Konu: Hesap Satışı Şüphesi  (Okunma sayısı 410 defa)

#0 - 27.03.2023 03:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Kangal Sucuks

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hesap satışı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fotoğraflar bir arkadaşım tarafından bana iletildi, edit olduğunu düşünmüyorum. Kısaca açıklamak gerekirse yazılan bilgiler ile kişinin hesabına tanımlı eşyalara bakılabilir. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şüphelendiğim için açıyorum, kesin olarak bir suçlamada bulunmuyorum. Fotoğrafları bir tanıdığım iletti.

#1 - 27.03.2023 13:59
Selam, burada kesin bir şüpheye yol açacak fotoğraf bırakmamışsınız. Satış konuşmaları tarafıma ait değil, hesabı aktif olarak kendim kullanıyorum. IP kontrolleri sağlayabilirsiniz, iyi forumlar.

Yetkili herhangi bir şey hakkında bilgi istemezse daha fazla yanıt gelmeyecek.

#2 - 27.03.2023 17:29
Ets2 dlc parası cıkarıyo kardesım

#3 - 27.03.2023 17:45
Direkt olarak yaptığına dair bir şey söylemiyorum, elime böyle bir fotoğraf geçti ve şüphelenip şikayet açtım. Mesajların editlendiğini veyahut sana ait olmadığını söylüyorsun fakat bu discord hesabının sana ait olduğunu çoğu kişi biliyordur. En azından discord ortamında Kangal Sucuk isminde kimseyi tanımadım. Yanlış anlama kötü anlamda söylemiyorum. Atılan mesajlar ve görsellerin incelenmesini istiyorum.

#4 - 27.03.2023 18:03
Direkt olarak yaptığına dair bir şey söylemiyorum, elime böyle bir fotoğraf geçti ve şüphelenip şikayet açtım. Mesajların editlendiğini veyahut sana ait olmadığını söylüyorsun fakat bu discord hesabının sana ait olduğunu çoğu kişi biliyordur. En azından discord ortamında Kangal Sucuk isminde kimseyi tanımadım. Yanlış anlama kötü anlamda söylemiyorum. Atılan mesajlar ve görsellerin incelenmesini istiyorum.
Discord görüntüleri tam olarak kanıt niteliği taşımıyor, fakat. İncelenebilecek açıkça şüpheli şeyler dışında, buradaki sslerin çoğunda kırmızı renk ile birçok şey karalanmış. Kime bilmesem de, birine oyundan attığım ekran görüntüleri ile ticaret discordun da hesap dolandırıcılığı yapmaya çalışmış gibi bir izlenim var. Hesabıma yapılan giriş çıkış loglarına bakarsanız, tanınmadık bir IP göremezsiniz. Bilgisayar değişimi yaparken bile ticket ile bildirim yapıyorum.
İyi forumlar.

Ekleme: Kanıtları bir süre inceledim, çok eski bir tarih ve güncel olmayan birçok kanıt mevcut.

#5 - 27.03.2023 18:20
Discord görüntüleri tam olarak kanıt niteliği taşımıyor, fakat. İncelenebilecek açıkça şüpheli şeyler dışında, buradaki sslerin çoğunda kırmızı renk ile birçok şey karalanmış. Kime bilmesem de, birine oyundan attığım ekran görüntüleri ile ticaret discordun da hesap dolandırıcılığı yapmaya çalışmış gibi bir izlenim var. Hesabıma yapılan giriş çıkış loglarına bakarsanız, tanınmadık bir IP göremezsiniz. Bilgisayar değişimi yaparken bile ticket ile bildirim yapıyorum.
İyi forumlar.

Ekleme: Kanıtları bir süre inceledim, çok eski bir tarih ve güncel olmayan birçok kanıt mevcut.

Haklısın discord kanıt niteliği taşımıyor fakat ekran görüntülerini bugün tekrardan almış bulunmaktayım, sen misin değil misin orasını ben bilmem artık. Zaten hesabı satamadığın için yabancı bir giriş yapıldığını düşünmüyorum. Benim sunabileceklerim sadece bu kadar.

Yetkililer inceleyip karar verebilirler.
« Son Düzenleme: 27.03.2023 18:24 Loreks »

#6 - 28.03.2023 02:53
"buradaki sslerin çoğunda kırmızı renk ile birçok şey karalanmış." buna ithafen birkaç şey eklemek istiyorum.
Birkaç yıldır lol ve valorant hesapları satın alıp satıyorum. Hesapları satarken genellikle isimleri ve önemli bilgilerini kapatıyoruz bunun nedeni genellikle hesapların askıya alınmasını önlemek oluyor. Sadece örnek verdim ki muhtemelen senin de böyle düşünmen gerekiyordu bu tür şeyleri akıl etmek bence gayet basit.

#7 - 28.03.2023 08:40
Açıkcası haklısın, fakat. Burada birçok açık var, ben ilan sahibinin ben olmadığımı söylüyorum. O fotoğrafların sansürsüzlerini bir yerde paylaşmış olabilirim. Market envanter görüntüsü bana ait değil. Biri benim adıma bir sahte ilan açıp dolandırıcılık yapmayı planlamış, bu şikayet yüksek ihtimalle bakılmadan kapatılacak. Kanıtlar hem eski, hem de yeterli değil. Daha çok ileti atmayalım, sonuçlanabilir.

#8 - 28.03.2023 15:20
Discord hesabı sana ait değil mi şimdi? Açtığın desteklerden bakabilirler muhtemelen discord üzerinden.

#9 - 28.03.2023 18:37
Vice Roleplay resmi kanalları dışında bir discord sunucusunda veya özel mesajlaşmada geçen hiç bir discord konuşması kanıt niteliği taşımaz. Şikayet reddedildi.