Konu: Anthony Garepe - Bireysel Çatışma ve Savaşlarda Bisiklet Kullanımı İhlali  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2023 21:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony_Garepe @Yusuf41

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gennadi_Kirillovich @Killjoy Svyatopolk_Edgarovich @judge1

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.02.2023 - 18.54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.6.2. Bireysel Çatışma ve Savaşlarda Bisiklet Kullanımı Kuralı:

- Gerçeğe aykırı kullanımı ve çatışmalarda Non-RP avantaj sağlaması nedeniyle, bisiklet kullanarak çatışılması yasaklanmıştır.
- Karakter çatışma/birisini vurma öncesinde veya sonrasında bisiklete binemez, bisikletle gelemez veya bisikletle kaçamaz.
- Shotgun, M4, AK47 gibi silahları bisikletle taşıyarak bir bölgede savaşmak yasaktır.
- Savaş durumlarında bisiklet yalnızca, gözcülük yapmak/haber taşımak amacıyla kullanılabilir. Bu karakterin de çatışmaya dahil olmaması gerekir.
- Aksi tüm durumlar, 8 Eylül 2022 itibariyle kural ihlali ve Non-RP olarak değerlendirilecektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda göründüğü gibi kişi bisiklet ile çatışmaya giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):   O:-)

#1 - 10.02.2023 22:09
Savunma tarafındayım, ilk ateş sizden geliyor. Yapacak şeyim yok. Bizzat kendim inip sıkıp başlatsaydım diyecek laf yok ama bu durumda bunu yapmak zorundaydım.

#2 - 10.02.2023 22:34
Savunma tarafındayım, ilk ateş sizden geliyor. Yapacak şeyim yok. Bizzat kendim inip sıkıp başlatsaydım diyecek laf yok ama bu durumda bunu yapmak zorundaydım.
İlk ateş sana görüntüde sıkan kişiler tarafından gelmiyor. Başkalarına ait maske idleri chatindeki. Bisikletinle bilerek oraya dönüyor ve ateş ediyorsun.

#3 - 11.02.2023 19:06
Ceza aldı.