Dostlar ben sandece rol yapan birisiyim, şikayette kimseyi şahit göstermedim. Ben onun bunun hakkını aramak için açmadım bu şikayeti. Sen benim trollediğim bir(1) yer göster. Bana onun bunun trolünü işaretleme, ben kendi rolüme bakarım. Bu sunucuda yıllardır her koyun kendi bacağından aslılıyor, bende bu şikayeti kendi(şahsi) hakkımı aramak için açtım. Günde 10 kişi sizin gibi trollüyor diyorsun ama sizin deme, bana benim yaptığım bir trolün kanıtını atarak "Senin gibi on tane adam trolüyor" de.
@Rose küfür eden ben miyim? Tekmeleyen ben miyim? Trolleyen ben miyim? Ben tarafımca madurum diyorum.
@Cullenz'i şahit olarak göstermeme rağmen adam diyor ki "O lafı orada ben dedim, herkesi mi vurmak zorundasınız" diye. Bende bundan sonra böyle bir sorun yaşarsam rolü yapandan tut etrafında gezene kadar herkesi vurayım. Bu olayda trolleyen ben değilim, tekmeleyen ben değilim, küfür eden ben değilim ama vurulan benim. Neden? O sırada o arkadaşlarla rol yaptım diye

16- yaşında bir karakteri vurmanızda ayrı komik. Benim açtığım şikayete benimle alakalı savunma yapacaksanız buyrun. Ama yok trollüyorlar, yok bu karakter küfür etti, yok bu şöyle yaptı falan filan diyerek benden bağımsız savunmalar yapacaksanız yeri burası değil