Konu: Adalberto Pirezzo, GOD  (Okunma sayısı 347 defa)

#0 - 06.04.2023 23:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adalberto Pirezzo @dogukan3457
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Lord Xuneity @hissizleştim
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda gözüktüğü üzere arkadaşa sıkıyoruz fakat canı gitmiyor, sanırım bir şeyleri açık unutmuş olmalı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

EK-1,

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 06.04.2023 23:14
Selamlar video dikkatli izlendiğinde 1 hit yiyorum ve zaten kasım bir tık olsa bile yüksek olduğu için canım 110 olarak başlıyorum oyuna, 1 mermi yiyorum, sonrasında kadına sıkmaya başlıyorsunuz, ardından önüme bisikletli geçiyor. Bisikletliden sonra bana mermi gelmeye başlayınca zaten canım azalmaya başlıyor.

Motor bugunda kalıp canımın f basmamla azalmaya başladığı an.

Ve hasar yemeye devam ediyorum.

Bir oyun için hile açacak birisi değilim. Rahat olabilirsiniz, ak yakalamak için girdiğiniz bir çare olduğunu sezdim. Ama böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. İçine kuşku düşmüş anlayacağım kadarıyla.

Bu videoda da gözüktüğü gibi hasar yemiyor. Motordan inince hasar yemeye başlıyor.

İyi geceler, gecenizin güzel geçmesi dileğiyle.

#2 - 06.04.2023 23:34
Selamlar video dikkatli izlendiğinde 1 hit yiyorum ve zaten kasım bir tık olsa bile yüksek olduğu için canım 110 olarak başlıyorum oyuna, 1 mermi yiyorum, sonrasında kadına sıkmaya başlıyorsunuz, ardından önüme bisikletli geçiyor. Bisikletliden sonra bana mermi gelmeye başlayınca zaten canım azalmaya başlıyor.

Bir oyun için hile açacak birisi değilim. Rahat olabilirsiniz, ak yakalamak için girdiğiniz bir çare olduğunu sezdim. Ama böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. İçine kuşku düşmüş anlayacağım kadarıyla.

Bu videoda da gözüktüğü gibi hasar yemiyor. Motordan inince hasar yemeye başlıyor.

Savunma için teşekkürler, görüldüğü üzere video kaydında olduğun gözüküyor. Onu da buraya sunmalısın, gerekmedikçe daha da ileti atmam icab etmez.

#3 - 06.04.2023 23:50

Savunma için teşekkürler, görüldüğü üzere video kaydında olduğun gözüküyor. Onu da buraya sunmalısın, gerekmedikçe daha da ileti atmam icab etmez.
hatalı konu hatalı ileti
« Son Düzenleme: 07.04.2023 13:41 minataxoak »

#4 - 08.04.2023 13:46
Selamlar dün evde değildim bu gün videoyu ileteceğim. İşten gelince, sabrın için minnettarım

#5 - 08.04.2023 16:05
Selamlar dün evde değildim bu gün videoyu ileteceğim. İşten gelince, sabrın için minnettarım
@dogukan3457 gün içerisinde videoyu iletip bana etiket atın.

#6 - 09.04.2023 00:56
Gerçekten özür dilerim, şuan laptop'dan yazıyorum. Ailem'den bir kişi hastaneye kaldırırdı, bu gece onun yanında kalacağım. Yarın gece saatlerinde gelebilirim, o zaman videoyu ileteceğim. Yanımda sadece laptop var ondada video yok.

#7 - 09.04.2023 13:28
Yasaklandı.

#8 - 09.04.2023 13:41
Banlı kullanıcı.