Konu: [06.04.2023 - Dean_Foster, Shane_Anderson] Birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.04.2023 05:48
Öncelikle mixe gelirsek, dışarıda zaten sizin olduğunuzu biliyoruz. Oraya çatışma dolayısıyla girmiştik, sizin içeri girmenizi yaklaşık beş dakika bekledik, girmediniz. En son olarak biz çıkmaya karar verdik ve çıktık, ortada herhangi bir mix dönmüyor güzel kardeşim maalesef.
Hah böyle işte. Düzgünce savunma yaptığın için teşekkür ederim.
Dışarı çıkma kararınızı birlik üyelerinize/interiordaki insanlara IC kanallardan duyurup duyurmadığınızı merak ediyorum. Bir anda senkronize bir şekilde çıkıp sıkmanız şüphelendirdi. Dışarısı ve içerisi arasında OOC iletişim olmadığına dair tatmin edici bir görüntü sunabilir misin?

#11 - 07.04.2023 05:52
Gelip burada "Birlik üyelerinin forumda üslupsuz konuşmalarını tolere ediyorum" gibi bir hitapta bulunuyorsun, ardında bulunan cümlende de direkt hakaret içerikli sözcükler barındırıyorsun. Bu ne çelişki, bu ne bir hased duygusu? Amaçlarınızı kurduğunuz cümleler ve kelimelerle de anlayabiliyoruz, karşınızda acemi yok.
İhlal yapılmadığını kendi gözlerinizle görmenize rağmen sırf isim karalamak adına şikayet açıyorsunuz, ihlal olduğunu düşündüğünüz için değil. Kendi içinizde bu şikayeti açarken bile geçirdiğiniz konuşmalar bile duruyor, kendinizi rezil rüsva etmeyin.Harici olarak şuna bir ekleme yapalım o halde, görüldüğü üzere dışarıda ardı ardına kesilmeyen bir çatışma durumu var ve bu duruma fazlasıyla şahit olduk, bölgede ilk ateş bize açıldı ve bu çatışmalarının sürdüğünün farkındayız, IC aptal olmayan bir insan bunları kestirebilir. Gerçi sizler direkt bu durumda "/sq" yaptığınız için bu tür durumlarda analitik düşünce yapınızı kaybediyor olabilirsiniz. Neyse, anlık olarak dışarıya çıkma kararı alıyoruz, IC bulunmamamız gereken bir bölgede bulunduğumuzun farkına vararak böyle bir eylemde bulunuyoruz, dışarıya çıktığımızda da direkt senin eylemlerini görüyoruz, yaralı olan üyemizin başında dikildiğini ve kaçırmaya çalıştığını görebiliyoruz. Belirttiğin videolarda da MİX'e dair bir kanıtın bulunmuyor ahbap, farklı bir kanıtın varsa sunarsın
« Son Düzenleme: 07.04.2023 05:55 A L P H A »

#12 - 07.04.2023 05:53
Öncelikle mixe gelirsek, dışarıda zaten sizin olduğunuzu biliyoruz. Oraya çatışma dolayısıyla girmiştik, sizin içeri girmenizi yaklaşık beş dakika bekledik, girmediniz. En son olarak biz çıkmaya karar verdik ve çıktık, ortada herhangi bir mix dönmüyor güzel kardeşim maalesef.
Hah böyle işte. Düzgünce savunma yaptığın için teşekkür ederim.
Dışarı çıkma kararınızı birlik üyelerinize/interiordaki insanlara IC kanallardan duyurup duyurmadığınızı merak ediyorum. Bir anda senkronize bir şekilde çıkıp sıkmanız şüphelendirdi. Dışarısı ve içerisi arasında OOC iletişim olmadığına dair tatmin edici bir görüntü sunabilir misin?
Son iletimde açıklaması yapıldı.

#13 - 07.04.2023 05:56
/q /sq olayı varsa şikayet açabilir, yoksa boşu kesebilirsin. Savunman için teşekkürler.
Tarafımdan başka bir ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir.

#14 - 07.04.2023 06:00
"Valachi'ye karşı roller" konusuna gelirsek şayet, bölgede ilk ateş sizin tarafınızdan bize açılıyor, sıktığınız yer de Little İtaly'de gerçekleşiyor, video da görüldüğü üzere de ilk vuruşu siz gerçekleştirip, yaralı olan arkadaşımıza Little İtaly çatılarından ateş açıyorsunuz. Tarafımıza açılan ateşlere karşılık verdik diye sizin ihlal etmiş olduğunuz "Valachi'ye karşı roller" kuralını ihlal etmiş olmuyoruz, IC kendi canımızı koruyoruz neticesinde, adminler de bu konu hakkında eğer bir ihlal varsa gerekli yaptırımı uygulayabilir. IC rolü de gerçekleşti bu durumun. Kendinizin ihlal etmiş olduğu kuralları bizim üzerimizde canlandırarak yönetim kandırma çabalarına girmeyin lütfen, ortak nezakete uyalım.

#15 - 07.04.2023 06:06
Gelip burada "Birlik üyelerinin forumda üslupsuz konuşmalarını tolere ediyorum" gibi bir hitapta bulunuyorsun, ardında bulunan cümlende de direkt hakaret içerikli sözcükler barındırıyorsun. Bu ne çelişki, bu ne bir hased duygusu? Amaçlarınızı kurduğunuz cümleler ve kelimelerle de anlayabiliyoruz, karşınızda acemi yok.
İhlal yapılmadığını kendi gözlerinizle görmenize rağmen sırf isim karalamak adına şikayet açıyorsunuz, ihlal olduğunu düşündüğünüz için değil. Kendi içinizde bu şikayeti açarken bile geçirdiğiniz konuşmalar bile duruyor, kendinizi rezil rüsva etmeyin.

Birlik üyelerinle seni ayrı tuttuğumu belirtip, senin yanıtına senin anlayacağın şekilde cevap veriyorum ama kafan pek basmamış anlaşılan. Sorun yok. Dediğim gibi, ne zaman ihlal olduğunu düşündüğümde şikayet açıyorum. Senin de şikayet açma hakkın bulunuyor. Güzelce savunma yapamayıp saçma sapan iddialarla, ajitasyonla, ithamlarla ortalığı bulandırıyorsun. Yapma oğluşum.
« Son Düzenleme: 07.04.2023 06:09 Chieftain »

#16 - 07.04.2023 10:29
Aktif çatışma yok diyorsun, atacağım videoda görüldüğü gibi bize ateş açıyorsunuz bunun üzerine en yakın yere sığınıyoruz. Emote atmamızı gerektirecek bir şey yok, tam tersine siz emote vermeden ateş ediyorsunuz.
https://streamable.com/j920ut

Bunun dışında sizin dışarıda olduğunuzu biliyorduk, mix yapılacak bir durum söz konusu değil. Dış tarafta Terrell karakterine attığın emoteler chat'e düştü akşam bunun kanıtını atacağım. İyi forumlar

#17 - 07.04.2023 13:44
Aktif çatışma yok diyorsun, atacağım videoda görüldüğü gibi bize ateş açıyorsunuz bunun üzerine en yakın yere sığınıyoruz. Emote atmamızı gerektirecek bir şey yok, tam tersine siz emote vermeden ateş ediyorsunuz.
https://streamable.com/j920ut

Bunun dışında sizin dışarıda olduğunuzu biliyorduk, mix yapılacak bir durum söz konusu değil. Dış tarafta Terrell karakterine attığın emoteler chat'e düştü akşam bunun kanıtını atacağım. İyi forumlar

Teşekkürler. Ben gittiğimde aktif çatışma yoktu, videomda gözüktüğü gibi, ondan dolayı öyle yazdım. Bu arada oradan Little Italy'e iyi kaçmışsınız helal olsun.

#18 - 07.04.2023 14:05
Çatışma olduğu kanıtlarda belli oluyor, ceza verilmeyecek.

Mix için yeterli kanıt yok.

Valachi'ye karşı roller için IC olarak ceza verildi.