Konu: [21.03.2023 - 00:30] Alkas Kzeneivic  (Okunma sayısı 1186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.03.2023 01:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alkas Kzeneivic - @Jarvis
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [21.03.2023 - 00:30]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sobeit - Hile Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi şaklabanlık yapmış aynı şekilde bende :smiley: ikimizde şaklabanlık yaptık ve hile kullandık Alkas ile çatışıyorum bende sobeit vardı ama godu yanlışlıkla açtım herhalde haberim yok, Alkas'a 3 hit atıyorum ve canı 7'yken duraksıyor ağacın arkaasında pizza vs. de yemiyor direkt canını sobeitten f11 panelinden dolduruyor :D komik çocuğum benim. Kendileri pilot oluşum kişinin yasaklanmasını istiyorum. Bu arada benim karakterde yasaklı kalabilir daha banlatacağım eski para bugu yapan kişilerde var sizlere tek tek hepsini ifşalayacağım. Beni forumdan yasaklamazsanız sevinirim. Azda sizin için çalışalım. Asıl konumuza gelirsek, bu arkadaş kısaca can basıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Neyse şaka işini bırakalım. Kişinin mal varlığını başkasına devretmiş olabilir kontrol edilerek banlanırsa sevinirim. Kişi R17 birlikte pilot oluşum ve yeni oyuncularıda etkileyeceğini bildirmek ve pilot oluşumdanda birliğin çıkartılmasını talep ediyorum. Adalet mülkün temelidir yazar kovboy şapkası koyardık, devletin adaleti sizin bari olsun.
« Son Düzenleme: 21.03.2023 03:01 fransaliefsanesi »

#1 - 21.03.2023 18:33
Şikayetle ilgisi olmayan kişilerin yorumları temizlendi, hepsi oyun içinden ceza aldı. Savunma bekleniyor.

#2 - 22.03.2023 02:22
Selamlar, çalıştığım için şikayeti geç gördüm ve anca müsait olabildim.
Arkadaş hileyle video almış ve sanırım god şüphesiyle şikayet açmış.
Arkadaşlarla savaşımız bitmesine rağmen baskın atıyorlar yani hazırlıksız olduğumuz için kayıt alamıyorum. Normalde kayıt alan birisiyim.
Arkadaşı arkalıyorum ve iki hit atıyorum, canı gitmiyor sonra kendisi bana iki hit atıyor ve ağaç arkasına geçip uyuşturucu çekiyorum.
Hatırlatma : Uyuşturucu bugu var, içtiğinde canın kaç olursa olsun max yapıyor canını +30 can falan vermiyor isteyen deneyebilir.
Arkadaş gerideyken içiyorum ve animasyona girdiğimde canım fulleniyor anlayacağınız bug yapıyorum ama hile kullanmıyorum.
Hile açacak olsam olayın sonunda değil başında açardım. Bug yaptığımı kabul ediyorum.

O gece üstümde olan uyuşturucunun ve bağımlılığımın kanıtı (saat ve tarihe bakılabilir.)

Uyuşturucu bugu

Ek olarak toxiclik olmaması  yönetim istemediği sürece tarafımca farklı bir yanıt gelmeyecektir.
Yarın yine çalışıyor olacağım eğer yönetim farklı bir savunma isterse geç savunma atma ihtimalim çok yüksek.

#3 - 22.03.2023 14:18
Selamlar, çalıştığım için şikayeti geç gördüm ve anca müsait olabildim.
Arkadaş hileyle video almış ve sanırım god şüphesiyle şikayet açmış.
Arkadaşlarla savaşımız bitmesine rağmen baskın atıyorlar yani hazırlıksız olduğumuz için kayıt alamıyorum. Normalde kayıt alan birisiyim.
Arkadaşı arkalıyorum ve iki hit atıyorum, canı gitmiyor sonra kendisi bana iki hit atıyor ve ağaç arkasına geçip uyuşturucu çekiyorum.
Hatırlatma : Uyuşturucu bugu var, içtiğinde canın kaç olursa olsun max yapıyor canını +30 can falan vermiyor isteyen deneyebilir.
Arkadaş gerideyken içiyorum ve animasyona girdiğimde canım fulleniyor anlayacağınız bug yapıyorum ama hile kullanmıyorum.
Hile açacak olsam olayın sonunda değil başında açardım. Bug yaptığımı kabul ediyorum.

O gece üstümde olan uyuşturucunun ve bağımlılığımın kanıtı (saat ve tarihe bakılabilir.)

Uyuşturucu bugu

Ek olarak toxiclik olmaması  yönetim istemediği sürece tarafımca farklı bir yanıt gelmeyecektir.
Yarın yine çalışıyor olacağım eğer yönetim farklı bir savunma isterse geç savunma atma ihtimalim çok yüksek.

uyusturucu kullandigin zaman chate emote duser. canin 100 oldugu zamana da bakarsak, uyusturucu canini 100 yapmaz. 130 yapar. bunu kendi videonda bile gostermissin. sobeit'in yalan soyleyecek hali yok. orada 100 degil, 130 gosterirdi. god acip kapama yapildigi zaman canini 100 sabitler zaten. dayanikliligin 20 bile olsa canin 150-160 olmaz. g1 yaptigin gibi 100 olur. buradan zaten hile kullandigin anlasiliyor. iyi banlar ahbabi  O:-)

"Hatırlatma : Uyuşturucu bugu var, içtiğinde canın kaç olursa olsun max yapıyor canını +30 can falan vermiyor isteyen deneyebilir."

uyusturucuyu kullanmadan once senin can

uyusturucuyu kullandiktan sonra senin can

yaptigin savunma birbirini tutmuyor  :manifdog
« Son Düzenleme: 22.03.2023 14:25 Jorleion »

#4 - 22.03.2023 14:31
Uyuşturucu içince chate yazı düşer dostum, üstüne üstlük bir de karakterde /ame emotesi çıkar. Aranızda 50 santim bile yokken o emote sende neden çıkmıyor çünkü sobeitten fulledin canı.  ::)

#5 - 22.03.2023 14:50
Merhabalar ben Fransalı Efsanesi, yaptığı savunmada kendisiyle çelişiyor uyuşturucu bugu vs. yok ben kendisine goddan açmadım sobeitten F11 panelinden kendisine can basıyor buda zaten Vice Roleplay'da çalışıyor. Direkt canı doluyor yanı hileyle canını dolduruyor, uyuşturucu kullanmış olsa direkt dibindeyim o mesafeden emote düşer ve kişi pizza bile yemiyor yese bile direkt canı 100'e tamamlanmaz, uyuşturucu içmiş olsan 100 değil canın 130'a fırlar buda sobeitte gözüküyor zaten, kişide god olsa direkt canı gitmez canı gidiyor ve sonrasında sobeit yardımıyla canını dolduruyor artı olarak zaten wallhackde kullanıyordu ben olay yerinden kaçtım gittim kendi bölgelerinden beni gelip saklandığım yerde bile buldular. Eğerki bende sobeit yoktu diyorsan net bir şekilde god kullanıyorsun aç kapa yaptığında god kullanan kişinin canını direktmen 100'e sabitler.

#6 - 23.03.2023 00:32
Arkadaşın kullandığı hilede kendi rolü gibi bozuk galiba, fazla uzatmadan ekran görüntülerini atacağım can barlarını görmüş olursunuz.

-

-İlk ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi canım 152 (Dayanıklılık 18 LVL olduğu için), ikinci ekran görüntüsünde arkadaşın bozuk hilesinde canım 100 olarak gözüküyor yani ekstra olan kısmı göstermiyor bu da uyuşturucu çektiğinde verilen ekstra canın gözükmediği anlamına geliyor.
Olayla alakası olmayan işi gücü şaklabanlık olan arkadaşlar ileti atmazsa sevinirim.

#7 - 23.03.2023 01:51
Arkadaşın kullandığı hilede kendi rolü gibi bozuk galiba, fazla uzatmadan ekran görüntülerini atacağım can barlarını görmüş olursunuz.

-

-İlk ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi canım 152 (Dayanıklılık 18 LVL olduğu için), ikinci ekran görüntüsünde arkadaşın bozuk hilesinde canım 100 olarak gözüküyor yani ekstra olan kısmı göstermiyor bu da uyuşturucu çektiğinde verilen ekstra canın gözükmediği anlamına geliyor.
Olayla alakası olmayan işi gücü şaklabanlık olan arkadaşlar ileti atmazsa sevinirim.
AHAHAHAHAH! Kanka orada diyorki Alkas sana sıktı diyor, canın 100'de kaldı diyor. Sobeitte godum açık :D Bana hasar verdiği zaman kim hasar verirse adı çıkıyor ve benim canım orada yazıyor ki sonda zaten Shot You! diyor. Artı olarak başta yerde yatan kişi ben değilim haberin olsun arkadaşım. Benimle alakalı şeyler at buraya kirletmenin luzmü yok. Ve olacakki kişinin dibindeyim uyuşturucu içmedi, içseydi emotesi gelirdi kullansaydı sobeitimde zaten canı kaçsa nokta atışı gözüküyor, isterseniz deneyebiliriz :D Sobeitim bozuk değil öptüm gözlerinden kardeşim şimdi çekilde Alkas abini banlatayım.
« Son Düzenleme: 23.03.2023 02:00 fatihterim »

#8 - 23.03.2023 18:20
Sonuçlanabilir. @Mnemosyne  :sampanya:

#9 - 28.03.2023 14:08
Sadece adminleri bilgilendirmek için yazıyorum.
Gelen duyumlara göre Alkas mal varlığını aktarmış, kime aktardığına loglardan bakılıp ona da ceza uygulanırsa müteşekkir oluruz.