Konu: Adolf Morgenstren - Aktif rolde bağlantı kopartmak.  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.02.2023 15:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adolf Morgenstren - @Beta44

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olay anındaki Poschevo ve Idlewood Avenue Brims birliği üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.02.2023 - 14.04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı kopartmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öğlen 14.00 sularında bu arkadaşlar hem bizim hoodumuzu, ondan öncesinde ise Poschevo birliğinin hoodunu basmaya yeltenmiş. Maalesef pek becerememişler. Daha sonrasında da Poschevo ekibinin oyuncuları ve benim birlik oyuncularım Crisberg birliğinin sahibi R20 Adolf Morgenstren dostumuzu ve diğer arkadaşlarını kovalamaya başlamışlar. Olay esnasında benim birlik oyuncum gördüğünüz gibi bu arkadaşımıza aracı ile çarpıyor, zaten kişi motor üstünde. Sonrasında da baktığımızda nasıl olduysa arkadaşımız ya bağlantı kopartıyor, ya da /q atıyor. Orada en az 15-20 kişi var, hepsinin bekleyişine rağmen yine oyuna girişini sağlamamış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Dün gece de buna benzer aynı şeyleri tekrarladılar, Poschevo hoodunda düşüp q attılar. Bu arkadaşlar aslını görmediğiniz zaman melek gibiler, en iyi rolcüler. Tamam arkadaşlar, DM konusuna geldiğimizde de en iyisi sizsiniz. Artık sunucunun huzurunu, rol dengesini ve oyuncuların keyfini bozmaya devam etmeyin. Kininiz vardır, buna saygım sonsuz. Fakat şu dönemde insanlar burada bir şeyler yapıp, rollerini gerçekleştirip kafasını dağıtmaya uğraşıyor. Sizin gibiler ise bunu mahvetmek için elinden geleni yapıyor, yapmayın.

#1 - 14.02.2023 16:02
İnternetimle ilgili sorunlar var, tekrardan oyuna giriş sağlayamadım. Arkadaşlar isterse giriş yapıp rolü devam ettiririz. Savunmam bu kadar gelelim yanlışlarına:

Crisberg sahibi Adolf demişsin, forumdan girip bakamıyor musun dostum? Sadece Crisberg'in tek sahibi var, oda @hobbsj the king. Buraya birlik yaptırım alsın diye olayları farklı şekilde yansıtma. Gelelim yaptığın ihlallere:

O kadar hızlı giden arabadan atlayamazsın, bu tamamıyla Non-RP'dir.

Oradan o hızla atlayıp birşey olmadan kalkıp sıkman tamamen Power Gaming'dir.

Ayrıca chatta emoteni göremiyorum? Emotesiz de ateş açmışsın. Tek videoda üç ihlal. Şikayet açıyorum.

#2 - 14.02.2023 16:03
Sunucunun dengesini bozan siz ve Poschevo. Her türlü flame yapıp oyunda "Kimse bize karşı gelemez, özür dilettircez". Kafasındasınız. Fakat özür dilemeye asla niyetimiz yok, savaşı kendiniz bitirirsiniz yoksa devam ediyoruz savaşa.

#3 - 14.02.2023 16:07
Ceza verilecek. Ayrıca şikayette bulunan diğer ihlaller için, farklı bir oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz.