Konu: [Jahanfar_Langhani] Car Raming  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2023 02:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jahanfar_Langhani @patlasın elli kalibre

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/03/2023 01:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Raming

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sadece oyunumda afk bırakıyorum oyuna geri döndüğümde ise tam o sıra arkadaş car dm atıyor ve olayı umursamadan devam ediyor role gireyim derken onuda yapmıyor rolden kaçıyor o sıra sadece ss alabildim video kaydım olsaydı her şey net bir şekilde gözükecekti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Karakteri 60 seviye bir adamın böyle rol yapması vice roleplay topluluğunu etkileyebilir lütfen gereği yapılsın.

#1 - 24.03.2023 02:17
Bunuda şikayete koyarsanız sevinirim;
Pmden rahatsız etmek:

#2 - 24.03.2023 02:26
Selam. Sürülen araç çok kayıyordu fakat bana ait bir araç değildi, ödünç almıştım. Dediğin gibi 60 level birisinin böyle şeyler yapması topluluğu etkileyebilirdi ama ortada bir rol olsaydı belki. Ara yoldan hızlı bir şekilde girmiştim seni de göremediğim için çarpmak durumunda kaldım. Olayın farkına bile varmadığım için role girmeye de gerek duymadım hatta bekledim birkaç saniye, sen bir şey yazmadığın için devam ettim. Rahatsız olduğun için kusura bakma şikayet açmak hakkın fakat keşke karşı tarafı da dinleseydin. Savunma bu.

#3 - 24.03.2023 02:35
Bunuda şikayete koyarsanız sevinirim;
Pmden rahatsız etmek:
Rahatsız etmek istesem neden seni edeyim ki? Olayı anlatmanı istiyoruz, sorular soruyoruz ama karşımızda Joe Biden ile konuşuyormuşuz gibi cevaplar alıyoruz. Kendimi açık şekilde ifade ettim, durduk yere kimse kimseyi ezmez akli dengesi yerindeyse eğer, teşekkürler.

#4 - 24.03.2023 02:54
Selam. Sürülen araç çok kayıyordu fakat bana ait bir araç değildi, ödünç almıştım. Dediğin gibi 60 level birisinin böyle şeyler yapması topluluğu etkileyebilirdi ama ortada bir rol olsaydı belki. Ara yoldan hızlı bir şekilde girmiştim seni de göremediğim için çarpmak durumunda kaldım. Olayın farkına bile varmadığım için role girmeye de gerek duymadım hatta bekledim birkaç saniye, sen bir şey yazmadığın için devam ettim. Rahatsız olduğun için kusura bakma şikayet açmak hakkın fakat keşke karşı tarafı da dinleseydin. Savunma bu.
Role girmeye çalıştığına dair bir ssin varsa şikayetimi geri alacağım.

#5 - 24.03.2023 03:11
Role girmeye çalışmadım orada birkaç saniye bekledim, karşı tarafın afk olduğu belli oluyordu o yüzden bir şey yazmadım. Aksine cevabı senden bekledim fakat yazmadın, bende öylece devam ettim.

#6 - 24.03.2023 12:22
Role girmeye çalışmadım orada birkaç saniye bekledim, karşı tarafın afk olduğu belli oluyordu o yüzden bir şey yazmadım. Aksine cevabı senden bekledim fakat yazmadın, bende öylece devam ettim.
Kararı yetkiliye bırakalım.

#7 - 25.03.2023 11:29
Aktif rol ortamı yok, olsaydı ceza alacaktı fakat rol ortamını/gidişatını bozan bir durum yok bu seferlik uyarıyorum lütfen daha dikkatli olun.