Konu: Silah kaybolması  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 18.02.2023 14:58
Sorununuzun detaylı açıklaması: Merhaba, benim eski karakterim Kyle Williams'da iki adet silah bulunuyordu, bir tane Deagle ve bir tanesi Uzi. Zaman geçti ben bu silahları polise kaptırdım. Sadece Deagle'yi üstüme geri para verip aldım çünkü daha değerli ve iyi bir silahtı. Sonrasında inaktif olduğum için birliğim 6 haziran 2022 tarihinde bana CK attılar ve bende doğal olarak NC attım. Sonrasında tam 6-7 haziranda oyundan tam çıkarken üstümde Deagle, el konulmuş şekilde olan Uzi vardı. Bugün sunucuyu özlediğimden dolayı bir daha gireyim dedim, oyuna bir girdim Deagle yok, Uzi hala poliste ama Deagle nerede? Neden yok bilmiyorum. Bir kaç tane SS'im var, size atacağım.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: -

Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız):
Denediğiniz çözüm yolları:
Ek açıklama: Silahım gerçekten vardı ve lütfen geri alayım. Çünkü edinilmesi zor bir silah, gerekirse loglara bakılsın lütfen.
SS'ler ile alakalı olan şey ise kaptırdığım silah Deagle idi. Diğerinde de silahımı temizliyorum gördüğünüz gibi.
Üçüncü SS'te Deagle silahım olduğu için modloader'a deagle skini yüklediğim gözüküyor.
« Son Düzenleme: 18.02.2023 15:43 KeremErtan »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok