Konu: Hansen_Vestergaard - Mixing , Ortak nezaket  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2023 19:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hansen_Vestergaard @Ducatro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing, Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pm üzerinden arkadaş birden müsaitmisin yazıyor evet diyorum ve Mixing yoluyla araç sattığımı öğrenmek istiyor sonrasında neden mix yaptığını soruncada toxicliğini ortaya koyuyor. "Dogi .d"

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.02.2023 19:43
Mix veya ortak nezaketlik bir durum yok. Sun shine kapalı, karakterim şehire geleli 24 saat dahi olmadı ilanda da freeway olmadığı için ve birliğinde arkadaşlarım olduğu için soruyorum. Bana kültür mültür o bu şu diyor. Dogi kelimesinde kötü toxiclik birşey görmüyorum.

#2 - 20.02.2023 19:45
Şehire karakterin yeni gelmiş ooc olarak sunucuda mix olduğunu sende biliyorsun, dogi yazman ortak nezakete girer kimseye köpek anlamına gelen bir şeyi kelimelerini çarpıtarak söylemezsin. Sonuçlanabilir.

#3 - 20.02.2023 20:02
Ooc kin yapmana gerek yok, köpek desem dümdüz köpek derdim zaten, tanımıyorum bile seni bro. Kültür yarıştırıyon benle soru soruyorum ic diyosun. Galeri olsan ic gelirim zaten kanka. "Dogi" kelimesi kısaltma bir kelime bundan köpek şeyini çıkartman garip. Sana karşı bişeyim olsa düz küfür ederdim kankam. Sonuçlansın.

#4 - 22.02.2023 04:35
Karakter cezalandırılacak.