Konu: throme  (Okunma sayısı 998 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.02.2023 21:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @throme Zharvis Houston

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @TuskIsGod

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/02/2023, 01:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, arkadaşla beraber çatışmaya giriyoruz. Araba başka bir yerde olurken arkadaş başka yere bakarak bize hasar veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A
« Son Düzenleme: 14.02.2023 21:41 Forza_g »

#1 - 14.02.2023 22:48
arkadaş savunmasını yapsın, yoksa böyle birlik arkadaşları toxicleyecek ise kilit atacağım.

#2 - 14.02.2023 23:42
Öncelikle istediğinize göre şikayeti kilitleyemezsiniz, şikayeti sadece yönetici kilitler.

Savunmama gelecek olursam biraz düşünmenizi istiyorum, silent olsam oraya mı bakarım? O an sana kitlenmem için sana bakmam lazım. Bunun için söyleyecek pek bir şey olduğu söylenemez çünkü basit düşünelim. O kadar kinlenip silent açacak kadar düşsem tek başıma dolanmam. Animasyon bugu ya da benzer bir şey olabilir, Idlewood'un lideri olarak silent açmamın bir anlamı yok.

Tarafımca gerekmedikçe bir ileti gelmeyecek, açtığın şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 14.02.2023 23:44
Tek başına dolanmadın, biz seni bulduk ve savaşta olduğunu bilmiyordun veya biliyordun beni hile açıkken düşüremezler düşüncesi ile geziyordun

#4 - 14.02.2023 23:46
Direkt hile değil şüphe üzerine açılmış şikayet, idlewood'un lideri olman ile hile kullanmanın arasında fark var birazda sen mantıksal düşün

#5 - 14.02.2023 23:50
Tek başına dolanmadın, biz seni bulduk ve savaşta olduğunu bilmiyordun veya biliyordun beni hile açıkken düşüremezler düşüncesi ile geziyordun
Benim düşmek gibi korkularım yok, ama görülen o ki senin düşüremeyeceğim gibi korkuların var. Nedensizce son hitini bana atmadan ben düşüyorum, acaba silent mı açtın TuskIsGod?

Direkt hile değil şüphe üzerine açılmış şikayet, idlewood'un lideri olman ile hile kullanmanın arasında fark var birazda sen mantıksal düşün
Kendin ile çelişiyorsun TuskIsGod. Evet, Idlewood'un lideri olmam ile hile kullanmam arasında fark var, bunu yapacak kapasitede biri olduğumu sanmıyorum.

#6 - 15.02.2023 00:22
Konu içinde kal, şikayeti başka yerlere çevirme. Silent ise bir şikayette sen bana aç

#7 - 15.02.2023 00:23
hile kullanabilirsin, ekibinin hepsi kullanıyor sende kullanırsın doğaldır throme  O:-)

#8 - 15.02.2023 00:25
Kendim ile çelişmiyorum, şikayet için savunma yapacak olan sensin savunmanı yapta sohbeti başka zaman ederiz

#9 - 15.02.2023 01:09
Ekibim hile kullanıyorsa şikayet aç, kendi konunuzu kıraathaneye çevirmenize gerek yok.

Sonuçlanabilir.