Konu: Tyr_Eastorwine - /q ve bug/abuse  (Okunma sayısı 240 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.03.2023 01:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyr_Eastorwine - @Jacker
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nicky Forelli @satıroğlu the single pistol

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: aktif rol ortamında /q ve bug/abuse

Alıntı
Bug Abuse, Aktif rol ortamında /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi vuruyorum, düşünce direk q atıp codsmp bugu yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/i/ztRMR - https://resmim.net/i/ztsgj - https://resmim.net/i/zt4Fy

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli ekran görüntülerini sırasıyla attım zaten, gereği yapılırsa seviniriz.

« Son Düzenleme: 20.03.2023 02:32 WulqueN »

#1 - 20.03.2023 01:38
Şahitliğimi onaylıyorum, şikayet açma taraftarı değiliz fakat böyle olaylar can sıkıcı olabiliyor.

#2 - 20.03.2023 01:43
çok acemisin jarvis

#3 - 20.03.2023 02:16
Arkadaşlar toxic tutumunuza karşı yine sizin gibi davranmayacağım. Öncelikle vurulduğumda modlarımdan dolayı düşünce bug oluştu,mapta siyah beyaz birşeyler oldu. Bende /q çektim. Kendime yaptığım yeni skini codsmpye yüklemiştim. Daha sonrasında ise oyuna girdiğimde okul tarafında doğdum. Sizde ne göz varsa direk oraya beni bulmaya gelmişsiniz maşallah. Olağan yaralı rollerimi ve sürekli roleplayimi sürdürdüm. Sonuçlanabilir.

#4 - 20.03.2023 02:18
yazdiklarimdan pismanim...
« Son Düzenleme: 20.03.2023 02:27 aynenoyleaynen »

#5 - 20.03.2023 02:20
Arkadaşlar toxic tutumunuza karşı yine sizin gibi davranmayacağım. Öncelikle vurulduğumda modlarımdan dolayı düşünce bug oluştu,mapta siyah beyaz birşeyler oldu. Bende /q çektim. Kendime yaptığım yeni skini codsmpye yüklemiştim. Daha sonrasında ise oyuna girdiğimde okul tarafında doğdum. Sizde ne göz varsa direk oraya beni bulmaya gelmişsiniz maşallah. Olağan yaralı rollerimi ve sürekli roleplayimi sürdürdüm. Sonuçlanabilir.
@satıroğlu the single pistol dışında şikayete yanıt verenlerle bir bağım yok. Onun dışında toxic ne tutumumu gördün?
O skini oyun dosyasına atınca crash yemiyorsun yalnız dostum, dosyanın adını değiştirince yiyiyorsun. Nedense tam da düşünce oyunun siyah ekran olmuş. :D

#6 - 20.03.2023 02:25
Modlar ve uzun süredir oyunda durduğum için düştüğümde oldu. Codsmpde /reloadmodels atmadan ismine ait özel skin varsa eğer oyundan düşersin dene ve gör. Sürekli rolüme devam ettim ve yaralı kural ihlalime de uydum. Başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sonuçlanabilir.

#7 - 20.03.2023 02:27
artik oyuna girerken oto reloadmodels yaziyor yalan atma....

#8 - 20.03.2023 02:27
Modlar ve uzun süredir oyunda durduğum için düştüğümde oldu. Codsmpde /reloadmodels atmadan ismine ait özel skin varsa eğer oyundan düşersin dene ve gör. Sürekli rolüme devam ettim ve yaralı kural ihlalime de uydum. Başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sonuçlanabilir.
Bu şikayete bakıp sorun olduğunu göremiyorsan sende sorun vardır o zaman hacı. Apaçık quit atıp codsmp bugu yapmışsın, komik olan bunu inkar etmen. :D

#9 - 20.03.2023 09:49
Düşüyorsun ve polisler gelince oyundan çıkış sağlıyorsun. Seni daha nerede aramalıyız? Şu oyunu üç yıldır saf şekilde oynuyorum, adamlarınıza söyleyin, biz toxic değiliz, yazanlarla da bir alakamız yok.

İşgüzarlık yapma, silahını kaptırmamak için bug abuse yaptın. Yapsam dün gece bende polis rolünde q atabilirdim. Yani skin deneme bahanesi bayağı bir sallantıya kaçıyor, hem de o olaylardan sonra bunu yapman şüpheleri üstüne atmaya yetiyor.