Konu: [TELEVICE MAGAZİN] Vice Şehrinin Çekici Yüzleri #2 - Eliane Blanchet  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 02.04.2023 15:35

MAGAZİN NABZI
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     'Onlar, bizim bildiğimizi bildiklerini bildiğimizi bilmiyorlar...'

Vice Şehrinin Çekici Yüzleri #2 - Eliane Blanchet

Vice Şehri, özellikle son dönemde oldukça çekici ve güzel kadınlara ev sahipliği yapıyor. Çekici ve güzel mankenler, muhteşem kıyafetlerin içerisinde defilelerde ve Vice Social'da yaptıkları cesur paylaşımlarla kendilerini kanıtlamaktalar. TELEVICE olarak Vice Şehrinin bu çekici dünyasına bir giriş yapmaya karar verdik ve Vice Şehrinin Çekici Yüzleri serisinin ikinci bölümünde Miss Florida 2023 yarışmacısı ve aynı zamanda Vice City Medical Department'ın başhekimi olan Eliane Blanchet ile bir sohbet gerçekleştirdik. 

Kimdir Eliane Blanchet?

Eliane Blanchet ile yaptığımız sohbet oldukça keyifliydi. Kendisi, kendini şu şekilde tanıttı:

"Eliane Blanchet, 1996 yılında Fransa'nın Paris şehrinde doğmuş bir kişi. Üniversiteden mezun olduktan sonra Vice şehrine geldi ve hayatını burada kurmaya başladı. Bu noktaya gelmek için çok çalışmış ve emek etmiş. Ailesini bile geride bırakıp insanlara umut olmak için yola çıkmış biri ve bunda da başarılı oldu, bunu da Vice City Medical Department'ı kurarak kanıtladı ve şimdi de Florida eyaletinin en güzel kadını olmak için çabalıyor, bunu başaracak.

"Ailem.. Biz iki kardeştik... fakat sonra sadece... ben kaldım. Aslında pek bu konular hakkında konuşmak istemiyorum. Benim için fazla duygusal.

Eliane'ın Kişisel Özellikleri? Nelerden Hoşlanır? Nelerden Hoşlanmaz?

Eliane'ın nasıl birisi olduğunu merak eden TELEVICE muhabirleri ona sorularını iletti. Kendisi oldukça netti.

"Aslında iş konusunda ciddi olduğum kadar, iş dışında bir o kadar eğlenmeyi seven bir yapıya sahibim. Beni sürekli partilerde, yarışmalarda, etkinliklerde görebilirsiniz. İnsanları seviyorum, insanlarla ilgilenmeyi seviyorum. İşim gereği bunu yapıyorum aslında. Yardm etmeyi, onlara umut olmayı seviyorum.

Fakat aynı zamanda bu işime saygı duyulmasını da bekliyorum diyeyim. İşime saygı duymayanlara ben de saygı duymam. Rahat bir insanım, insanlarla samimiyet hemen kurabilirim. Doktor Eliane ile şehir içindeki Eliane arasında bir fark var. Şu an şehir içindeki Eliane ile berabersiniz. TELEVICE okurları da şehir içindeki Eliane'ı tanımak istediği için, şu an bu tarafımla konuşmayı tercih ediyorum."

Eliane'ın Bir Günü Nasıl Geçiyor?

Eliane'ın bir gününün nasıl geçtiğini sorduk. Kendisi, iş hayatıyla sivil yaşantısındaki ayrımı iyi bildiğini söyledi ve dakik birisi olduğunu gösterdi.

"Gündüz hastane işleri, hayat kurtarma çabaları. Geceleri de kendime vakit ayırma ve dinlenme. Hayatımın böyle olmasını ben seçtim ve şuan tam olmak istediğim yerdeyim. Gündüz yaşayan Eliane, Doktor Eliane oluyor. Biraz daha ciddi olurum gündüzleri. İşim gereği öyle olmak zorundayım. Ciddiyetimi gece olunca biraz daha azaltıyorum, rahatlıyorum."

Aşk?

Eliane gibi kariyerli ve başarılı bir kadının aşk hayatını merak ettik. acaba kariyerinde yaşadığı başarıyı aşk hayatında da yaşadı mı? Yoksa Vice Şehrinin garip bir rastlantısı olan başarılı ve kariyerli kişilerin yalnızlığı sendromuna mı kapıldı?

Aşk.. Daha karşıma aşk denilen şeyi tanımlayabileceğim biri çıkmadı. Kendimi yalnız hissetmiyorum, halimden oldukça memnunum aslında. Vice Şehrinin erkekleri ilgimi çekmiyor demek olmaz, bunu demeyeceğim. Sadece bana aşkı tanımlatacak biri ile henüz karşılaşmadım.

Bir Başhekim Neden Miss Florida'ya Katılır?

Oldukça merak ettiğimiz başka bir şey de bir hastane başhekiminin günümüzün en ilgi çekici etkinliği olan Miss Florida 2023'e neden katıldığıydı. Bunu kendisine çekinmeden sorduk ancak aldığımız yanıt biraz farklıydı.

"Bunun hikayesi oldukça garip ve farklıydı. Bir partiye katılmıştım. Partide eğleniyordum, biraz da sarhoştum. Belki biraz-dan da fazla olabilir... Bir kişi yanıma geldi ve fısıldadı: "Çok güzelsin, güzellik yarışmasına katılsana?" dedi. Ben de "Tamam." dedim ve... katıldım işte. Gerçekten böyle oldu bu. tamam, büyük bir hikaye değil ama bence garipti. Ve kazanacağımı da düşünüyorum, kazanacağım."

Eliane'ın Kırılma Anı

Herkesin hayatında mutlaka bir kırılma anı olmuştur. Eliane'ın da bu yolda bir kırılma anı olmuş. Bu biraz acı vericiydi.

"Benim hayatımdaki kırılma anım... biraz üzücü bir an aslında. Sevdiğim ve çok güvendiğim birisi beni terk etti, yapayalnız kaldım. Halen de yalnızım. Ve onun bende bıraktığı boşluk hissi hiç geçmiyor. Bunu da anlatmak istemiyorum, oldukça derin bir konu."

Elsa ile yaptığımız röportaj iyi dileklerle son buldu. Vice Şehrinin yeni yüzleri önümüzdeki günlerde büyük ilgi çekecek gibi görünüyor... Bunun da belirtisi önümüzdeki Miss Florida 2023 yarışması. TELEVICE olarak Miss Florida'nın atmosferini sizlere yapacağımız röportajlarla aktaracağız. Bizimle kalmaya devam edin..

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
Lara Clarkson
HABER
Lara Clarkson
KAMERA
Charles Jones & Vincenzo Antonacci

Lara Clarkson
Vice Media Group Kıdemli Muhabir

Lara Clarkson, 4 Ağustos 1997 tarihinde California eyaletinde dünyaya geldi. Berkeley Üniversitesi Medya bölümünden mezun olduktan sonra Berkeley University Radio'da staj gördü ve Vice Şehrine gelerek Vice News'a katıldı. Gündem ve eğlence içerikli haberleriyle ve canlı yayınlarıyla tanınan Clarkson, aynı zamanda Didiersachs Fashion adına mankenlik de yapmaktadır. Vice FM'de Chat Zone On Air ve Gündem Vice programlarını gerçekleştiren Clarkson, Vice News ekranlarındaki Son Dakika yayınlarının günümüzdeki sunucularından birisidir.

TELEVICE Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice Media Group & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 02.04.2023 15:36

Rumuz: N/A
Yorum: N/A
Kod: [Seç]
[divbox=#a47900][img width=200 height=80]https://media.discordapp.net/attachments/1015658179188752444/1075489602179170345/ezgif-4-02204159bd.gif[/img]
[color=white][b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
[/divbox]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 02.04.2023 15:42

Rumuz: commodore64
Yorum: ah eliane limonlu cheesecakeim
« Son Düzenleme: 02.04.2023 17:05 Boogeyman »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.04.2023 15:46

Rumuz: noname
Yorum: Kadın dişlek mi?
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Linna,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 02.04.2023 15:46

Rumuz: CharS
Yorum: Yarışmanın ikincisi belli oldu.  ;)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 02.04.2023 16:28

Rumuz: frozen
Yorum: kız çok güzel ama şehirde mankenler hariç herkes manken olmak istiyor bunu mantıksız karşılıyorum,  keşke istifa etse didiersachs fashion'da çalışsa çok tatlı bir kariyer sahibi olurdu ve gelir elde ederdi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#6 - 02.04.2023 16:51

Rumuz: July
Yorum: Hem sahada, hem saha disinda
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 04.04.2023 10:15

Rumuz: joeypagn
Yorum: çok tatlı bir kadın birebirde tanışmayı çok isterim, kazanmasını destekliyordum çekimlerde de dikkatimi çekmişti ama rakibi çoktu yapacak bir şey yok umarım hevesi kırılmaz ve kendisine modellikte bir şans daha verir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok