Konu: POSCHEVO  (Okunma sayısı 387 defa)

#0 - 14.02.2023 01:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Rose Kirill_Poschevo  @BigBoss  Yevgeny_Ustrashkinov   @zThyke Stanislav_Zaytsev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sadece POSCHEVO birliğinin etrafı karabalık diye bir süre vakit geçirdik, daha sonra o bölgeden ayrıldık. Hoodlarının arka tarafından geçerken Stanislav isimli karakteri yerde gördük. Yardım için indiğimizde; "Karımı siktiler" gibisinden rol yaptı. Daha sonra bölgeden ayrılacakken bize küfür etti ve küfür ettikten sonra duvarın arkasından bir sürü silahlı adam çıkarak bize ateş etti. Bir kişi yerde yatıyor, diğerleri duvar arkasından çıkıp arkadaşımızı siz dövdünüz görüntüsü vererek bize ateş ediyor. Açıklama yapmak zorunlu olduğu için yaptım, sslerde her şey ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): DM atan kişilerde benim ss alabildiklerimden birisi R19 diğeri R18. Üstelik emekli yetkili.

#1 - 14.02.2023 01:38

Hood içerisindesiniz, 3-4 adam bir birlik üyemin başında durmuş. Bunu görüp arka tarafa geldik, biz geldiğimizde bile yerdeki birlik üyesini tekmeliyordunuz. "Ruslar dövdü - kaşar ruslar" gibi söylemlerde bulununca sıktık. Adamım yerde tekmeleniyor, tarafımıza küfür ediliyor. Öylece durmamızı bekleyemezsiniz, gün içinde böyle olaylarla 10'dan fazla karşılaşıyoruz, büyütülecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Savunma bu kadar.

#2 - 14.02.2023 01:49
o lafı derken hiç biriniz orada yoktunuz broski adamın attığı ssten alip atmışsın allah yoluylamı haberleşiyonuz üstüne üstlük o lafı benim karakterim diyor kalkipta herkese sıkman doğru değil sıkmayı geçtim bi laf için silah çekmen bile yanlış 10 adamsınız 2 adamla bence brawl atarsınız, hood onaylısınız biraz dikkat edin böyle şeylere

#3 - 14.02.2023 01:50
Chatine "Ruslar dövdü - kaşar ruslar" düştüyse birlik üyenizin "Karımı siktiler" falan dediği yerlerde düşmüştür. Sayıca üstünsünüz ve ne hikmetse hepiniz üstümüze koşarak silah çekiyorsunuz. Havada silah emotesi atana kadar /do kullanarak olayı sormalıydınız bence. Tekmeleme olayı rolsel bile değil, chat'de bir emote göremiyorum. Ben tek bildiğim araçtan inip, yerde yatan karakterin başına geldiğimde vurulmam.

#4 - 14.02.2023 01:55
Sunucunun en aktif bölgelerinden olan Küçük Moskova olarak adlandırılan yere sizler gibi günde en az 3-4 kez trollemek maksadıyla bu tarz rahatsız edici tutumlarda bulunan oyuncular uğruyor, bugün de yaptığınız gibi. Poschevo hood bölgesi içerisinde "kaşar ruslar" terimini kullanmamız ateş etmemiz için yeterli bir sebep. Oradaki yerli Rus topluluğunu veya oyuncularını umursamayarak rol yapıyorsunuz.

#5 - 14.02.2023 02:17
o lafı derken hiç biriniz orada yoktunuz broski adamın attığı ssten alip atmışsın allah yoluylamı haberleşiyonuz üstüne üstlük o lafı benim karakterim diyor kalkipta herkese sıkman doğru değil sıkmayı geçtim bi laf için silah çekmen bile yanlış 10 adamsınız 2 adamla bence brawl atarsınız, hood onaylısınız biraz dikkat edin böyle şeylere

Karakteriniz trollingden yasaklandı, yerdeyken bize küfür etmeler, CJ atıp kaçmalar... Size ayrı bir şikayet oluşturmamız gerekirken görmezden geliyoruz. Utanmadan bir de buraya şahit olmamanıza rağmen bir şeyler yazıyorsunuz. Utanç verici durumdasınız.
Allah yoluyla haberleşmiyoruz, oyun içinde /w denilen bir şey var. Ayrıca chatloguma düşen her şeyi duymuş sayılırım, bu gereksiz konu üstünde durmayacağım. Birlik üyemi tekmeliyordunuz, küfür ettiniz, bunu görüp sıktık. Brawl atıp atmayacağımız sizin belirleyeceğiniz bir şey değil, bariz bir şekilde oraya trollemeye gelmişsiniz. Zaten bu sebeple yasaklandınız.

Chatine "Ruslar dövdü - kaşar ruslar" düştüyse birlik üyenizin "Karımı siktiler" falan dediği yerlerde düşmüştür. Sayıca üstünsünüz ve ne hikmetse hepiniz üstümüze koşarak silah çekiyorsunuz. Havada silah emotesi atana kadar /do kullanarak olayı sormalıydınız bence. Tekmeleme olayı rolsel bile değil, chat'de bir emote göremiyorum. Ben tek bildiğim araçtan inip, yerde yatan karakterin başına geldiğimde vurulmam.

Sayıca üstünüz diye silah çekmememiz mi gerekiyor anlamadım. /do'luk bir durum yok, tekmeleme olayında emote vermediniz diye tekmelememişsiniz olarak mı devam edeceğim? Garip.

#6 - 14.02.2023 04:40
Dostlar ben sandece rol yapan birisiyim, şikayette kimseyi şahit göstermedim. Ben onun bunun hakkını aramak için açmadım bu şikayeti. Sen benim trollediğim bir(1) yer göster. Bana onun bunun trolünü işaretleme, ben kendi rolüme bakarım. Bu sunucuda yıllardır her koyun kendi bacağından aslılıyor, bende bu şikayeti kendi(şahsi) hakkımı aramak için açtım. Günde 10 kişi sizin gibi trollüyor diyorsun ama sizin deme, bana benim yaptığım bir trolün kanıtını atarak "Senin gibi on tane adam trolüyor" de. @Rose  küfür eden ben miyim? Tekmeleyen ben miyim? Trolleyen ben miyim? Ben tarafımca madurum diyorum. @Cullenz'i şahit olarak göstermeme rağmen adam diyor ki "O lafı orada ben dedim, herkesi mi vurmak zorundasınız" diye. Bende bundan sonra böyle bir sorun yaşarsam rolü yapandan tut etrafında gezene kadar herkesi vurayım.  Bu olayda trolleyen ben değilim, tekmeleyen ben değilim, küfür eden ben değilim ama vurulan benim. Neden? O sırada o arkadaşlarla rol yaptım diye :D 16- yaşında bir karakteri vurmanızda ayrı komik. Benim açtığım şikayete benimle alakalı savunma yapacaksanız buyrun. Ama yok trollüyorlar, yok bu karakter küfür etti, yok bu şöyle yaptı falan filan diyerek benden bağımsız savunmalar yapacaksanız yeri burası değil :D
« Son Düzenleme: 14.02.2023 04:42 Grkayak »

#7 - 14.02.2023 04:56
Dostlar ben sandece rol yapan birisiyim, şikayette kimseyi şahit göstermedim. Ben onun bunun hakkını aramak için açmadım bu şikayeti. Sen benim trollediğim bir(1) yer göster. Bana onun bunun trolünü işaretleme, ben kendi rolüme bakarım. Bu sunucuda yıllardır her koyun kendi bacağından aslılıyor, bende bu şikayeti kendi(şahsi) hakkımı aramak için açtım. Günde 10 kişi sizin gibi trollüyor diyorsun ama sizin deme, bana benim yaptığım bir trolün kanıtını atarak "Senin gibi on tane adam trolüyor" de. @Rose  küfür eden ben miyim? Tekmeleyen ben miyim? Trolleyen ben miyim? Ben tarafımca madurum diyorum. @Cullenz'i şahit olarak göstermeme rağmen adam diyor ki "O lafı orada ben dedim, herkesi mi vurmak zorundasınız" diye. Bende bundan sonra böyle bir sorun yaşarsam rolü yapandan tut etrafında gezene kadar herkesi vurayım.  Bu olayda trolleyen ben değilim, tekmeleyen ben değilim, küfür eden ben değilim ama vurulan benim. Neden? O sırada o arkadaşlarla rol yaptım diye :D 16- yaşında bir karakteri vurmanızda ayrı komik. Benim açtığım şikayete benimle alakalı savunma yapacaksanız buyrun. Ama yok trollüyorlar, yok bu karakter küfür etti, yok bu şöyle yaptı falan filan diyerek benden bağımsız savunmalar yapacaksanız yeri burası değil :D

Anlaşamıyoruz galiba, üst mesajda uzun olan yazı senin için değil. Şikayet ile alakası olmayan arkadaş için. Senin tarafına 'trolledin' vb. söylemlerde bulunmadık. Gün içinde karşılaştığımız ve bezdiğimiz bir olaydan bahsettik. Sık sık karşılaştığımız için de tutumumuz normale göre daha sert olabiliyor. Kendi hakkını araman en doğal hakkın, küfür etmemiş-tekmelememiş olabilirsin, rol yaptığın arkadaşlarından yola çıkarak yapılan bir rol var. Bir şey yapmamış olman orada vurulmamana sebep değil, orada bir Rus topluluğu var ve olay çıkacağı bariz. Bunu umursamadan rollerinizi yapıyorsunuz, orası onaylı bir hood, sonrasını düşünmeden hareket ediyorsunuz. Madem vurulmak istemiyorsun-korkuyorsun uzak durmayı dene dost. Biz senin o anda masum olmadığını bilemeyiz, anlık alınan kararlar. Çünkü birlik üyemizin tekmelendiğini görüyoruz, oturup kim vurdu-vurmadı diye orada tartışacak değiliz. Tansiyon yüksek, rol yaptığın arkadaşların bizim yerdeki ekip üyesini tekmelediğini görünce de sıktık. Tamamen tekmelemeniz üzerine gelişen bir rol. Daha ne kadar netleştirebilirim bilmiyorum, anlaşamayacağız gibi. Sonuçlanmasını bekleyelim.

#8 - 14.02.2023 14:46
Dediğin gibi içindeki iyi niyetle rolünü yapıyorsan, sırf eğlenmek için hadi şöyle-şöyle yapıp vuralım bunları falan demediysen kendi adıma şikayet açtığım için özür dilerim :D "Şikayetten bir şey çıkmazsa" yakın zamanda açacağım oluşumda buna benzer her her olayda, role dahil olan bütün oyuncuları vuracağım. Yediğim her şikayette bu şikayeti referanslayacağım.

#9 - 15.02.2023 21:25
İncelemede.