Konu: 18.03.2023 / Lyall Strasse - Kenneth Lynwood DM  (Okunma sayısı 288 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.03.2023 00:58

ASLAN YİĞENİM BENİM, amacı dm videosu çıkartmak değildir. Gelişiyorsun ha, aslanım benim.
Acemi kardeşim DM videosunu kırpmadan attığı için kanıt olarak da sayılıyor, RK ihlali yapıyor.
« Son Düzenleme: 19.03.2023 01:01 etaraybill »

#11 - 19.03.2023 01:20
Güzel kankam rk ihlalimi açılan şikayette kabul ettim zaten ihlal yaptığımda cezasını çekerim kaçmaya çalışmıyorum. Savaştayım ve dm videosu yapıyorum bunda sorun ne anlamadım valla sizi yanlışlıkla vurduk eğer istiyorsanız videonun sizin olduğunuz yerleri siler yeniden yüklerim sizi isteyerek vurmadık tekrar söylüyorum, sizle bir alıp veremediğim yok hood baskınında karşılaşıyoruz ve düşmanım sanıp sıkıyorum olay bundan ibaret.

#12 - 19.03.2023 01:28
Ryan karakterini tanımıyorsan bu senin sorunun. Birine sıkmadan önce iki kere düşünmen gerek. Ben bir aptallık ettim tanımadığım birinin motoruna bindim ve Idlewood üyelerine sıktık, ban yedim. Bir şeyi yapmadan önce iki kere düşün, Discord'dan dalga geçtiğin konu senin başına gelmesini istemem, ben ban yedim sen yeme, güzel dostum. Admin kandırmak suç bunu bilmen gerek, dediklerin tutmuyor. DM videosu çekmem diyorsun, youtube kanalın Dm videoların ile dolu ve bunu da dm videosu olarak yüklemişsin.

#13 - 19.03.2023 01:47
Ryan karakterini tanımak zorunda değilim kanka, tanımıyorum yani role girmedim ayrıca sıkarken adlarına da bakmadık düşman hoodunda oldukları için aktif şekilde dakikalar öncesinde baskın attığımız için yardıma gelen diğer birlik üyeleri sanıp sıktık direkt. Youtube kanalım dm videosu dolu evet ben dm videosu çekmem demedim, konuyu saptırmayın lütfen. Dedim ki sıkarken amacım dm videosu çıkarmak değildi. Süregelen bir savaş var ve birlik üyesi olarak üzerime düşeni yapıyorum sadece. Umarım anlaşılabilmişimdir.

#14 - 19.03.2023 12:58
Ryan karakterini tanımak zorunda değilim kanka, tanımıyorum yani role girmedim ayrıca sıkarken adlarına da bakmadık düşman hoodunda oldukları için aktif şekilde dakikalar öncesinde baskın attığımız için yardıma gelen diğer birlik üyeleri sanıp sıktık direkt. Youtube kanalım dm videosu dolu evet ben dm videosu çekmem demedim, konuyu saptırmayın lütfen. Dedim ki sıkarken amacım dm videosu çıkarmak değildi. Süregelen bir savaş var ve birlik üyesi olarak üzerime düşeni yapıyorum sadece. Umarım anlaşılabilmişimdir.
Sıkıntı da orada değil mi türker? Adamı İC'de tanımıyorsun onların hood'un da bir kere bile görmemişsin ve yoldan geçen adamlara sıkıyorsun, kafasının üstündeki isme bakarak adam vurmak zaten bir ihlal. Amacın DM videosu çıkartıp birilerine sallamak, bu ikimizde iyi biliyoruz, türker. Sıkıntıda orada, ya silahsız adamları vuruyorsun ya da afk en kötüsü de kural ihlali yaparak.

#15 - 19.03.2023 16:31
Lyall Strasse ve Kenneth Lynwood karakteri cezalandırılacak.

Düşman birliğinizin hoodunu turlayabilirsiniz fakat kim olduklarını görmeden&düşmanınız olduğundan emin olmadan ateş açmanız yanlış bir karar olmuş, tekrarında daha dikkatli olun.