Konu: Riccardo_Morreson  (Okunma sayısı 396 defa)

#0 - 30.03.2023 00:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Riccardo Morreson @Hükümsüz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Radul @Kangal Sucuks
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın Polise sığınma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi bir mekanda vuruyoruz, daha sonra polisler tarafından hastaneye götürülüyor. Daha sonra kişi ismimizi polise veriyor. Oyuncu kurallarında İl-legal İl-legali şikayet edemez diye bir kural var. Ama kişi R20 olmasına rağmen şikayet ediyor. Ss'de mevcut.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi r20 ve yaptığı rol, Adelet mülkün temelidir. O:-) :manifdog

« Son Düzenleme: 30.03.2023 00:42 cetrain »

#1 - 30.03.2023 00:41
Şahitliğimi onaylıyorum.
Şahısın olduğu mekanda bir çatışma çıktı, çarpışmamızın ardından gelen polis baskını sonucu tutuklamalar gerçekleştirildi. Kişi hastanede polislere ismimizi vererek muhbirlik yaptı, ben ise üste bakarsanız. Sahte eşgal bilgisi veriyordum, illegaller polise sığınamaz.

#2 - 30.03.2023 01:13
 :uzi: :vice:

#3 - 30.03.2023 02:09
Benim gibi şikayetle alakası olmayan kişiler yorum yapmasın çok boş şikayet açmışsın savunma gelirse şükret

#4 - 30.03.2023 02:10
Benim gibi şikayetle alakası olmayan kişiler yorum yapmasın çok boş şikayet açmışsın savunma gelirse şükret
Savunma gelirse güzel olur, alakasız yorum yapanlar ceza alır. Boş şikayet olmasına sen değil admin karar verir.

#5 - 30.03.2023 17:23

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi bir mekanda vuruyoruz, daha sonra polisler tarafından hastaneye götürülüyor. Daha sonra kişi ismimizi polise veriyor. Oyuncu kurallarında İl-legal İl-legali şikayet edemez diye bir kural var. Ama kişi R20 olmasına rağmen şikayet ediyor. Ss'de mevcut.

Ek açıklamalar(varsa): Kişi r20 ve yaptığı rol, Adelet mülkün temelidir. O:-) :manifdog

Ayrıca bu rolü camhunt ile izlemen müthiş bir isabet olmuş. Buda birliğinizin zaten ihlal konusunda sınır tanımadığını gösteriyor. Kiminle ne rol yapacağımı sana mı soracağım? Polisi arayıp beni Demachi'mi vurdu diyorum orada? Polis zaten herşeyden haberdar. Ayrıca badcop rolleri üstlenen dedektifler var. Adam seninde benimde ne mal olduğumuzu biliyor ıc olarak. O yüzden keyfine bak ve ihlal yapmaya devam edin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spoiler: GösterGizle

Zaten orası ruhsatlı halka açık bir mekan ve silahlardan sonra polisler içeri direk giriyor. İlk ateşi eden taraftasınız. Ayrıca görev başında Conroy Grannell var. Direk olarak kamera kayıtlarına bakacağı muhtemel kimseyi kandırmaya çalışmanın anlamı yok.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spoiler: GösterGizle
˧ 1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
Bir birlik kurabilmek için minimum 15 seviye olmalısınız.
Yeni açılan birliklere ilk 10 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.
Gerçek hayatta bulunan mafya veya çetelerin direkt olarak rolleri yapılamaz.
Askeri Tim veya terör örgütü gibi gerçek dışı birliklerin kurulması yasaktır.
Birliğinizdeki herhangi bir üyenin yaptığı ihlalden, birlik lideri de sorumlu tutulabilir. Bu yüzden birlik liderlerinin birlik üyelerini bilgilendirmesi ve üye seçimlerinde dikkatli olması gerekir.
Her birlik lideri, kendi birliğinin adminidir.
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.
Hiçbir oyuncuya karşı utandırıcı, gerçek dışı ve tamamen OOC kimliğinizi katarak absürt roller yapılamaz.
Legal/sivil karakter canlandıran oyuncular şehirdeki Hood Onaylı ve Onaylı birliklere karşı gereken yerlerde Fear RP yapmalıdır.
Güvenli bölgeler ve etkinlik bölgelerinde silah ile ilgili hiçbir illegal rol yapamazsınız. İki taraf arasında illegal rol için OOC anlaşma sağlayıp maksimum brawl rolü gerçekleştirebilir.
İsim değişimi kullanan karakterler 48 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.
Forumda gönderdiğiniz iletiler içerik türü fark etmeksizin herhangi bir birliği veya oyuncuyu hedef alıyorsa "Flaming" kapsamında cezalandırılabilirsiniz. Atılacak rol görüntülerinde karşı tarafın üzerine yaptığınız rollerde sansür uygulamanız gerekmektedir. Bu tarz post içeriklerini "Moderatöre rapor et." yöneticilere rapor edebilirsiniz. Örneğin: Karşı tarafa alay edici videolar itham etmek, video isminde karşı tarafı kışkırtıcı kelimelere yer vermek, savaş döneminde; aslında yapılmamış veya gerçek dışı rol SS'leri paylaşmak vb. şeyler yaparak "Flaming" yaptırımına maruz kalabilir, ek olarak oyun içi ceza da alabilirsiniz.
Arşive atılan bir birlik yalnızca bir kez geri açılabilir. İkinci kapanışta aynı birliği tekrar açamazsınız. Bu yüzden birliğinizi kapatırken iyice düşünmelisiniz.
Birlik tanıtımı onaylanmayan oyuncu grupları tanıtımları onaylanana kadar sistemsel birlik açmamalı ve illegal rol yapmamalıdır. Bu sebep yüzünden ceza alabilirsiniz.

İllegal Kurallarında 1. konunun 6. kısmında kural gayet açık şekilde belirtilmiş, polisleri arayıp herhangi bir Demachi üyesi hakkında ihbarda bulunulmamış. Orada işin için dedektifler girmiş ve Riccardo Moreson karakteri iş yerinde yaşananları anlatmış. Kurallarda hiçbir şekilde başka birlik üyelerini ele veremez yada buna benzer birşey geçmiyor.

« Son Düzenleme: 30.03.2023 17:46 Osfk »

#6 - 30.03.2023 17:24
Tek iletide toplandı.
« Son Düzenleme: 30.03.2023 17:46 Osfk »

#7 - 30.03.2023 17:30
Tek iletide toplandı.
« Son Düzenleme: 30.03.2023 17:47 Osfk »

#8 - 30.03.2023 17:46

Alıntı
N/A

Ayrıca bu rolü camhunt ile izlemen müthiş bir isabet olmuş. Buda birliğinizin zaten ihlal konusunda sınır tanımadığını gösteriyor. Kiminle ne rol yapacağımı sana mı soracağım? Polisi arayıp beni Demachi'mi vurdu diyorum orada? Polis zaten herşeyden haberdar. Ayrıca badcop rolleri üstlenen dedektifler var. Adam seninde benimde ne mal olduğumuzu biliyor ıc olarak. O yüzden keyfine bak ve ihlal yapmaya devam edin.

Hükümsüz susturma yediği için onun adına gönderildi.
Riccardo'un önünde polisin arkasında duruyorum, ne camhuntundan bahsediyorsun? 
Saçma saçma suçlamalarını kendine sakla.

#9 - 30.03.2023 17:47
Başka savunma gelmeyecek.