Alıntı yapılan: RAGE OF DARKNESS - 15.05.2023 19:48Vinnie Dark kim ya? O kim oğlum? Ben öyle birini tanımıyorum. O kim oğlum, ben bunu tanıyorum ama.
Vinnie Dark kim ya? O kim oğlum? Ben öyle birini tanımıyorum.
Bu durumun seni çok ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Burası senin ooc kinlerini paylaşabileceğin bir yer değil lütfen başka tanıtımlarda bunları yapalım, başka tanıtımlarda dalga geç insanlarla.
Alıntı yapılan: meteesz - 15.05.2023 23:28Alıntı yapılan: RAGE OF DARKNESS - 15.05.2023 19:48Vinnie Dark kim ya? O kim oğlum? Ben öyle birini tanımıyorum. O kim oğlum, ben bunu tanıyorum ama.Aynı şekilde senin içinde mete sizin tanıtımıza bu tarz şeyler atmıyorum ki atmam tanıtımımı kirletmeyi bırakın başka tanıtımlarda ooc kinlerinizi gösterin anlayışın için teşekkürler.
Alıntı yapılan: dardayimyalanimyok06 - 16.05.2023 00:01sa gencler nabıyonuz iyi bende nie kavga ediyonuz hayirli aksamlar gorusmek uzere az sayfa kasinla 20 neyBu durumun seni çok ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Burası senin ooc kinlerini paylaşabileceğin bir yer değil lütfen başka tanıtımlarda bunları yapalım, başka tanıtımlarda dalga geç insanlarla.
sa gencler nabıyonuz iyi bende nie kavga ediyonuz hayirli aksamlar gorusmek uzere az sayfa kasinla 20 ney
Alıntı yapılan: Massive - 16.05.2023 08:25Alıntı yapılan: dardayimyalanimyok06 - 16.05.2023 00:01sa gencler nabıyonuz iyi bende nie kavga ediyonuz hayirli aksamlar gorusmek uzere az sayfa kasinla 20 neyBu durumun seni çok ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Burası senin ooc kinlerini paylaşabileceğin bir yer değil lütfen başka tanıtımlarda bunları yapalım, başka tanıtımlarda dalga geç insanlarla. aga sende ne degisik çıktı girdiğin triplere bak böhöhöhyt al pacino fln değilsin haa oyun bu sana karsı niye kinim olsun
Alıntı yapılan: dardayimyalanimyok06 - 16.05.2023 16:58Alıntı yapılan: Massive - 16.05.2023 08:25Alıntı yapılan: dardayimyalanimyok06 - 16.05.2023 00:01sa gencler nabıyonuz iyi bende nie kavga ediyonuz hayirli aksamlar gorusmek uzere az sayfa kasinla 20 neyBu durumun seni çok ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Burası senin ooc kinlerini paylaşabileceğin bir yer değil lütfen başka tanıtımlarda bunları yapalım, başka tanıtımlarda dalga geç insanlarla. aga sende ne degisik çıktı girdiğin triplere bak böhöhöhyt al pacino fln değilsin haa oyun bu sana karsı niye kinim olsun ben anlamamak senin ilk beş kelime sen ne der bura