Konu: 18.03.2023 / Lyall Strasse - Kenneth Lynwood DM  (Okunma sayısı 294 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.03.2023 23:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lyall Strasse - Kenneth Lynwood @t2rker @Cossandra

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 18.03.2023 23:47
Arkadaşım ve kendi adıma savunma yapıyorum. Demachi birliğiyle çok uzun süredir savaştayız, bulunduğunuz yer onların hood'u ve biz de o sırada onlarla aktif şekilde çatışma halindeydik, hood'larını turlarken sizi gördük ve doğrudan ateş açtık. Kısacası sizi Demachi birliği sandık, kusura bakmayın bilerek yapmadık. Onların hood'unda toplu şekilde görünce sıktık direkt isimlere dikkat etmedik.

#2 - 18.03.2023 23:51
Arkadaşım ve kendi adıma savunma yapıyorum. Demachi birliğiyle çok uzun süredir savaştayız, bulunduğunuz yer onların hood'u ve biz de o sırada onlarla aktif şekilde çatışma halindeydik, hood'larını turlarken sizi gördük ve doğrudan ateş açtık. Kısacası sizi Demachi birliği sandık, kusura bakmayın bilerek yapmadık. Onların hood'unda toplu şekilde görünce sıktık direkt isimlere dikkat etmedik.

Bölgede etkinlik olduğu her yerden duyuruldu. Sizi onlar sandık sıktık şeklinde bir savunma mantıklı değil. Savaşta olan 2 çete sivillere ya da başka bir çeteye ateş mi açıyor? Kusura bakmayın bilerek yapmadıkmış xD. Dm atmak için, video çıkartmak için önünüze gelene ateş açamazsınız. Ben gelip sizin sokağınızı yakıp sonra sizi karıştırdık diyor muyum?  Yaptığınız savunma kabahatinizden beter.

#3 - 19.03.2023 00:06

Bölgede etkinlik olduğu her yerden duyuruldu. Sizi onlar sandık sıktık şeklinde bir savunma mantıklı değil. Savaşta olan 2 çete sivillere ya da başka bir çeteye ateş mi açıyor? Kusura bakmayın bilerek yapmadıkmış xD. Dm atmak için, video çıkartmak için önünüze gelene ateş açamazsınız. Ben gelip sizin sokağınızı yakıp sonra sizi karıştırdık diyor muyum?  Yaptığınız savunma kabahatinizden beter.
Dostum öncelikle DM atıp video çıkartma derdim yok, bölgedeki etkinlikten haberim yoktu. Ayrıca bölgede sadece siz vardınız etkinlik varmış gibi bir hava da yoktu. Savaşta olan çeteler tabiki sivillere ateş açmıyor biz de bilerek yapmadık zaten, olaydan on dakika önce o bölgeye saldırmıştık, tekrar gidip yardıma gelen diğer birlik üyelerini vuracaktık bu yüzden bakmadan ateş açtık. Gerçekten bilerek yapılmış bir şey yok ortada, troll bir oyuncu değilim sunucudaki satın alımlarıma bakılabilir yüzlerce lira para yatırdığım bir sunucuda rastgele adam vuracak değilim. Sizden ve ekibinizden ayrı ayrı özür diliyoruz kabahat bizim, dikkat etmemiz gerekirdi. Anlık adrenalinle olabiliyor maalesef.

#4 - 19.03.2023 00:31

Dostum öncelikle DM atıp video çıkartma derdim yok, bölgedeki etkinlikten haberim yoktu. Ayrıca bölgede sadece siz vardınız etkinlik varmış gibi bir hava da yoktu. Savaşta olan çeteler tabiki sivillere ateş açmıyor biz de bilerek yapmadık zaten, olaydan on dakika önce o bölgeye saldırmıştık, tekrar gidip yardıma gelen diğer birlik üyelerini vuracaktık bu yüzden bakmadan ateş açtık. Gerçekten bilerek yapılmış bir şey yok ortada, troll bir oyuncu değilim sunucudaki satın alımlarıma bakılabilir yüzlerce lira para yatırdığım bir sunucuda rastgele adam vuracak değilim. Sizden ve ekibinizden ayrı ayrı özür diliyoruz kabahat bizim, dikkat etmemiz gerekirdi. Anlık adrenalinle olabiliyor maalesef.

Bir çok sokaktan sesler ve discord duyurusu geçildi. Hadi diyelim ki haberin yoktu. İmkansız da diyelim ki yoktu. Saldırıdan sonra bölgeye yardıma limuzinle geldiğimizi düşünmüş olamazsınız eğer yardıma limuzinle geldiğimizi düşündüyseniz komik. Para harcamış olmanın trollük ile bağlantısını anlayamadım. Troll değilsin???
Spoiler: GösterGizle
Eski Karakterler
 [02.02.2022] Allard Rocaz adlı karakter breackner isimli yetkili tarafından Car Ram (123016.0) sebebi ile 200 dakika cezalandırıldı.
 [05.05.2022] Allard Rocaz adlı karakter breackner isimli yetkili tarafından Trolling sebebi ile 200 dakika cezalandırıldı.
 [05.05.2022] Allard Rocaz adlı karakter southliberty isimli yetkili tarafından Türkçe Terim sebebi ile 90 dakika cezalandırıldı.
 [10.08.2022] Dwayne Rocaz adlı karakter Scealten isimli yetkili tarafından Hatalı Emote Kullanımı, RetartedRP(OŞ#135221) sebebi ile 300 dakika cezalandırıldı.
 [17.08.2022] Josef Grant adlı karakter breackner isimli yetkili tarafından DM+Retarted RP (135611.0) sebebi ile 500 dakika cezalandırıldı.
 [06.09.2022] Josef Carney adlı karakter Lia isimli yetkili tarafından Trolling sebebi ile 200 dakika cezalandırıldı.

Aktif Karakterler
 [12.01.2023] Allard Western adlı karakter Mnemosyne isimli yetkili tarafından Trolling sebebi ile 500 dakika cezalandırıldı.
 [08.03.2023] Kenneth Lynwood adlı karakter Nyarko isimli yetkili tarafından NON RP sebebi ile 350 dakika cezalandırıldı.
Troller, Dmler, Türkçe terimler kısacası cezalar havada uçuşuyor. Özür dilemiş olman bu durumun yaşandığı gerçeğini değiştirmiyor. Özür kabul edecek olsak şikayet açmazdık. Gereken cezayı almanızı istiyoruz. Ayrıca sivilsin, sivil olarak mı baskın yaptın Demachiye?

#5 - 19.03.2023 00:35
@t2rker RKli degil misin kanka

#6 - 19.03.2023 00:49
Ne zamandan beri sosyal RP yapan kişiler hood bölgesine yakın diye vuruluyor @t2rker bu bariz DM'dir dostum. DM için oynuyorsun bunu iyi biliyorum.
« Son Düzenleme: 19.03.2023 00:53 etaraybill »

#7 - 19.03.2023 00:52
Adamın ismine bakarak sıkıyorsun hem de değil mi? İhlal yaptığını kendi ağzın ile söylüyorsun, gerçekten acemiysin, admin kandırmaya çalışıyorsun biraz daha gelişmen lazım. Şikayete burnumu soktuğum için özür dilerim, uyarı puanı verilebilir. Sadece arkadaşlara bazı kuralları tekrardan önüne sunmak istedim, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 19.03.2023 00:54 etaraybill »

#8 - 19.03.2023 00:54
Öncelikle konuyla alakası olmayan kişiler ileti göndermesin lütfen, konuya gelecek olursam size herhangi bir kinim falan yok, ic ooc tanışmıyoruz yani size DM atmam için ortada bir sebep yok.  IC olarak bunun cezasını kesebilirsiniz, ck edebilirsiniz özür dilettirebilirsiniz bu rollere uyarım elbette fakat ortada araya gitme durumu var yani size bile isteye sıkmadık. Düşman hood'undaydınız ve düşmanım sanıp ateş ettim. Gerisi adminlerin düşüncesine kalmış kimseye durduk yere dm atacak değilim. Orada olup suçsuz yere düşen arkadaşlardan da tekrardan özür diliyorum rollerini bozduğum için.
« Son Düzenleme: 19.03.2023 00:59 t2rker »

#9 - 19.03.2023 00:57
Bu arada Idlewood birliğinden yanlışlıkla çıktım /birlik'deki fonksiyonları denerken, ic olarak çıkmam söz konusu değil hala birlik rolü yapmaktayım sistemsel şekilde birliğe müsait olduğumda tekrardan gireceğim.