Konu: Mongols Üyeleri Toplu Şikayet  (Okunma sayısı 353 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2023 00:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Terrel_Schwarz - Shane_Anderson - Victoria_Gardner - Charlie_Chambers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dennis Chamberlane

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.04.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - Retarted RP - Yamyam rolü

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla birlikte geziyorduk, galerici olduğundan bir kaç araç al-sat rolü yaptık. Birden Terrel adlı arkadaş, "İn araçtan" dedi. Biz bakmadık, yolumuza devam ettik. Geri döndük, otoparka girdiğimizde aşırı bir agresif role uğradım. (Retarted RP) Araçtan indim, hafif geri çekldim. Orada bekledim birşey yapmama rağmen bana da Noob DM attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&ab_channel=Chaos-

Ek açıklamalar(varsa):[/b Choas adına, mutesi varmış. Böyle arkadaşların amacı tamamen DM, yamyam rolü. Adamları tanımama rağmen böyle bir role girişiyorlar.

#1 - 02.04.2023 01:39
Toplu savunmayı yapacağım, aktif bir rolün sürdüğüne dair gerekli görüntülü ve videolu kanıtlarım mevcut, hazırlayıp savunmayı sunup bunlarla birlikte kaynakları da aktaracağım.

#2 - 02.04.2023 02:47
Öncelikle savunmamı tarafınıza arz ediyorum. Öncelikle arkadaşın belirttiği gibi, Dennis karakteri tarafından açılmış bir şikayet. Bu Dennis karakteriyle sabahında bir rol gerçekleştirdik, bu rolün gerçekleşmesi esnasında bir DM durumunun olmadığını ve asla söz konusu olmayacağını tarafınıza arz ederim. Az sonra göndereceğim videoda görebileceğiniz üzere gelip benim hakimiyet sürdürdüğüm, benim sahiplendiğim bölgede bana bir saldırı durumu söz konusu oluyor, bunun olabileceğini daha önceden kestiriyorum ve barın çevresinde bulunan arkadaşlarımdan destek istiyorum. Akabinde bunlara müteakip olarak arkadaşlarımın bölgeye gelmesi sonucu kişiler bölgeden ayrılıyorlar, kendilerini sağ alamadığımız ve gereken cezayı veremediğimiz için bu arkadaşların akibetini IC araştırıyoruz. Sonrasında Terrell karakteri, direkt olarak Dennis karakterinin yaptığı bu eyleminden ötürü kendisini barın çevresinde görüyor, buna ithafen sabah yaşadığı olayı hatırlıyor ve bunun üzerine cezasını çektirmek adına güzel bir şekilde öncesinde kendisini uyarıyor, sonrasında kendisinin küfürlü konuşması sonucunda kendisini peşliyor ve sonrasında Dennis karakteri izini kaybettiriyor. Ardından kendi attıkları videoda görüldüğü üzere kendileri kucağımıza geliyor, Dennis karakteri özellikle geliyor ve kışkırtacağı malum, orada kaçacağını bildiğimden anlık olarak bir atılımda bulunuyorum ve kişiyi motordan atıyorum, ilk olarak Dennis'in kendisine saldırıyoruz ve sonrasında arkasında arkadaşın olması sebebiyle ve olay öncesinde bizim yanımıza gelirken kendi aralarında fısıldaşmalarına ithafen onun da yanında arkadaşı olacağını ve bize saldıracağını düşünerek ona da saldırıyoruz. Olay bundan ibaret, dipnot olarak eklemek istiyorum. Dennis karakterine özel olarak bir ceza-i yaptırım uygulanmasını talep ediyorum. Açıklaması üzerine, araç al-sat rolü yaparken aniden onlara saldırdığımızı beyan ederek, bu rolün geçmişinin olmadığını iddia ederek admin kandırma teşebbüsünde bulunuyor, bunun üzerine bir işlem uygulanırsa sevinirim.

Ek olarak şunu eklemek istiyorum,  arkadaşların açıklama kısmında bahsettikleri ve kurdukları "Böyle arkadaşların amacı tamamen DM, yamyam rolü. Adamları tanımama rağmen böyle bir role girişiyorlar." sözlerine ithafen bir kaç kelamda bulunmak istiyorum.

Ortak nezaket çerçevesinde açılan şikayetleri yorumlamamız, anlatmamız gerekiyor. Arkadaşın bu denli cümleler kurması apaçık kışkırtmaya yönelik olduğunu beyan ediyor. Bu konu hakkında da kendisine gerekli uyarılar verilirse çok memnuniyet duyarım. Harici olarak şikayeti MONGOLS MC adına değil, kişiler adına açması gerektiğini de kendisine söylerseniz çok sevinirim. Kendi saçmalığı yüzünden bütün birliğimin adını kirletmeye gerek yok, kötü emellerini birliğimin üzerinde belirtmesine hiç gerek yok  ;) :)

NOT : Terrell_Schwarz karakterinin forum mutesi olduğundan savunmasını ben iletiyorum, yapılan savunma tüm şikayet edilen arkadaşlar için geçerli ve Terrell_Schwarz karakteri tarafından savunma yapılıyor, bilginize sunarım. 

#3 - 02.04.2023 05:48
Spoiler: GösterGizle

Kırpılmış ss'ler kanıt niteliği taşımamaktadır. Harici olarak belirtiğin cümle ve ss video içinde bulunmakta. Gerekli savunmalar yapılmıştır.

Terrell'ın susturması olduğu için onun yerine yazıyorum. İyi forumlar dilerim.

#4 - 02.04.2023 05:56
Spoiler: GösterGizle

Şikayet ile ilgisi olmayan arkadaşlar ileti atmazsa sevinirim. Terrell'ın susturması olduğu için buradan yazıyorum.

#5 - 02.04.2023 11:16
Türkçeyi de katletmiş gibi duruyor.

#6 - 02.04.2023 12:27
Şikayet Dennis adına felan açılmadı, Daron adına açıldı, ilk olarak bunu söylemek istiyorum. Şikayeti düzgün incelemediğin buradan belli.

Video içinde kullandığın türkçe terimlerden ek bir ceza alacaksın, onu söyleyerek girmek istiyorum.

Dennis ile sorunun olman, benle sorunun olman anlamına gelmez, gelemez. Dennis karakteri ile sürtüşme yaşadın diye benle yaşayamazsın, Daron karakterinin Kasparov'dan olduğunu biliyorsunuz.

Her suçlunun yanında durana da aynı şeyi mi yapacaksınız? O halde siz beni düşürdünüz diye tüm birliğinizi ip gibi sıraya dizeyim?

Oynadığınızın oyun olduğunu unutmayın, haksızsın. Son kararı adminler verecek, videodaki Türkçe Terim de unutulmazsa güzel olur.

Chaos adına.

#7 - 02.04.2023 12:28

#8 - 02.04.2023 14:19
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, şikayet edilen veya şikayet eden kısım harici kişilerin yorum yapması çok doğru olmaz. Bundan dolaylı olarak dahil olmazsan, susarsan sevinirim.

Şikayet Dennis adına felan açılmadı, Daron adına açıldı, ilk olarak bunu söylemek istiyorum. Şikayeti düzgün incelemediğin buradan belli.

Açıklama kısmında gerekli beyanda bulunmuşsunuz, kendinizle çeliştiğinizin farkında olun. Şikayeti düzgün incelemesem, bu denli bir savunma yapmam, olayı A'dan Z'sine kadar anlatmam, şikayet açılmak için açılmış bir şikayet, daha önceden hiç rol yapılmamış gibi lanse ettirip admin kandırma potansiyelinizi de ortaya koyduğunuz için harici olarak teşekkür ederim.

Video içinde kullandığın türkçe terimlerden ek bir ceza alacaksın, onu söyleyerek girmek istiyorum.

Olayın spontane gelişmesinden kaynaklı bu denli söylemler olabilir, ağır bir ihlal durumu söz konusu değil. Olayın yarattığı heyecan ile kurulmuş bir cümle, size bir zararı olmayan bir durum üzerinden vurmanız ayrı bir komiklik göstergesi. Harici olarak şunu da ekleyeyim o halde, videoda da görüldüğü üzere Dennis karakterinin direkt olarak telefon konuşmalarında imla kurallarına uymadığını görebilirsiniz, bunun üzerinden de bir yaptırım uygulanırsa karşı tarafa sevinirim.

Dennis ile sorunun olman, benle sorunun olman anlamına gelmez, gelemez. Dennis karakteri ile sürtüşme yaşadın diye benle yaşayamazsın, Daron karakterinin Kasparov'dan olduğunu biliyorsunuz.

Kendinle çelişmenin gerçekten bir mânası yok, burada yaptığınız şey admine karşı oynamak ve kandırmaya çalışmak. Daron karakterinin Kasparov'dan olduğunu IC nereden bilebilirim? Mantıklı düşün, daha önce hiç bir role girmemişim ve o adamın Kasparov'da olduğunu haliyle bilemem, R20'niz ile rol yaptığım zaman sizleri de IC tanımış olmuyorum, bunu aklınızın ücra bir köşesine kazıyın lütfen. Harici olarak mekana girmeden ve mekana girdikten sonra fısıldaşıyorsunuz, ben bu fısıldaşmanın detayını bilemezdim, direkt olarak önceden bir husumetimiz var diye gelip bize direkt olarak ateş de açabilirdiniz. Karakterim, ihtimaller üzerine bir değerlendirme yapıyor ve orada kendi güvenliğini sağlamak amacıyla mevcut Brawl rolüne seni alıyor, dahil olmak istemiyorsan rolünü yaparak kaçardın, sonrasında madem Kasparov'dasın bunun sürecini ve bunun rolünü IC görüşmeler yaparak sürdürebilirdin. Bunları düşünmeden, mantık çerçevesinde rolünüzü sergilemeden gelip burada bu denli ahkam içerikli sözcükler kullanıp papağan gibi kendinizle çelişmenizin gerçekten bir anlamı yok, olmayan kalitenizden kendinizi küçük düşürmenize gerek yok, şahsen ben bunu istemem. Harici olarak videoda da görüldüğü üzere sana o fırsat tanılıyor, ilk olarak Dennis karakteriyle husumeti olduğu için Terrell ve arkadaşları, direkt Dennis'i hedef alıyor. Orada başıboş bir şekilde dikilirsen, burada anlattığım süreçlerden de geçersin.

Her suçlunun yanında durana da aynı şeyi mi yapacaksınız? O halde siz beni düşürdünüz diye tüm birliğinizi ip gibi sıraya dizeyim?

İkisi farklı senaryolar, farklı vakalar. Suçlunun yanında bulunması, direkt olarak şüphe ve tehdit uyandırır. IC ne yapacağını bilemem, bundan mütevellit kendi güvenliğimi kendim sağlamak durumundayım. Buna da analitik düşünce yapısı deniliyor, eğer yoksa bizzat sana bunu öğretebilirim.

Oynadığınızın oyun olduğunu unutmayın, haksızsın. Son kararı adminler verecek, videodaki Türkçe Terim de unutulmazsa güzel olur.

Oynadığımız şeyin oyun olduğunun, buradaki amacın eğlenmek ve keyif olduğunu biliyoruz. Arkadaşlarının daha önceden yaptığı gibi, sırf OOC kinleri yüzünden gelip burada birliğimin adını kullanarak şikayet açması, daha önce amaçladıklari kini ve öfkeyi ortaya sunuyor. Birlikleri kapanınca farklı alanlardan vurmaya çalışan biricik arkadaşların, daha önce başaramadığı gibi yine amacına ulaşamayacak. Bana karşı bu kullandığın cümleyi sizler, kendiniz de uygularsanız çok iyi olur. En azından bu tarz girişimlerin saçma olduğunu, mantık dahilinde olmadığını ve sadece sizi küçük düşürücek bir eylem olduğunu anlamış olursunuz. Son sözü admin söyleyebilir, savunmaya yapılan itiraza karşı yapılan ikinci savunmam bu şekildedir, bütün savunma Terrell_Schwarz karakteri tarafıfndan, bütün şikayet edilen arkadaşları ve kendisine ithafendir. Türkçe Terim mevzusunu da yukarıda belirttim, spontane gelişen olaylarda anlık olarak reaksiyon gösterdiğimizde bu tarz söylemler çıkabiliyor. Video'yu detaylı incelemediğiniz o kadar belli ki, orada zaten yanlış anlaşılmaya ve Türkçe Terimlere mahal verebilecek bütün kelimeleri yazarken düşünüyorum, ardından silip farklı bir kelime kuruyorum. Farklı türevlerde bulunmayın  :-\

Bu savunma Terrell_Schwarz (pamukoğlu) karakterinden yapılan bir savunmadır, kendisinin mutesi olduğundan ben iletiyorum.
Ciav.

#9 - 04.04.2023 14:27
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, şikayet edilen veya şikayet eden kısım harici kişilerin yorum yapması çok doğru olmaz. Bundan dolaylı olarak dahil olmazsan, susarsan sevinirim.

Açıklama kısmında gerekli beyanda bulunmuşsunuz, kendinizle çeliştiğinizin farkında olun. Şikayeti düzgün incelemesem, bu denli bir savunma yapmam, olayı A'dan Z'sine kadar anlatmam, şikayet açılmak için açılmış bir şikayet, daha önceden hiç rol yapılmamış gibi lanse ettirip admin kandırma potansiyelinizi de ortaya koyduğunuz için harici olarak teşekkür ederim.

Olayın spontane gelişmesinden kaynaklı bu denli söylemler olabilir, ağır bir ihlal durumu söz konusu değil. Olayın yarattığı heyecan ile kurulmuş bir cümle, size bir zararı olmayan bir durum üzerinden vurmanız ayrı bir komiklik göstergesi. Harici olarak şunu da ekleyeyim o halde, videoda da görüldüğü üzere Dennis karakterinin direkt olarak telefon konuşmalarında imla kurallarına uymadığını görebilirsiniz, bunun üzerinden de bir yaptırım uygulanırsa karşı tarafa sevinirim.

Kendinle çelişmenin gerçekten bir mânası yok, burada yaptığınız şey admine karşı oynamak ve kandırmaya çalışmak. Daron karakterinin Kasparov'dan olduğunu IC nereden bilebilirim? Mantıklı düşün, daha önce hiç bir role girmemişim ve o adamın Kasparov'da olduğunu haliyle bilemem, R20'niz ile rol yaptığım zaman sizleri de IC tanımış olmuyorum, bunu aklınızın ücra bir köşesine kazıyın lütfen. Harici olarak mekana girmeden ve mekana girdikten sonra fısıldaşıyorsunuz, ben bu fısıldaşmanın detayını bilemezdim, direkt olarak önceden bir husumetimiz var diye gelip bize direkt olarak ateş de açabilirdiniz. Karakterim, ihtimaller üzerine bir değerlendirme yapıyor ve orada kendi güvenliğini sağlamak amacıyla mevcut Brawl rolüne seni alıyor, dahil olmak istemiyorsan rolünü yaparak kaçardın, sonrasında madem Kasparov'dasın bunun sürecini ve bunun rolünü IC görüşmeler yaparak sürdürebilirdin. Bunları düşünmeden, mantık çerçevesinde rolünüzü sergilemeden gelip burada bu denli ahkam içerikli sözcükler kullanıp papağan gibi kendinizle çelişmenizin gerçekten bir anlamı yok, olmayan kalitenizden kendinizi küçük düşürmenize gerek yok, şahsen ben bunu istemem. Harici olarak videoda da görüldüğü üzere sana o fırsat tanılıyor, ilk olarak Dennis karakteriyle husumeti olduğu için Terrell ve arkadaşları, direkt Dennis'i hedef alıyor. Orada başıboş bir şekilde dikilirsen, burada anlattığım süreçlerden de geçersin.

İkisi farklı senaryolar, farklı vakalar. Suçlunun yanında bulunması, direkt olarak şüphe ve tehdit uyandırır. IC ne yapacağını bilemem, bundan mütevellit kendi güvenliğimi kendim sağlamak durumundayım. Buna da analitik düşünce yapısı deniliyor, eğer yoksa bizzat sana bunu öğretebilirim.

Oynadığımız şeyin oyun olduğunun, buradaki amacın eğlenmek ve keyif olduğunu biliyoruz. Arkadaşlarının daha önceden yaptığı gibi, sırf OOC kinleri yüzünden gelip burada birliğimin adını kullanarak şikayet açması, daha önce amaçladıklari kini ve öfkeyi ortaya sunuyor. Birlikleri kapanınca farklı alanlardan vurmaya çalışan biricik arkadaşların, daha önce başaramadığı gibi yine amacına ulaşamayacak. Bana karşı bu kullandığın cümleyi sizler, kendiniz de uygularsanız çok iyi olur. En azından bu tarz girişimlerin saçma olduğunu, mantık dahilinde olmadığını ve sadece sizi küçük düşürücek bir eylem olduğunu anlamış olursunuz. Son sözü admin söyleyebilir, savunmaya yapılan itiraza karşı yapılan ikinci savunmam bu şekildedir, bütün savunma Terrell_Schwarz karakteri tarafıfndan, bütün şikayet edilen arkadaşları ve kendisine ithafendir. Türkçe Terim mevzusunu da yukarıda belirttim, spontane gelişen olaylarda anlık olarak reaksiyon gösterdiğimizde bu tarz söylemler çıkabiliyor. Video'yu detaylı incelemediğiniz o kadar belli ki, orada zaten yanlış anlaşılmaya ve Türkçe Terimlere mahal verebilecek bütün kelimeleri yazarken düşünüyorum, ardından silip farklı bir kelime kuruyorum. Farklı türevlerde bulunmayın  :-\

Bu savunma Terrell_Schwarz (pamukoğlu) karakterinden yapılan bir savunmadır, kendisinin mutesi olduğundan ben iletiyorum.
Ciav.

Bizzat savunmam bu şekilde, harici olarak dün gün içinde arkadaşların DM attıklarına dair kanıtlarım da mevcut, bunları da değerlendirirseniz sevinirim.