıyorum, bundan sonra daha dikkatli atın lütfen.