Konu: [04.04.2023 Austin Gardner] Aktif rolde Q  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2023 23:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Austin Gardner / @Elite

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların birlikleriyle savaştayız, Ganton Gym'in orada kafa kafaya savaştık, daha sonrasında Austin Gardner karakteri düştü ve polise silahını kaptırmamak için q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahının silinmesini talep ediyorum.

#1 - 04.04.2023 23:56
Net olarak düştüğünün bir kanıtı daha.

#2 - 05.04.2023 13:30
@Elite Savunmanızı yapın lütfen.

#3 - 05.04.2023 16:28
Öncelikle Austin Gardner karakteri yere düşüyor bunda hem fikiriz. Yanlız herhangi bir quit atma olayı olmadı ardından 2 dk sonra yerden kalktım ve Rklı bir şekilde oradan uzaklaştım. Ayrıca PD konusuna gelirsek bulunduğum yerde herhangi bir PD söz konusu değildi. Atılan kanıtlara bakılırsa arada 10dk bir zaman dilimi var.  Ardından süre içerisinde oyundan düşüyorum ve etrafımda herhangi bir aktif rol bulunmadığı için tekrardan oyuna giriş sağlamıyorum.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#4 - 05.04.2023 16:52
Alıntı
Ardından süre içerisinde oyundan düşüyorum ve etrafımda herhangi bir aktif rol bulunmadığı için tekrardan oyuna giriş sağlamıyorum.
Aktif rol yapan memurlar vardı.
Zaten beş dakika içinde oyuna girdiğini iddia ediyorsan oradan kaçman imkansızdı. En az 20 memur vardı bölgede.
Çatışmaya polisler de dahil olduğu için 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapamazsın.

#5 - 05.04.2023 18:09
Öncelikle Austin Gardner karakteri yere düşüyor bunda hem fikiriz. Yanlız herhangi bir quit atma olayı olmadı ardından 2 dk sonra yerden kalktım ve Rklı bir şekilde oradan uzaklaştım. Ayrıca PD konusuna gelirsek bulunduğum yerde herhangi bir PD söz konusu değildi. Atılan kanıtlara bakılırsa arada 10dk bir zaman dilimi var.  Ardından süre içerisinde oyundan düşüyorum ve etrafımda herhangi bir aktif rol bulunmadığı için tekrardan oyuna giriş sağlamıyorum.
Yönetimi kandırmana gerek yok, kafa kafaya çatıştıken hemen sonra polisler inip taradılar. Anlayacağın orada polis var ne hikmetse de oyundan düşmüşsün sonra rol yok diye girmemişsin, kanıtın varsa kanıtını at. Sonra yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 05.04.2023 18:45
Yönetimi kandırmana gerek yok, kafa kafaya çatıştıken hemen sonra polisler inip taradılar. Anlayacağın orada polis var ne hikmetse de oyundan düşmüşsün sonra rol yok diye girmemişsin, kanıtın varsa kanıtını at. Sonra yetkili kararı bekleyelim.
Düştüğüm yeri görmüyorsun herhalde, kafa kafaya çatıştığınız yer PD kaynıyordu zaten. Burada yönetim kandırmalık bir şey yok.

#7 - 05.04.2023 20:00
Düştüğün yer ile pd lerin olduğu yer 10 adım falan mavi blokların içindesin, pdlerde önünde yani anlayacağın dilden konuşursam...Hala yaralı bir şekilde bekliyor olsan seni zaten pdler alırdı ha diyorsan ki bekledim kalktım kaçtım kanıtını atmalısın.

#8 - 07.04.2023 14:19
/q attığına dair, polislerin orada olduğuna dair net bir kanıt bulunmuyor.