Konu: Dante Morgenstern @Sucukluyumurta34  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.03.2023 16:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Dante Morgenstern @Sucukluyumurta34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.03.2023 05:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM + EMOTESİZ ATEŞ + CAR PIT + ROLDEYKEN ARAÇ ÇEKME

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba öncelikle. Jacob ve yanındaki arkadaşı ile yolda  sorun yaşadık yol vermediler ondan sonra küfür etmeye  başladılar, ardından bende karşılık verdim sonra Dante tamirciye gelip küfür etti sonrasında bana pompalı ile sıktı. Car pit atarak aracımı bozmaya çalıştı ve yavaşlattı beni, sonra emotesiz araçtan inip pompalı ile sıkıp aracımı bozdu. Kovalamacaya girdik ben bir zaman bulup onun aracına bindim ve o da arka koltuğuna bindi. Ben aracı sürmeye devam ederken o /araclarim dan aracını çekti ve beni düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://streamable.com/tu7b66

Ek açıklamalar(varsa): ağır bir ceza almasını istiyorum

« Son Düzenleme: 26.03.2023 16:24 qxlark »

#1 - 26.03.2023 19:56
24 saat içinde savunmanızı iletin. @Sucukluyumurta34

#2 - 26.03.2023 23:23
Emote daha önceden verdim oralarıda koyarsın sen @qxlark + DM yok bize bulaştığın ve küfürleştiğimiz için kavga çıkardık artık çok kaçtığın için ve Non Rp araç kullandığın için aracını bozana kadar sıktım sonra sana ateş açtım Car Pit atmamın sebebi ise o kadar mermi yemene ve kaza etmene rağmen hayla direnmen + roldeyken araç çekme nerede onlarıda atarsan sevinirim.

#3 - 27.03.2023 00:31
Küfür ettiğim için sıkma sebebin olmuyor. Başka bir videom daha var bu videodan öncede bana çarpıyordunuz. CR atarak durdurmayı deniyorsunuz, videoda emote verdiğin yazıyor fakat araca biniyorsun indiğinde emote verdiğini düşünmüyorum onun için kanıtın varsa bizlerle paylaşabilirsin. ( + olaraktan sana bulaşmadım arkadaşların yolu kapattı ben onlarla konuşurken bana küfür ettiler bende karışılık veridm burda senlik bir olay yok. Sen gelip beni tehdit ediyorsun sonrada sıkıyorsun laf atmadığım halde.)
« Son Düzenleme: 27.03.2023 00:34 qxlark »

#4 - 27.03.2023 10:50
Küfür ettiğim için sıkma sebebin olmuyor. Başka bir videom daha var bu videodan öncede bana çarpıyordunuz. CR atarak durdurmayı deniyorsunuz, videoda emote verdiğin yazıyor fakat araca biniyorsun indiğinde emote verdiğini düşünmüyorum onun için kanıtın varsa bizlerle paylaşabilirsin. ( + olaraktan sana bulaşmadım arkadaşların yolu kapattı ben onlarla konuşurken bana küfür ettiler bende karışılık veridm burda senlik bir olay yok. Sen gelip beni tehdit ediyorsun sonrada sıkıyorsun laf atmadığım halde.)
Chat loglara bakabiliriz ayrıca sadece yazın fazla gözüksün diye emotesiz ateşi eklemeni anlamıyorum, yetkiliyi kankdırma çalışma yani burada yaptığım tek haklı olduğun şey CarPit oda o kadar mermi yediğin halde hayla direnmenden dolayı.

#5 - 27.03.2023 11:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Dante Morgenstern @Sucukluyumurta34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.03.2023 05:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM + EMOTESİZ ATEŞ + CAR PIT + ROLDEYKEN ARAÇ ÇEKME

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba öncelikle. Jacob ve yanındaki arkadaşı ile yolda  sorun yaşadık yol vermediler ondan sonra küfür etmeye  başladılar, ardından bende karşılık verdim sonra Dante tamirciye gelip küfür etti sonrasında bana pompalı ile sıktı. Car pit atarak aracımı bozmaya çalıştı ve yavaşlattı beni, sonra emotesiz araçtan inip pompalı ile sıkıp aracımı bozdu. Kovalamacaya girdik ben bir zaman bulup onun aracına bindim ve o da arka koltuğuna bindi. Ben aracı sürmeye devam ederken o /araclarim dan aracını çekti ve beni düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://streamable.com/tu7b66

Ek açıklamalar(varsa): ağır bir ceza almasını istiyorum

Emotesiz ateş açmadığıın kanıdı videoda zağten gözüküyor   
komik olsun diye videoyu editleyeceğine videoyu seyretseydin kankam   ;)

#6 - 27.03.2023 14:57
Videonun 27.saniyeden sonrasına bakarsanız orada emote vermiyor chatte üstteki emote bir kaç dakika önceki emote u. Emote vermeden araçtan indiğinden dolayı şüpheleniyorum eğer ki kanıtın yoksa burayı kirletmekten başka bir şey yapmıyorsun. Dm lik bir kanıtın yok çünkü sana laf atmıyorum ben. Sen gelip bana küfür ediyorsun. Olayın başladığı zaman zenciler ile tartışıyorum bana küfür ettikleri için bende onlara küfür ettim kanıtı :https://www.hizliresim.com/hu9fa5f . Adminlerin cevabını bekliyelim buraya yazı yazmakla savunma olmuyor özellikle dm atıyorsan. @METEHAN

#7 - 27.03.2023 20:20
Danteye rolde hiç küfür etmedim veya kavga etmedim bana kendisi küfür ediyor bende karşılık veriyorum bana sıkıyor böyle bir şey olamaz. 24 saat doldu @METEHAN savunması yok gibi gerekeni yaparsanız sevinirim.

#8 - 27.03.2023 20:44
Videoyu silmişsin sebebini sorarım? Küfür ettiğin kısımlarıda ben gösteririm videomda kardeşim ve bir oyun için nick name'le daga geçecek kadar karaktersizsin ''dantel'' küfür etmediğine dairde yalan söylemene gerek yok zağten olay bizim küfür ettiğimiz yerlerden başlıyor videona bakılırsa videoyu kesmeden ne olup bittiğini anlatıyor zağten ayrıca bir kere emote verdikten sonra tekrar emote vermeye gerek yok silah zağten ateşe hazır hesabı.

@METEHAN burada yaptığım fazla bir hata yok sadece Car Pit var onu kabulleniyorum onuda kişi çok fazla direndiğinden dolayı. Ayrıca arkadaş GBİ alana sıgınıyor ben jail yersem onuda bu yüzden jailleyin. İyi akşamlar.

#9 - 27.03.2023 21:07
Adminler videoyu iyi izlerseniz nerede emote vermediğini ve nerede araç çektiğini görüceksiniz. Olayın başladığı zaman ki ss: https://i.hizliresim.com/hu9fa5f.png 
Bundan önce arkadaş ile hiç rolüm olmadı. SS'te gördüğünüz gibi önümdeki zenciler ile konuşuyorum onlar bana küfür ediyor bende onlara küfür edip kaçıyorum.
Burada Dante'nin sıkmaya hiç bir sebebi yokken gelip beni vuruyor vurduğu kanıtı bu video:   
    :  Arkadaşın DM'lik savunması işte geldi bana küfür etti demesi ama kanıtı yok. Rolde araç çekmesi olsun, pompalı ile araçtan indikten sonra emote vermemesi olsun. Yani diyecek bir şey yok. @METEHAN sizde düzgün bir şekilde kanıtları inceledikten sonra (Benim kanıtları çünkü arkadaşın kanıtı yok) arkadaşı cezalandırırsanız sevinirim. Boşuna bu kadar uzadı konu. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 27.03.2023 22:15 qxlark »