| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @UtkuJR Breek_Haykeem Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.02.2023 16:45-16.53 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer. gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
Yeni açılan birliklere ilk 10 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs kumar oynamaya geldi, oynattığım kumarın yanlış olduğunu belirtti bende olmadığını burada böyle oynattığımı belirttim. Telefonla konuşma rolü bittikten sonra tekrardan geldi tekrar yanlış olduğunu söyledi bende tekrardan oynattığım kumarı anlattım istediğim gibi çekebilirim dedim. Sonrasında agresif rol sergileyip küfür etti, ardından silahı çekip vurdu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Gereksiz yere agresif rol sergilediğini düşünüyorum, ortada herhangi bir sebep yokken karakterimin annesine küfrediyor. Karşılık aldığı zaman da çekip vuruyor. Ayrıca zaten birliği kuralı da on gün olmadı. Mantık çerçevesinde baktığımızda o zaman beline silah takan herkes birinin annesine küfretsin karşılık aldığı zaman da birbirine sıksın akla yatmadığını düşünüyorum.