Konu: [06.04.2023 - Dean_Foster, Shane_Anderson] Birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2023 23:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dean_Foster @A L P H A , Shane_Anderson @Arda0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GOOA
Mix
12.1. Valachi'ye Karşı Roller: Don of the City, yani şehrin mutlak ve en üst güç sahibi olan Valachi'ye karşı agresif nitelikli hiçbir rol gerçekleştirilemez. Gerçekleştirilmesi halinde karakteriniz öldürülebilir veya olayın niteliğine göre OOC ceza alabilirsiniz.
Örnekler
- Valachi'ye ait mekanlarda çatışma, kavga, soygun gibi tüm illegal roller

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rakip birlik üyesini yaralı şekilde görüp role girdim. Arkadaşlar belirip emote vermeden ateş etmeye başladılar.

Edit: Kişiler Valachi'ye ait mekanın interiorunda saklanıp, çıkıp sıkıp geri giriyorlar.
Ek: Interiordayken ve dakikalarca etrafta yoklarken
Spoiler: GösterGizle
ne hikmetse tam ben arkadaşla role girdiğim anda interiordan çıkıp ateş etmeye başlıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kardeşlerden birisi illegal bir birliğin R20si, diğeri de R17. DM sunucusunda olduğumuzu sanmışlar. Rol desteği almaları gerektiğini düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 07.04.2023 05:34 Chieftain »

#1 - 06.04.2023 23:36
Gümledim sana harbiciyim

#2 - 06.04.2023 23:40
Ortada aktif bir çatışma vardı, devam ediyordu. Bölgede dolanıyorduk çatışmanın başında bize sıkan taraf emotelerini attı. Karşılık veren tarafın emote atma zorunluluğu yok, çatışma bölgesinde çatışmanın devam ettiği belli oluyor. Yerden birliğimdeki yaralı birisini kaçırmaya çalıştığın için vuruldun.

#3 - 06.04.2023 23:57
Ortada aktif bir çatışma vardı, devam ediyordu. Bölgede dolanıyorduk çatışmanın başında bize sıkan taraf emotelerini attı. Karşılık veren tarafın emote atma zorunluluğu yok, çatışma bölgesinde çatışmanın devam ettiği belli oluyor. Yerden birliğimdeki yaralı birisini kaçırmaya çalıştığın için vuruldun.
Videonun öncesi olmasa kandıracaksın, iyi deneme kankacım. Hani aktif çatışma?

#4 - 07.04.2023 00:00
Edit: Valachi'ye karşı roller maddesi eklendi.

#5 - 07.04.2023 04:28
Öncesinde çatışma olmadığına dair bir söylem kurarak yönetimi kandırmaya çalışan sensin, kendinle çelişmen çok aciz bir durum, harici olarak ona bakılırsa burada bu arkadaşıma sıkan elemanlar da emote atmamış, aynı şey. Biz çıktığımızda da dışarıya çıktığımızda polislerin bölgede olup sıkması, sizlerin çatılardan sıkmanız gibi durumlar da bu söylediklerimi destekleyecek nitelikte, haricinde senin attığın videonun sonlarına iyi bakarsan bu videodaki Terrell_Schwarz karakterinin tarafınızca yaralandığını görebilmektesiniz. Kendinizle çelişmeyin, OOC kininiz gözünüzü bürümesin. Adil olun. IC, IC'de kalır. Yönetimi kandıracağımı düşünüp, aslında kandırmaya çalışan herifler sizsiniz. Gülünç duruma düşmeyin :) Şikayet sonuçlanabilir, iyi forumlar.

#6 - 07.04.2023 05:00
Öncesinde çatışma olmadığına dair bir söylem kurarak yönetimi kandırmaya çalışan sensin, kendinle çelişmen çok aciz bir durum, harici olarak ona bakılırsa burada bu arkadaşıma sıkan elemanlar da emote atmamış, aynı şey. Biz çıktığımızda da dışarıya çıktığımızda polislerin bölgede olup sıkması, sizlerin çatılardan sıkmanız gibi durumlar da bu söylediklerimi destekleyecek nitelikte, haricinde senin attığın videonun sonlarına iyi bakarsan bu videodaki Terrell_Schwarz karakterinin tarafınızca yaralandığını görebilmektesiniz. Kendinizle çelişmeyin, OOC kininiz gözünüzü bürümesin. Adil olun. IC, IC'de kalır. Yönetimi kandıracağımı düşünüp, aslında kandırmaya çalışan herifler sizsiniz. Gülünç duruma düşmeyin :) Şikayet sonuçlanabilir, iyi forumlar.

İhlal olduğunu düşündüğümde şikayet açıyorum. Gerekli/gereksiz olduğuna sen karar veremezsin. İhlal yapmamışsan ceza almazsın, şikayet düşer. Efendi gibi savunmanı yap geç. Birlik üyelerinin forumda üslupsuz konuşmalarını tolere ediyorum. Senin de böyle konuşmanı da bir nevi normal buluyorum, oyunda sürekli dayak yiyip silahını kaptırmamak için q atmak biraz sinir bozucu olmuş olabilir. Fakat sen bir oluşum liderisin. Balık baştan kokar. Terbiyeni takın, sinirini bırak, öyle gel. Sana kinim olduğunu düşünme cüretini bulduğun için üzgünüm, o onur sadece birkaç kişiye ait, malesef kendini ayrıcalıklı sanmışsın. Karakterimin savaşta olduğu ilk birlik lideri değilsin dolayısıyla özel bir tarafın yok. Savunman bu kadarsa şikayet sonuçlansın.

#7 - 07.04.2023 05:14

İhlal olduğunu düşündüğümde şikayet açıyorum. Gerekli/gereksiz olduğuna sen karar veremezsin. İhlal yapmamışsan ceza almazsın, şikayet düşer. Efendi gibi savunmanı yap geç. Birlik üyelerinin forumda üslupsuz konuşmalarını tolere ediyorum. Senin de böyle konuşmanı da bir nevi normal buluyorum, oyunda sürekli dayak yiyip silahını kaptırmamak için q atmak biraz sinir bozucu olmuş olabilir. Fakat sen bir oluşum liderisin. Balık baştan kokar. Terbiyeni takın, sinirini bırak, öyle gel. Sana kinim olduğunu düşünme cüretini bulduğun için üzgünüm, o onur sadece birkaç kişiye ait, malesef kendini ayrıcalıklı sanmışsın. Karakterimin savaşta olduğu ilk birlik lideri değilsin dolayısıyla özel bir tarafın yok. Savunman bu kadarsa şikayet sonuçlansın.
>:(

#8 - 07.04.2023 05:31

>:(

Şikayete mix de eklendi. Interior içindeyken nasıl bilgi alıp hemen ateş etmeye çıktığının kanıtını atabilir misin rica etsem?

#9 - 07.04.2023 05:40
Öncelikle mixe gelirsek, dışarıda zaten sizin olduğunuzu biliyoruz. Oraya çatışma dolayısıyla girmiştik, sizin içeri girmenizi yaklaşık beş dakika bekledik, girmediniz. En son olarak biz çıkmaya karar verdik ve çıktık, ortada herhangi bir mix dönmüyor güzel kardeşim maalesef.