Konu: Nico Nicholas - Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.02.2023 01:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Abdurahman0707 Nico Nicholas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ardarive

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kumar da dolandırıcılık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, bu şikayeti normal de açmazdım ama gece gece sinirim bozuldu. Fazla sunucuya giremiyorum, bugün de işlerim bitti sunucuya gireyim dedim. Kumarhane reklamı görüp gittim, kumarhane boştu reklam atan kişi yoktu (ilk başta). Bir tane adam geldi sonra, ben kasa olurum diye. Ben de dolandırıcılık yapamaz diye kabul ettim. Bu adamla ilk başta bir tur oynadık, kazandım. 2k atmıştım, 2 katı alacağımdan 4k attı. Sonra diğer ele girdim tekrar 2k attım, adam sistemin bozuk olduğunu zar atamadığını söyledi. Bende o zaman parayı geri at dedim, atmadı. Git şikayet aç dedi, gece gece sinirlerimi bozdu diyelim. Parasında değilim ama beli bir süreden sonra tekrar dönüp, bu durumla karşılaşmam canımı sıktı. Kişinin zaten seviyesi düşük yeni başlamış, rolünde ''Lan'' kelimesi de kullandı, kısaca Yetersiz Rol Bilgisi de olduğunu düşünüyorum. Kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Araz Vezirov karakterime NC attım, Arnavut birliğine geçtiğimden. Loglarıma bakabilirsiniz, bu konuşmadan sonra kişiden herhangi bir miktar para almıyorum.

« Son Düzenleme: 17.02.2023 01:17 legemci »

#1 - 17.02.2023 01:18
Şahitliği onayladım.

#2 - 17.02.2023 01:22
Ekstra: Karakter ayrıca 5 level, kumar oynaması yasak. Kumar oynadığım zaman bakmamıştım, profilini incelerken gördüm. 10LVL altı kumar oynamak yasak, kurallara göre.

#3 - 17.02.2023 04:50
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki her gece sizin gibilerle uğraşmaktan bıktım.
Oraya ilk geldiğimde üzerimde tam 6k vardı baktım oynamak istiyorum oynayayım dedim yani ben seni oynatırım demedim, gel oynayalım dedim ve kumarhane sahibi olmadığımı belirttim bu bir yani kendi rızan ile geldin kimse seni zorlamadı.
Git şikayet aç demedim, ısrarla pm üzerinden beni rahatsız ederek ihlal yaptın ben birşey demedim ve şikayet açacağım dediğinde açabilirsin dedim bu iki.
10 level altı kumar oynayamaz diye bir kural görmedim ben hiç, yok diye düşünmekteyim bu üç.
Dolandırma gibi bir niyetim olsa bunu daha kumarhaneye girmeden bana 2k verdiğinde yapardım, canım sıkılıyordu son çare kumara gittim ve seni gördüm oynatayım dedim ve oynattım da sonra kumarhanenin asıl sahibi gelince ihlal yaptığımı düşünüp kumar oynamayı bıraktım. Yok ayda yılda bir giriyorum diye acitasyon yapmana gerek yok dostum kumar oynama gibi bir niyetin yoktu zaten senden 1 kuruş bile almadım sadece eski paramı bırakıp senin paranı sana verdim. Eğer kumar oynamak isteseydin oynardın ama oynamadın orada ben tek kumar oynadım.
Bana low diyorsun ve ben sana fısıldadığım halde sen bana pm den cevap veriyorsun  ::) ::) işte hayat bu kadar saçma  :garip:
Oyuna stres atmaya, dertlerimizden arınmak için giriyoruz ama sizin gibiler sayesinde daha da streslenip dertleniyoruz ( << tüm samp oyuncularının ortak problemi)

#4 - 17.02.2023 12:16
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki her gece sizin gibilerle uğraşmaktan bıktım.
Oraya ilk geldiğimde üzerimde tam 6k vardı baktım oynamak istiyorum oynayayım dedim yani ben seni oynatırım demedim, gel oynayalım dedim ve kumarhane sahibi olmadığımı belirttim bu bir yani kendi rızan ile geldin kimse seni zorlamadı.
Git şikayet aç demedim, ısrarla pm üzerinden beni rahatsız ederek ihlal yaptın ben birşey demedim ve şikayet açacağım dediğinde açabilirsin dedim bu iki.
10 level altı kumar oynayamaz diye bir kural görmedim ben hiç, yok diye düşünmekteyim bu üç.
Dolandırma gibi bir niyetim olsa bunu daha kumarhaneye girmeden bana 2k verdiğinde yapardım, canım sıkılıyordu son çare kumara gittim ve seni gördüm oynatayım dedim ve oynattım da sonra kumarhanenin asıl sahibi gelince ihlal yaptığımı düşünüp kumar oynamayı bıraktım. Yok ayda yılda bir giriyorum diye acitasyon yapmana gerek yok dostum kumar oynama gibi bir niyetin yoktu zaten senden 1 kuruş bile almadım sadece eski paramı bırakıp senin paranı sana verdim. Eğer kumar oynamak isteseydin oynardın ama oynamadın orada ben tek kumar oynadım.
Bana low diyorsun ve ben sana fısıldadığım halde sen bana pm den cevap veriyorsun  ::) ::) işte hayat bu kadar saçma  :garip:
Oyuna stres atmaya, dertlerimizden arınmak için giriyoruz ama sizin gibiler sayesinde daha da streslenip dertleniyoruz ( << tüm samp oyuncularının ortak problemi)

IC olarak zaten sana diyorum, oynatamıyorsan atığım parayı geri ver. Sen sonra tekrar oynatamıyorum deyince, PM üzerinden paramı istiyorum dedim. 10 level altı karakterlerin kumar oynaması yasak. Forum üzerinden bulduğumda bu kanala alıntılayacağım. Pm'den rahatsız ediyorsunuz diyorsunuz. Hatırlarsanız bana PM üzerinden rahatsız etmeyin demiştiniz, sonra yazmayı bırakıp son olarak şikayet açacağımı belirtip konuşmayı kesip gittim. PM üzerinde rahatsızlık gibi bir şey yok, önceden belirtseydiniz önceden keserdim. Başka açıklama gelmeyecek, herhangi bir suçlama gelmediği sürece.

#5 - 17.02.2023 12:31
Kişi şikayetini belirtikten sonra zaten PM atmayı kesip, bölgeden ayrılıp NC mi atıyorum. PM üzerinden rahatsızlık gibi bir durum yok.

#6 - 17.02.2023 18:56
Kişi şikayetini belirtikten sonra zaten PM atmayı kesip, bölgeden ayrılıp NC mi atıyorum. PM üzerinden rahatsızlık gibi bir durum yok.

Chatlog geçerli bir kanıt değil, dolandırıcılık gibi bir şey de yapmadım. O kadar istiyorsan gel atiyim önüne 15k bişeyler

#7 - 18.02.2023 12:38
Yetersiz kanıt. Bu tarz durumlarda madur olmamak için, yeterli kanıt alabilmek için oyun içerisinden /timestamp komutunu kullanıp chatlog solundaki zamanlamayı açın ve o şekilde ekran görüntüsü alın. K&A.