Konu: Killion_Wilkins - Yarmell_Lovell meta  (Okunma sayısı 307 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2023 23:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Killion_Wilkins @meta - Yarmell_Lovell @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Shen @qLouiseQ @BrexI

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 4. Metagaming

Alıntı
Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar Killion karakterine karşı "Maskeli" olarak bir eylem gerçekleştirmeyi deniyoruz ancak hiçbir türlü maskeyi çıkartmamamıza rağmen ve kendi skinlerimiz olmamasına rağmen bizim yaptığımıza eminmiş gibi rol yapıyorsunuz tat kaçırıcı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Karakterler gelmeden önce çekilen ufak bir ekran görüntüsü.
Bu da karakterler geldiğinde maskeli olduğumuzun ufak bir kanıtı.
Metalandığının kanıtları.

Ek açıklamalar(varsa): Size yaklaştığımız her an maskelerimiz takılıydı araç bizim üstümüze değil, skinlerimiz farklı kaldı ki Yarmell karakteri biz ilk geldiğimiz esnada afk idi zaten orada görme rolüne giremez orada da maskeliydik. Luci karakteri ile bizi yakın görmediniz oradan bir sonuca varamazsınız zaten Luci karakteri o güne kadar pasif bir karakterdi.

#1 - 20.02.2023 23:34
Şahitliğimi onaylıyorum, olaya dahilim.

#2 - 20.02.2023 23:39
Kendimce kısa bir savunma yapayım, kendi numaran ile aradın ve ben soruşturup numaranın sana ait olduğunu öğrendim, Merlin ile arkadaş ve yakın olmadan da numara sahibinin sen olmasından da taşlar oturuyor.

#3 - 20.02.2023 23:40
Kendimce kısa bir savunma yapayım, kendi numaran ile aradın ve ben soruşturup numaranın sana ait olduğunu öğrendim, Merlin ile arkadaş ve yakın olmadan da numara sahibinin sen olmasından da taşlar oturuyor.
Numara benim üstüme değil Luci karakterinin üstüne Luci karkateri ile bizi yakın görmediniz buradan bir sonuca varamazsın.

#4 - 21.02.2023 00:28
Merlin karakterinin ses kaydını nereden ve nasıl bulduğunuzu, ya da bunun herhangi bir rolü olup olmadığının kanıtlarını ekleyin. Şikayet edilen 2 karakter de rol destek ekibi üyesi olduğundan herhangi bir savunma yapmayacaklar. Kanıt eklendikten sonra karar verilecek. @n0thingV

#5 - 21.02.2023 00:43
Merlin karakterinin ses kaydını nereden ve nasıl bulduğunuzu, ya da bunun herhangi bir rolü olup olmadığının kanıtlarını ekleyin. Şikayet edilen 2 karakter de rol destek ekibi üyesi olduğundan herhangi bir savunma yapmayacaklar. Kanıt eklendikten sonra karar verilecek. @n0thingV
Elimde o rol hakkında bir SS, video bulunmamakta.

#6 - 21.02.2023 05:52
Yarmel karakteri herhangi bir meta yapmamış, sizi zaten skininiz değişik fakat maskesiz olarak görmüşler, aynı şekilde numaradan da kim olduğunuz sorup soruşturarak bulunabilir. Hatalı bir durum yok. Merlin karakterinin ses kaydına gelecek olursak da tekrar kanıtınız olmayan veya yapmadığınız bir şeyin rolünü sergilemeyin, kullanmayın.

İyi forumlar.