Konu: Christian Gerlach DM+GÜVENLİ BÖLGE  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2023 01:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian Gerlach @TuskIsGod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rouge Stanley

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlarda gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Güvenli bölge ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla sahilde rollerken bu arkadaşlar geldi, aramızda laf atışması yaşandı ve bana ateş açtı. Sahil güvenli bölge olarak geçiyor ve arkadaşın sıkmak için yeterince sebebi yok. Her kavga silahlı çatışmaya dönüşmez zaten kalabalıksınız yumrukla dalsanız bile alacaksınız silah çekecek kadar düşmeyin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada sıkıyor

ve düşüyorum

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş 4k saatten fazla oynamasına rağmen böyle hatalar yapıyorsa bence ban yemeli, ooc sicili de oldukça kabarık bence banlanması için yeterli :)

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#1 - 24.03.2023 02:04
10 motorcuyla alay ediyorsun, tehdit ediyorsun. Bu rolü bildiğin ooc düşüncenle yapıyorsun sonra da kendi konuşmalarını kırpıp şikayet açıyorsun.
Spoiler: GösterGizle

christian karakteri ceza alır/almaz bilemiyorum ama yaptığın rol tamamen saçmalık. 10 kişiyi kışkırtıp vurulunca yönetimi kandırmaya çalışma.
saçma rollerini çekecek insanlar değiliz, kendine başka birilerini bulmalısın.

#2 - 24.03.2023 02:04
Herşey sana göre olsa dünya güllük olurdu, kendi şikayetinde kendin haksız olduğunu gösteriyorsun.

Kendi yaptığın videoda görüyoruz.

Daha sonra, karşında 10'dan fazla kişiyiz ve bize kafa tutuyorsun bunu sen düşün ve ona rağmen küfürlü/argo konuşuyorsun. Kendin ile çelişiyorsun.

#3 - 24.03.2023 02:09

Seni vurduktan sonra yerde bile Ortak nezaket yapıyorsun, güvenli bölgede kendi yaptığın yanlışları atmışsın.

#4 - 24.03.2023 02:10

Spoiler: GösterGizle

#5 - 24.03.2023 04:27
Olay yerinde olduğum için bir kaç şey yazmak istedim. Saygı gösterirsen karşılığını alırsın bu durumda aynen bu. GBİ bölgesindeyiz ve kışkırtıcı kelimeler edip, küfür savuruyorsun bu birincisi. Bir diğeri sayı olarak üstünlüğümüzü kabul etmen gerekirken fear ro yapmadan devam ediyorsun. Üçüncüsü ise karşılığını aldın.

#6 - 24.03.2023 07:51
 Öncelikle şahit olarak yazmadığım ama şikayete burnunu sokan kişilerin cezalandırılmasını talep ediyorum. Sonrasında, youtubeye attığım video sizi ilgilendirmez, videoda aim'inle alay ediyorum ve edebilirim de. Yanımıza siz geldiniz ve ilk agresifi siz yaptınız. Küfürler savurdunuz ve sıkıp kaçtınız. Bölge güvenli bölge olduğundan size fear rp yapmadım. Çünkü devletin kontrol ettiği güvenlikli bir alanda neden size fear rp yapayım? Zaten sıkıp kaçıyorsunuz beni kaçırmıyorsunuz da. Ayrıca güveli bölgelerde sözlü tartışma yapılabilir, kavga/çatışma rolüne girilemez illegal rol sergilenemez. Yani ben üvenli bölge ihlali yapmıyorum.

"Ne diyorsun sen ezik" cümlesiyle ortamı kızdıran sizsiniz.

Yine burada sorun istiyorsan dışarıda konuşuruz tarzında agresif rol sergileniyor. İlk hakaret eden sizsiniz :)
« Son Düzenleme: 24.03.2023 09:14 t2rker »

#7 - 24.03.2023 17:10
Fotoğrafları kesip kesip atıyorsun, tam halini at beraber görelim kim agresif yapıyor.

#8 - 24.03.2023 17:11
Hatta senden güvenli alanda illegal izni istiyoruz, verdiğin yanıta hepimiz güldük.

#9 - 24.03.2023 18:38
Kenneth Lynwood karakteri, güvenli bölgede olmanın avantajını kullanarak 10 kişiyi korkusuzca kışkırtıyor. Diğer bir ekran görüntüsüne baktığımızda, Kenneth'e illegal izni istenilmekte -fakat güvenli bölge içerisinde anlaşmalı olsa dahi illegal rol yapılmamakta, bilginize- ve kendisi rol içerisinden bir 'belirtme' adına kullanılan /do kanalından "İllegal izni diye bişe yok knka mta oynamıyoz" cümlesini yazıyor. Kişiyi güvenli bölgede düşürdükten sonra ise kendisi hala bağırarak dalga geçiyor, küfür ediyor.

Kenneth Lynwood,  Güvenli Bölge İhlali, Retarted RP ve Hatalı Emote ihlallerinden ceza alacak.

Christian Gerlach ise,  Güvenli Bölge İhlali'nden ceza alacak. (( Kuralımız belli; güvenli bölge içerisinde kışkırtılsanız dahi, hiçbir şekilde illegal rol yapamazsınız.))

Edit: Rouge Stanley karakteri ilk görüntünün chatlogunda görüldüğü gibi IC söylemsi gereken bir bilgiyi /pm kanalını kullanarak ulaştırıyor. Mixing ihlalinden ceza alacak.

İyi roller.
« Son Düzenleme: 24.03.2023 18:41 raistlinn »