Konu: [02.04.2023 - Bahram Jahangiri (Maske_51882)] - DM - RK - /q  (Okunma sayısı 408 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2023 20:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bahram Jahangiri (Maske_51882) - @hellnist

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Riccardo Pellegrino @StyleTheLord

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2023 - 20:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz.

Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood bölgemizde çatıda afk atarken yanlışlıkla "Shift" tuşuna bastığım için çatıdan aşağı düştüm ve karakterim bayıldı. Şahıslar geldi ve sürükleyerek beni Commerce bölgesinden "İ:903"'ün önünden "Sanchez" model motor ile karakterim baygınken sürükleyerek hood bölgemizin dışına çıkarttılar. Orada karakterimin baygınlık süresi dolduktan sonra arkadaş sebebsiz yere ateş açtı ve karakterimi yaraladı. Pm üzerinden sebebini sorduğum zaman ise savaş durumunda olduğumuzu söyledi. Eğer savaş durumundaysak bundan neden bizim haberimiz yok? RK ihlalinede açıklık getireyim. Bugün birlik üyelerimden başka bir kişiye de saldırı yapmışlar. Benim birliğimin üyesi adamları düşürüyor ve RK'lı oldukları halde bana sıktılar. Ek olarak şahıslar videoda düştükten sonra /q atıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
RK İhlali için: https://streamable.com/tsrfza
/q :
DM:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 02.04.2023 20:47 JantiBeyy »

#1 - 02.04.2023 20:50
Şahitliği onaylıyorum

#2 - 02.04.2023 20:51
Ortada dm yoktur, kanıtları atarım, video godlu. rk yaptıgım dogrudur, bugün sunucuda bug var. düstügünde yerin altına giriyorsun, q atsam bile bunu destekleyecek kanıtınız yok, chate düserdi. arkadaslarla catıstık, onu da gorduk, dogal olarak sıktık.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 02.04.2023 20:58 hellnist »

#3 - 02.04.2023 20:53
niye godlu video atıyon kanka :D

#4 - 02.04.2023 20:54

Videoyu sonuna kadar izlersen godu görürsün evet. Düşünce god diye ağlamayın bro

#5 - 02.04.2023 20:56

Videoyu sonuna kadar izlersen godu görürsün evet. Düşünce god diye ağlamayın bro
oglum dört hit atmısım neyin aglaması

#6 - 02.04.2023 21:00

oglum dört hit atmısım neyin aglaması

Aynen bra, daha fazla yazmayacağım, yönetici kararı bekleyebiliriz.

#7 - 02.04.2023 21:02
sonuclanabilir.
« Son Düzenleme: 03.04.2023 10:18 hellnist »

#8 - 02.04.2023 21:45
Eklemek istedim Johnny'e tek hitte 91 vurmuş arkadaş yani hem silent hem kendi kolu ile vurmuş oluyor, admin isterse kanıtını atabilirim.

#9 - 02.04.2023 21:48
Eklemek istedim Johnny'e tek hitte 91 vurmuş arkadaş yani hem silent hem kendi kolu ile vurmuş oluyor, admin isterse kanıtını atabilirim.