Konu: [TELEVICE MAGAZİN] Vice Şehrinin Çekici Yüzleri #1 - Elsa Lindholm  (Okunma sayısı 204 defa)

#0 - 20.03.2023 20:57

MAGAZİN NABZI

Vice Şehrinin Çekici Yüzleri #1 - Elsa Lindholm

Vice Şehri, özellikle son dönemde oldukça çekici ve güzel kadınlara ev sahipliği yapıyor. Çekici ve güzel mankenler, muhteşem kıyafetlerin içerisinde defilelerde ve Vice Social'da yaptıkları cesur paylaşımlarla kendilerini kanıtlamaktalar. TELEVICE olarak Vice Şehrinin bu çekici dünyasına bir giriş yapmaya karar verdik ve Vice Şehrinin Çekici Yüzleri serisinin ilk bölümünde Elsa Lindholm ile bir sohbet gerçekleştirdik. 

Elsa Lindholm Nasıl Bir İnsan? Nelerden Hoşlanır? Nelerden Haz Etmez?

Elsa Lindholm ile yaptığımız sohbet oldukça keyifliydi. Güçlü muhabirimiz Lidija Vlaisavljevic ile yaptığı röportajda saygısızlığa ve kaosa karşı hiç haz etmediğini söyleyen Elsa, şöyle konuştu:

"Klasikleşmiş hayat düzeninden haz almayan ve kendi kurallarını bulunduğumuz coğrafyanın kuralları ile harmanlayıp kafasına göre takılmayı seven bir insan diyebilirim sana Lidija. Haz etmediğim şeylerin en başında saygısızlık ve kaos geliyor aslında. Norveç'in Oslo şehrinde dünyaya geldim. Birleşik Devletlere sonradan gelenlerdenim aslında."

"Kendimi bir Influencer olarak görüyorum desem yalan olmaz. Yönlendirmeyi ve etkileşime girmeyi seviyorum, harekete geçirip bir şeylerde farkındalık yaratmayı. Bunların hepsini kendi çapımda yapıyorum hepsi aslında bu."

Elsa'nın Aile Yaşantısı Nasıl? Modellik Tarzı Nedir?

Modelliğe nasıl atıldığını ve ailesinin nasıl bir yaşam tarzı olduğunu soran Lidija'ya Elsa'nın verdiği cevap biraz standart gibiydi. Problemsiz ve mutlu bir aile yaşantısı olduğunu belirten Elsa, şöyle konuştu:

"Aslında model olmak için hala uğraştığımı açıkça söyleyebilirim. Biraz önce de dediğim gibi bütün bunları yaptığım sırada kendi tarzımı ve kendi stilimi ortaya koymaya çalışıp klasikleşmişlikten öte davranmaya çalışıyorum."

"Zor bir aile yaşantısı geçirmedim, ailem sürekli olarak beni destekledi ve gelişimim için çabaladı. Onları seviyorum, kendilerine minnettarım. Bir çok konuda.
On altılı yaşlardan itibaren modaya ayak uydurmaya çalışıp kendi tarzımda bir şeyler yaratmaya çalıştığımı söyleyebilirim. Kısa bir süreç değil, alışkanlık aslında tamamen."

Elsa'nın Aşk Hayatı?

Elsa'nın aşk hayatını oldukça merak eden Lidija, bunu sormaktan çekinmedi. Ancak Elsa'nın buna verdiği cevap biraz garipti. Sorulan soruya tek bir kelimeyle cevap veren Elsa, aşk konusuna gelince sadece tek bir kelime kullandı.

"Bilirsin, insanın doğasında vardır ki gözün sürekli gördüğü bir şey artık klasik gelir, düz gelir. Marjinal bir görüntü ve tipte olduğun zaman ister istemez göz önüne geliyorsun. Üslubun, tavrın, görüntün, saç rengin, en basitinden makyajına kadar. Bütün bunlar olunca da, evet biraz ilgi odağı haline geliyorsun. Bu ilgi ara ara beni şımartmıyor mu? Şımartabiliyor, ancak bunu bir suistimale çevirmeden hayatımı tek başıma yaşıyorum. Şu sıralar kariyerime odaklıyım diyebilirim. "

"Aşk hayatım nasıl mı sözün özü? Yok."

"Bazen ukala bir insan olabiliyorum ancak sadece hak edene ve beni sinirlendirene diyelim."

Elsa'nın Vice Social Yaşantısı

Vice Social, şehrimizin en önemli yapılarından birisi olmuş durumda. Vice Social'ı fazlasıyla aktif kullanan Elsa'nın yaptığı paylaşımları soran Lidija, hakkında çıkan "Çocukların ahlakını bozuyor!" düşüncesini Elsa'ya sordu. Elsa, bu konuya cesur bir cevap verdi:

"Bir çocuğun sosyal medya üzerinde yazan iki kelime ile ahlakının bozulacağını şahsen düşünmüyorum."

"Küfür içeren gönderilerim evet var. Var ancak, bazen bilirsin kendini en açık ve dürüst şekilde ifade etmen gerekir. Bunu samimiyetin ve dürüstlüğün bir göstergesi, beni temsil eden bir kelime bütünü olarak görüyorum açıkçası."

"Süslü püslü bir ütopyada, gerçekten uzak ve pembe bir dünyanın içerisindeki karakter değilim. Beni ben yapan şeylerin arasında bu tarz söylemler de bulunuyor.

Bir çocuğun sevdiği birisini örnek alması kadar güzel ve doğal bir şey yok ancak bazı durumlar geliyor ki, acımasız olmadığını gösteriyor olman gerekebiliyor. Öyleyse çocuklarının sosyal medya hesaplarını kısıtlayabilirler ve onları kontrol edebilirler."

"Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı? Evet belki biraz daha bu söylemin üzerine düşünebilirim ancak sonuç değişmez gibi... Ben bir pedagog değilim ancak, çocuk bir şeyi yapmak istiyorsa onu zaten ebeveyninden gizlice yapacaktır kafasına koyduysa. Bu beni takip etmek, benim paylaşımlarımı okumak da olsa böyle."

"Düşünce özgürlüğüne karşıt bir fikrim asla yok. Her türlü düşünceye saygım sonsuz. Karşımdakinin sözünü kesmeden gözlerinin içine bakarak dinler sonuna kadar anlattığına odaklanırım. Aynı saygıyı ondan da beklerim hatta. Asla karşıt bir fikrim yok bu konuda."

Elsa'ya Erotik Videolar Çekiyor İddiası!

Elsa'ya Vice Social üzerinde bazı yorumlar geliyordu. Bu yorumlar, Elsa'nın cinsel içerikli videolarının olmasıydı. Lidija bu iddiaları Elsa'ya sordu ve Elsa buna oldukça net bir cevap verdi.

"Tch, tch. İnsanlardaki bu algının kırılması... Bilmiyorum ne kadar sürecek ancak. İnanıyorum ki bir gün olacak."

"Söyleyecek bir sözüm elbette ki var. Her model ya da manken, ki ben hala kendimi bu statüye sokmadığımı tırnak içerisinde belirtmek isterim. Bu genellemeden insan bilincinin kurtulması gerekiyor."

"Arz ve talep dengesinin gelecekte bize ne getireceğini bilemeyiz, değil mi?"

"Severek takip edenlerin yanı sıra, düşmek ve tökezlemek için can atan insanların ve zihniyetlerin olduğunu da biliyorum ancak hiçbiri umurumda değil. Son sözlerim bunlar, teşekkür ediyorum."

Elsa ile yaptığımız röportaj iyi dileklerle son buldu. Vice Şehrinin yeni yüzleri önümüzdeki günlerde büyük ilgi çekecek gibi görünüyor...

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
Lidija Vlaisavljevic
HABER
Lidija Vlaisavljevic
KAMERA
Arşiv

Lidija Vlaisavljevic
Vice Media Group Kıdemli Muhabir

Lidija Vlaisavljevic, 23.10.1995 - Sırbistan/Alacahisar doğumlu. 2010-2014 yılları arasında müzikle uğraştığı biliniyor. Sosyal medya üzerinde Sırbistan'da sokak röportajları yaptı. Hakkında pek fazla bilgi bulunmamakta.

SOCIAL: vlaisavljevic

TELEVICE Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice Media Group & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Pink,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.03.2023 20:57

Rumuz: N/A
Yorum: N/A
Kod: [Seç]
[divbox=#a47900][img width=200 height=80]https://media.discordapp.net/attachments/1015658179188752444/1075489602179170345/ezgif-4-02204159bd.gif[/img]
[color=white][b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
[/divbox]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 20.03.2023 21:00

Rumuz: terapist doktor maxine croft of maxaneta
Yorum: Vice Therapy hizmetlerini kaçırmayın! Seans başına 2500 dolara büyük terapi hizmeti! Hem de sadece üç dakikalık seanslarla!

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 20.03.2023 21:15

Rumuz: BigBob
Yorum: Güzel bir röportaj olmuş.  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.03.2023 21:34

Rumuz: frozen
Yorum:  :o :o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 20.03.2023 21:36

Rumuz: stxnna
Yorum: özkarımbenim
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

mmk

*
v3 Oyuncusu
#6 - 20.03.2023 21:38

Rumuz: Merlins
Yorum: harikulade kadın
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 20.03.2023 22:56

Rumuz: Manicak
Yorum: Ahh bu ne güzel tevacühtür canım, harika bir röportaj olmuş
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 21.03.2023 02:01

Rumuz: $DEVİL$
Yorum: hAHAHAHAHA, Lezboların ölmesi gerekiyor. Kendisinin lezbo olduğunu düşünüyorum ve bu düşüncem değişmeyecek. Bana kalırsa yüzü güzel değil. Kalçalarını ve göğüslerini kullanarak gündemde kalmaya çalışan bir ucube. Dürüst olsaydı eğer tüm bu algılarımı kıracaktı ancak dürüst bile olmayı başaramamış. Yazık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#9 - 21.03.2023 02:14

Rumuz: egopatlatan
Yorum: para verip mi yorum attırdınız? Yorumlar yapmacık kaynıyor, çok kötüsün a***** k*****
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok