Konu: roman-vladyslav  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2023 21:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lucas_Baker @zeusbaris

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nick Sanders

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
illegal kural ihlali
polise sığınma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşlarla aktif savaştayız ve doğal olarak çatışıyoruz düşen düşüyor maskeli yapıyoruz bu işlemi ama polisler gelince Ganton ganton diye ötmeye başlıyorlar maskeli ona sıkan beni maskesiz polislere gösteriyor????

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): rol desteği almaları lazım

« Son Düzenleme: 04.04.2023 21:06 cikolataligofret »

#1 - 04.04.2023 21:07
Polis bir sorguya çekiyor, mantıklı düşün. Yaptığınız hood baskını ihlallerini ve rk kural ihlallerini nasıl yorumluyorsunuz? Açıklasana biraz. Ayrıca biz orada hiç bir şey dememişiz. Kendi ss'lerine iyice bir bak, burada bizim dediğimiz hiç bir şey yok. Komik duruma düşme :D

#2 - 04.04.2023 21:16
Öncelikle seni görgü kurallarına davet ediyorum yaşı ufak arkadaşım."Ötmeye başladılar" gibi bir terim kullanıyorsun fakat kimsenin orada birşey konuştuğu yok loglardanda kontrol edilebilir. Hala yaptığın kural ihlallerini açıklamasını bekliyoruz senden ve sizin kaliteli DM oyuncularınızdan.

#3 - 04.04.2023 21:30
Polis bir sorguya çekiyor, mantıklı düşün. Yaptığınız hood baskını ihlallerini ve rk kural ihlallerini nasıl yorumluyorsunuz? Açıklasana biraz. Ayrıca biz orada hiç bir şey dememişiz. Kendi ss'lerine iyice bir bak, burada bizim dediğimiz hiç bir şey yok. Komik duruma düşme :D
Zeusum ihlal varsa şikayet açar ve beklersin ceza alır almaz yönetimde, ihlal var diye polise böyle söylemen yanlış. İllegal bir motor kulübündesin sorguya çekicek olsalar seni sorgu odasına alırlar, ganton diyerek bir nevi kendi kulübünü de ele veriyorsun. Yaptığın şey saçma.

#4 - 04.04.2023 21:32
Zeusum ihlal varsa şikayet açar ve beklersin ceza alır almaz yönetimde, ihlal var diye polise böyle söylemen yanlış. İllegal bir motor kulübündesin sorguya çekicek olsalar seni sorgu odasına alırlar, ganton diyerek bir nevi kendi kulübünü de ele veriyorsun. Yaptığın şey saçma.

Adam nerede "GANTON" dedi ?

#5 - 04.04.2023 21:34

Yaşı küçük kardeşim ganton kelimesini pd kullanıyor, zeus beşinci kere oldu diyor yani doğruluyor. Yanlış olsa ganton değil tanımıyorum diyebilir. Yorma :)

#6 - 04.04.2023 21:37
Canım benim Ganton sıktı demedim ben sonuçta, bugün beşinci kez mermi yiyişim dedim. Bunda bir şey yok. Ayrıca polis sorguya çekiyor.

#7 - 04.04.2023 21:38

Yaşı küçük kardeşim ganton kelimesini pd kullanıyor, zeus beşinci kere oldu diyor yani doğruluyor. Yanlış olsa ganton değil tanımıyorum diyebilir. Yorma :)

Sanırım at gözlüğü taktığın için herşeyi kendi tarafınca yorumluyorsun. Bugün 5.saldırı olduğunu söylüyor hala yalandan yere açtığın boş şikayeti desteklemeye çalışıyorsun.Senin küçük fantezi dünyana göre "HAYIR MEMUR BEY KESİNLİKLE GANTON DEĞİLDİ" demesi gerekiyor değil mi? . Yani tamamen bomboş bir şikayet açmışsın. Savunma yazmaya bile gerek yok. Şu an sana harcanan enerji bile ziyan aslında ama yine cevaplıyoruz boş çabalarını.

#8 - 05.04.2023 13:41
Ceza verilecek bir durum yok.