Konu: Nikolai Poschevo - mermi.cs  (Okunma sayısı 633 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.02.2023 22:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nikolai_Poschevo @Zangief
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @esofmanaltıpistol
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 139-30 mermisi var, ak47 npc den mermiyi fullesen bile max 90-30 alıyor, bu arkadaş nasıl 139-30 mermi?
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şimdi arkadaş bana silah böyle geldi diyecek lakin, bu kişiler 1 haftadır savaşta ve silahı bu şekilde birinden almış olamaz, öyleyse kanıtını yoruma atarsa şikayete kilit vurur sonucu bekleriz. Mal varlığı aktarımlarını kontrol ederseniz sevinirim, kişi ban yiyeceğim korkusu ile mal varlığını aktaracaktır.
« Son Düzenleme: 16.02.2023 23:59 WulqueN »

#1 - 16.02.2023 22:59
Bir de @esofmanaltıpistol adlı arkadaştan gelen bilgiye göre kişi orada ak47 ile ateş etmiş, savaşmış. Mermi hiç azalmadı galiba çatışırken.

#2 - 16.02.2023 23:03
dur kanka şey demi silah iadesinden geldi mermisi o yüzden fazla

#3 - 16.02.2023 23:09
Silah sıfır, gıcır gıcır. Daha hiç Npc üzerinden mermi yenilemedim. Üreten yetkiliye sormak lazım. Ayrıca nerede savaşmışım? Biz gelene kadar çocuklar indiriyor zaten.

@esofmanaltıpistol kardeşin kanıt atsın bakalım, görelim.

#4 - 16.02.2023 23:12
Silah sıfır, gıcır gıcır. Daha hiç Npc üzerinden mermi yenilemedim. Üreten yetkiliye sormak lazım. Ayrıca nerede savaşmışım? Biz gelene kadar çocuklar indiriyor zaten.

@esofmanaltıpistol kardeşin kanıt atsın bakalım, görelim.
Madem silah sıfır, kanıtını at. Kanıt olmadan yapılan savunmalar bu zamana kadar geçersiz sayıldı, bundan sonra da öyle sayılır. Kanıt atarsan kilit vururum şikayeti çekerim kafanı rahat tut. Ama unutma, kanıt atarsan.

#5 - 16.02.2023 23:12
hangi yetkili bu ya söylesekte bizede iade edileceği zaman 170 mermili şekilde verse

#6 - 16.02.2023 23:12
sakın yönetici şikayeti oluşturduğum yetkili olmasın cidden üzülürüm

#7 - 16.02.2023 23:39
Buldum buldum, Juan Helguera karakterini vurduğumda o /q atarken burada ilk ve son mermimi atmışım. Neyse senin şikayetle alakan olmamasına rağmen toksiklemeye çalıştığın için cezanı talep ediyorum.

Evet @WulqueN  merminin kanıtı mı olur? ne soracağınızı şaşırdınız artık. Kıyafet değiştirmekten açılan şikayetten sonra en çok buna güldüm. Silahı iki yüz mermiliyken aldım, yetkililer böyle üretmiş olabilir, bizde üç dört tane daha Kalashnikov var. .cs .exe leri biz bilmeyiz, onları görmek istiyorsan arkadaşlarının ooc sicil geçmişlerine bak haydi iyi incelemeler.

#8 - 16.02.2023 23:42
Buldum buldum, Juan Helguera karakterini vurduğumda o /q atarken burada ilk ve son mermimi atmışım. Neyse senin şikayetle alakan olmamasına rağmen toksiklemeye çalıştığın için cezanı talep ediyorum.

Evet @WulqueN  merminin kanıtı mı olur? ne soracağınızı şaşırdınız artık. Kıyafet değiştirmekten açılan şikayetten sonra en çok buna güldüm. Silahı iki yüz mermiliyken aldım, yetkililer böyle üretmiş olabilir, bizde üç dört tane daha Kalashnikov var. .cs .exe leri biz bilmeyiz, onları görmek istiyorsan arkadaşlarının ooc sicil geçmişlerine bak haydi iyi incelemeler.
Aldığın yetkilinin ismini vermiyorsun, nasıl aldığını söylemiyorsun, kanıt atamıyorsun. Şikayet sonuçlanabilir, kişi hiç bir savunma yapamadı, bundan önce ki açılan bütün şikayetlerde kanıt atamayanlar yasaklandı, senin sonunda farklı olamaz dostum.

#9 - 16.02.2023 23:51
Zangief dostum umarım beni yanlış anlamıyorsundur ama silahı ne zaman aldığını öğrenebilir miyim dün mü aldın silahı onu merak ediyorum