Merhabalar, öncelikle açılmış olan şikayette şahitliğimi onaylıyorum ve gerekli açıklamayı aşağıya bırakıyorum.
17.02.2023 tarihinde ( bugün ) The Babylon adlı işletmemi 01:50 gibi aktifleştirdik ve yaklaşık 03:00 gibi bitirdim. Mekandan çıkarken birkaç kişinin Garza bölgesinde olduğunu fark ettim. Yanlış hatırlamıyorsam Jahsen diye bir oyuncu ile ufak bir role girdim, onunla konuşurken Garza'nın malikanesi giren iki kişiyi fark ettim. Onların arkasından giderken evin kilidini açıp içeriye girdiklerini gördüm ve evin önüne geldim. Evin önüne geldiğimde /ev > /kiracı ol sisteme ile kiracı olunup, daha sonrasında ise kilidi açıp eve girdiklerini fark ettim. Evin içerisine girdiğimde, her iki kişiyide evin içinde gördüm. ( Kendi hallerinde takılıyorlardı. ) Karakterim, Garza birliğine bağlı olmasından dolayı onlar ile role girdim.
Rol esnasında " /ev > /kiracı ol sistemeni neden kullandınız? " tarzda soru soramayacağımdan dolayı, kendi halimde bir rol fikri düşündüm ve kapının kilidini kırıp içeriye zorla girildiğini karşı tarafa söyledim. " Burası klise mi? - Evin içine bakıp çıkacağız " ve buna benzer şeyler yazmaya başladılar. Karşı taraftaki kişiler, bir birlik üyesi ve Garza'nın sunucu içerisinde önemli bir birlik olduğunu bilmeleri gerek. Elini kolunu sallayıp mekandaki tüm işletmelere girmek, evlerin kapılarını açıp girmeniz normal bir şey değil arkadaşlar, bunun bilincinde olmalısınız. Daha sonrasında, Francisco Antonio karakteri ile küçük bir role girdik, evin içerisindeki kişileri bir yere aldık ve eve girmelerinden dolayı onlara bir para teklifi sunduk, reddettikleri zaman Rodolfo karakterim, Mongols MC birliğindeki Dean karakterini IC'de arayıp Garza malikanesine gelmesini söyledim. Karakterimi bu işe sokmak istemedim. Dean ve diğer birlik üyeleri geldiğinde " Bunlar Garza'nın malikanesi izinsiz bir şekilde girdi ve vermesi gereken şeyi vermiyorlar. Adamları öldürmeden gereğini yapın. " tarzında Dean karakteri ile bir role girdim.
Mongols MC üyelerinden 2-3 kişi, Daevion Tolbert ve Yorell Callier karakterlerine saldırmaya başladılar. Sopayla vurulmalarına rağmen, bir taraftan bir tarafa atlamaya, troll ve toxic bir oyuncu profili yaratmaya başladılar. Her iki karakterde düştüğünde, iki karakterin üzerindeki paranın bir kısmını almak için gasp sistemini kullandık ancak Garza bölgesine ait bir gasp sistemi tanımlanmadığından dolayı bu işlem geçersiz sayıldı.
Daha sonrasında, Dean'a yardım etmeleri için yaklaşık 5.000$ gibi bir ücret ödedim ve giderken her iki karakteri de yanlarına alıp, bu bölgeden uzak bir yere atmalarını söyledim. Adamları dışarıya almak, araca bindirmek ile yaklaşık 5-10 dakikamız geçti. Her neyse, her iki karakterde araca bindiğinde, troll ve toxic profillerine devam ettiler. Yapmış oldukları role önem vermeden, istemeyerek yaptıklarından dolayı rolü pek takmadılar. Bir yetkili olmamdan dolayı, her iki karakteri de /pm üzerinden yapmış oldukları rollerin kural ihlali yarattığını, bu tarzda roller yapmamaları gerektiğini söyledim. Yorell Callier karakteri, bu durumu anlayışla karşılamadı. Mongols MC ve diğer iki üye ( Daevion Tolbert ve Yorell Callier ) Garza bölgesinden ayrıldıktan sonra troll ve toxic hareletlere devam ettiklerini öğrendim.