Konu: Bahram Jahangiri  (Okunma sayısı 566 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2023 14:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bahram Jahangiri @hellnist
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/04 14:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü üzere durum bundan ibaret..
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Daha önceden de hileden banlanmış birisi, önyargılı bakmak istemesem de bu gerçeği değiştirmiyor.
Spoiler: GösterGizle

#1 - 03.04.2023 14:45
bu ne kanka rusya da oturuyorum senin kadar pingim yok 500 ping ile oynuyon galiba  :-\ :-\ :-\

#2 - 03.04.2023 14:46
İkimizden birisinin lagı var, senin ekranında inmiyorum fakat kendi ekranımda iniyorum. sıkmamdan belli, hileden anlayan yetkili bakarsa hak verir, iyi forumlar

#3 - 03.04.2023 14:48
Lag var diyerek savunma mı yapılıyormuş, o da iyiymiş. Lag olmadığı bariz. Savunmanızı ekran görüntüsü veya da video ile desteklerseniz güzel olur.

#4 - 03.04.2023 14:49
Efekt moduna güvenme, hit yemedim, yavaslatarak izlerseniz anlayabilirsiniz.

#5 - 03.04.2023 14:50
lag olmadığı ne bariz? Öyle bir hile yok zaten. Motor'da yanına tp atsa, motor ile gelirdi. Ya bug yada lag. Belkide Bahram'ı vurmak için Lag.cs açtın, 0 oyun bilgisi olanlar şikayet açınca biraz gülesim geliyor. Kullandığın modlara bak dostum, önüne gelene hile diyen bir tip gibisin. Bilgili yetkili şikayete bakarsa hile olmadığını anlayacaktı. AHHH AHH @Lia  sensiz olmuyor bu hile şikayetleri

#6 - 03.04.2023 14:50
Efekt moduna güvenme, hit yemedim, yavaslatarak izlerseniz anlayabilirsiniz.

Aynen, duvardan çıktı o kan zaten. Duvarı da şahit olarak ekleyeceğim birazdan konuya.

#7 - 03.04.2023 14:51
lag olmadığı ne bariz? Öyle bir hile yok zaten. Motor'da yanına tp atsa, motor ile gelirdi. Ya bug yada lag. Belkide Bahram'ı vurmak için Lag.cs açtın, 0 oyun bilgisi olanlar şikayet açınca biraz gülesim geliyor. Kullandığın modlara bak dostum, önüne gelene hile diyen bir tip gibisin. Bilgili yetkili şikayete bakarsa hile olmadığını anlayacaktı. AHHH AHH @Lia  sensiz olmuyor bu hile şikayetleri
Sen kimsin? Konuda adın geçmiyor diye biliyorum. Toksikliğine başka yerde devam et

#8 - 03.04.2023 14:52
Orada bana çarpıyorsun, ben de iniyorum, senin ekranında inmemis olarak gözüküyorum. kullandıgın efekt modu buglu, ya da videoda silent var

#9 - 03.04.2023 14:55
https://streamable.com/xgmev7

aynı olay burda da yaşanıyor kanka lagdan dolayı olan şeyler, hile kullanımı yok.