Konu: Demachi Member/God  (Okunma sayısı 831 defa)

#0 - 28.03.2023 19:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @RAGE OF DARKNESS kim olduğu belli olmuyor arkadaş söyler.
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Justies ,
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.03.2023, 20:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş godu fullemiş videoda bariz belli 12 hit yiyor fakat hiç oralı mıyım demiyor, birde üstüne video çıkarmış helal abime godu kapatıp gelmesini teklif ediyorum. Video'da gözüküyor, bir kaç dakika izlemeniz yeterli sonrasında sıkılıyorsunuz eleman kolsuz recoil,god derken insan sıkılıyor, sprint i açmayı unutmuş. Hükümsüz abime selamlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Vice adeletin temelidir.
« Son Düzenleme: 28.03.2023 20:05 Roseaskeri »

#1 - 28.03.2023 19:58
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.03.2023 20:04
Videodaki arkadaşın god olduğunu iddia ederek burada kırpılmış ve editlenmiş bir videoyu kanıt olarak sunmaya çalışıyorsun. Senin elinde daha bu elemana karşı bakış açını koyacak bir görüntün dahi yok. Kırpılmış bir video üzerine hiçbir şeyin tam belli olmadığı bu kanıt diye sunulan videoya daha fazla savunmada bulunmayacağım. Kesin bir görüntü tarafınıza ulaşırsa veya sunabileceğiniz bir başka bir görüntü olursa o vakit savunmaya eklemede bulunurum.

#3 - 28.03.2023 20:05
Videodaki arkadaşın god olduğunu iddia ederek burada kırpılmış ve editlenmiş bir videoyu kanıt olarak sunmaya çalışıyorsun. Senin elinde daha bu elemana karşı bakış açını koyacak bir görüntün dahi yok. Kırpılmış bir video üzerine hiçbir şeyin tam belli olmadığı bu kanıt diye sunulan videoya daha fazla savunmada bulunmayacağım. Kesin bir görüntü tarafınıza ulaşırsa veya sunabileceğiniz bir başka bir görüntü olursa o vakit savunmaya eklemede bulunurum.
Uzun yazmana gerek yok kanka söyle atalım ayıpsın,

#4 - 28.03.2023 20:08
Elinde kesin bir görüntü varsa çıkar ve şikayet dahilinde buraya gönder. Daha kime şikayet açtığını bile bilmiyorsun, yanlış elemanı burada etiketliyorsun. Kesin bir delil veya kanıt olarak değerlendirilemeyecek bu şikayete savunma yapmamı beklemeyin. Şikayet açmak için şikayet açma eylemlerini göstermeyi de bırakın, bu size önerim.

#5 - 28.03.2023 20:08
@Claw Arkadaş bu sanırsam

#6 - 29.03.2023 00:34
İzleyecek yetkili tekrar tekrar izlerse anlaşılır, motordan indikten sonra deagle bile 2 mermi atıyorum.

Spoiler: GösterGizle

Dayanıklılığın bile yok.

#7 - 29.03.2023 00:40
Tek bir şablon üzerinden birliğin adını kötüye çıkarmak için ''Demachi member'' diye şikayet konusu oluşturdunuz, beni etiketlemişsiniz ama benim dışımda herkes için görsel paylaşıyorsunuz. Şikayet ile alakası olmayan elemanlar konu açmaya üşenip gelip burada görsel paylaşıyor, saçma.  Burada bunları yapmadan önce gidin ve şikayet için doğru düzgün bir şekilde konu başlatın, doğru konu başlığı altında bunu yapın. Boş ve gereksiz eylemlerin burada vereceği bir kazanç yok.

#8 - 29.03.2023 12:14
İlk god şikayeti için savunma yapılmamış, arkadaş kabullenmiş durunu Demechi member yazmamın sebebi arkadaşı bilmiyoruz birlik r20 si yardımcı olur dedim tık yok

#9 - 31.03.2023 06:11
Şikayetle alakası olmayan kişilerin iletileri temizlendi, oyun içinden ceza aldılar. Şikayet incelemede.