Konu: Turhan Hajdari - cache mining  (Okunma sayısı 283 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2023 00:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Turhan_Hajdari @Fidelity
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Javelin
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu skini yaklaşık 1 sene önce o zamanlar onaylı skin yapımcısı olan Javelin'e yaptırmıştım ve sunucuya eklettim. Öncesinde kendi birliğimizin tanıtımında bu arkadaşla yapılan bir rolün ssini gördüm ve teyit amacıyla onların birlik tanıtımına da baktım, kişi aktif olarak bu skini kullanıyor. Arkadaşla doğru bir dille iletişime geçmeye çalışmama rağmen mesajlara cevap bile vermedi. 
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

2022'nin başlarında skini yaptırdım.

Arkadaş skini aktif olarak kullanıyor.

İletişime geçmeye çalıştım fakat takmıyor bile.

Skin halihazırda benim hesabımda yüklü durumda.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşı hırsızlıkla suçlamıyorum, çünkü farklı sunucuların cacheleri üzerinden skin çalan bir discord sunucusu tarafından benim de skinlerim paylaşıldı. Bilmeden attırmış olabilir. Benimle iletişime geçseydi skinini değiştirmesini istemiştim fakat buna gerek yokmuş sanırım, skinin silinmesini talep ediyorum.

#1 - 25.03.2023 14:38
Merhaba. Discord gruplarında birden fazla bu head ile farklı kıyafetler var. Üzgünüm ki bu kadar rolsel olarak ve bu kadar emek sonucundan skin sikim talebi çok ayıp. Söylediğim gibi kendisinden almadım discord gruplarında bulduğum bir kıyafet aynı zamanda özel skin ve kafa olarak birden fazla aynı head bulunmaktadır.

#2 - 26.03.2023 23:14
Alıntı
Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.

Yapacak bir şey yok hacım, kural belli. Savunmanı yaptıysan sonuçlanabilir.

#3 - 28.03.2023 02:57
Merhabalar, şikayette bahsi geçen skinler tıpatıp aynı durumda ve kişiye ulaşılmaya çalışılmış fakat durum olumsuz yönde. Bu konuda prosedürümüz belli.

Şikayette bulunan skin silinecek, herhangi bir iade sağlanmayacak.

Alıntı
Vice onaylı yapımcılara yaptırmamak ve çalıntı içerik kullanılması durumunda (haberim yoktu, bilmiyordum gibi bahaneleri kabul etmeyeceğiz) skininiz sunucudan silinecek (gerçek sahibi şikayet ettiğinde) ve VP iadesi alamayacaksınız.
« Son Düzenleme: 28.03.2023 02:59 raistlinn »