Konu: @i lived i got old Jaidel Love - @thorme Zharvis Houston  (Okunma sayısı 336 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.02.2023 22:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @i lived i got old Jaidel Love - @thorme Zharvis Houston

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP, RK, YKİ, Rolde ESC Bug, AFK.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla IC olarak savaştayız, arkadaşım ve ben bunları görüyoruz, gidip vuruyoruz, 3-4 kişi. Sonrasında mahallelerinde tur atıyoruz serbestce. Arkadaşları vurduktan sonra gezerken, geri doğup geliyor. (Jaidel Love) Zharvis'in oyuna gireli 1 dakika olmuyor fakat ESC atıyor. Rolden kaçıyor, sırf RK'ya düşmemek için afk taklidi yapıyor. R20'sin, öyle davranışlar hiç iç açıcı değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: SS

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını talep ediyorum, arkadaşlar jail yerse aynı ihlali tekrardan yapmayacağını düşünüyorum.
[Birlik oyuncum adına açtığım bir şikayet.]

Arkadaşımız burada oyunda yok.

İki dakika geçiyor ve oyuna giriyor.

Birinci hiti atıyorum.

İkinci hiti atıyorum.

Üçüncü hiti atıyorum (3)

Zharvis ve Jaidel /sq atıyor. Gelelim sonrasına. [Jaidel'in /q alttaki SSlere bağlantılı, Hannah tarafından 2v1 düşürüldükten sonra.

Jaidel'e sıktığım ilk yer.

Burada aşağı doğru inerken konserveleri yediğini görüyorum.

Bir yada iki tane de yememiş, direk can fullemiş. Her neyse.

Burada arkadaş yere yatıyor, düşüyor yani.

Anladık, düşüyorsun. Neden maske takıp geri savaşa dahil oluyorsun? RK ihlalini de burada gerçekleştiriyor, YKİ+RK.

SS'ler gayet net. Savunmanızı umarım yalan söylemeden yaparsınız.

#1 - 23.02.2023 14:24
Gün içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#2 - 23.02.2023 16:23
Oyuna girdiğiniz an gelip Hannah ile 1 tane chatlog atmadan organize şekilde saldırmanız ne kadar mixing yaptığını kanıtlamış olsa bile yine de ilk olarak kendi savunmamı yapacağım.

Öncelikle oyuna girdiğiniz an 19:52 ve bana 19:55'de sıkıyorsun, AFK bir oyuncu ile role girmemeniz gerektiğini bilmeniz gerekirdi. Ben o an bir role dahil olmadım, oyunu alta atmışım, skin ile ilgili işlerimi hallediyorum. Ayrıca ekran görüntülerinde de ne hayırsa bir oynama mevcut, üstten kırpılmış bu dikkatimi çekti. Kendim için söyleyecek hiçbir şey yok, oyun ile hiçbir bağım olmazken benimle role girmeniz sizin hatanız.

Şimdi gelelim Jaidel karakterinin savunmasına,

Yemek yemesi NON-RP'ye giriyor fakat RK yapmıyor, aksine Hannah karakteri Jaidel'e sıkarak RK yapıyor. Maske takması savaşa girdiği anlama gelmiyor, elinde silah vs. göremiyorum. Jaidel yumrukla girişmediyse saldırmamıştır. Ayrıca Jaidel crash yiyor ve beş dakika içinde hemen geri giriyor, böyle şeyler olağan dışı değil.

Hannah ve Albert karakterlerinin bağlantısını hala çözemedim, tamamen OOC arkadaşlık ile gelip sokağa sıkamazsınız. Zaten yaptığınız onlarca ihlal sonrası Crisberg oluşumu kapatıldı ama devamını getirmemeniz daha makul olur.

#3 - 23.02.2023 16:59
Boş savunma yapmışsın, Jaidel sıkmıyorsa neden geziyor yaralı halde. Diyelim RK yapmadı, nerede bu yaralı kural ihlali?
Savunman bu kadarsa şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 23.02.2023 17:07
Boş savunma yapmışsın, Jaidel sıkmıyorsa neden geziyor yaralı halde. Diyelim RK yapmadı, nerede bu yaralı kural ihlali?
Savunman bu kadarsa şikayet sonuçlanabilir.
Boş savunmam yeterli gibi görünüyor hobbsj, kendi konunda umarım kendi tavrını korursun. Kimsenin yaptığı savunma boş bir savunma değil, şikayetini açmışsın savunma yapılmış. Arkadaşımızın dediği gibi, sonuçlanabilir.

#5 - 23.02.2023 22:27
@RECOLT Arkadaşın savunması bitmiş sonuçlanabilir.

#6 - 24.02.2023 16:01
Jaidel Love karakteri NON-RP kapsamında cezalandırılacak.

Albert Earnest ve Hannah Mckay karakterleri DM sebebi ile cezalandırılacak.

İyi oyunlar.