Konu: [10.02.2023] Toplu CJ  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2023 17:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Kartilkisi / @Arda0 / @'Aku!

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @finest

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: screenshot

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CJ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: araçtan atar diye emote veriyolar ama /dene komutunu kullanmak akıllarının ucundan bile geçmiyor ::) bu komutu kullanmadıkları yetmezmiş gibi aracı sistemsel olarak çalıyolar ???

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ceza alsınlar

#1 - 10.02.2023 17:31
Emotesiz CJ yapsaydık şikayetin bir anlamı olurdu fakat emotemiz bulunuyor. Yaptığınız şey rol bile değil, @METEHAN adminimiz bile bizi onaylar. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=142256.0 Burada adınıza açılmış şikayet var.
« Son Düzenleme: 10.02.2023 17:33 Kartilkisi »

#2 - 10.02.2023 17:32
yoo sen direkt aracı çaldın yap o yüzden savunmanı detaylıca

#3 - 10.02.2023 17:34

Dostum yapılacak bir ihlal yok ortada. Emote ortada eğer emotemiz olmasaydı bunun bir anlamı olabilirdi.

#4 - 10.02.2023 17:43

Dostum yapılacak bir ihlal yok ortada. Emote ortada eğer emotemiz olmasaydı bunun bir anlamı olabilirdi.

Emote verdim demekle kurtulamazsın, gidip adamı araçtan atar diye emote versem ve sistemsel olarak arabasını çalsam CJ sebebinden ötürü yaptırım alırdım. (aldım) Dediğimin aynısını siz de yaptınız ve emote verdim diye buraya yazıp beni geçiştiriyorsunuz, konumuzla alakasız ama dostun falan değilim. Böyle hitap etme bana. :D

Emotesiz CJ yapsaydık şikayetin bir anlamı olurdu fakat emotemiz bulunuyor. Yaptığınız şey rol bile değil, @METEHAN adminimiz bile bizi onaylar. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=142256.0 Burada adınıza açılmış şikayet var.

Emotesiz CJ diye bir şey yok, direkt olarak CJ var. Kendi uydurduğun terimleri gelip buraya ekleme, bir de bana açtığınız şikayeti gördüm fakat karakterim yasaklı durumda knk. Haberin olsun yani, hadi Allah'a emanet. ;)

::)

#5 - 10.02.2023 17:50
Burada çok vakit harcayamam. Emote ilk ss'de görünüyor, ek olarak seni araçtan indiren ben değilim. Bana boş yere şikayet açmışsın.

#6 - 10.02.2023 17:57
Emoteler veriliyor, arkadaşlar zaten troll açtığımız şikayetler net bir şekilde yaptıkları ihlaller görünüyor zaten. Kendi resimlerinde bile rolü bölüp /b kullandığı net belli şikayet açmak için açmış.

#7 - 10.02.2023 17:59
ne şikayet açmak için şikayet açmış olucam ekran görüntüleri belli knk aracı çalıp bayırdan aşağı yolluyon

#8 - 11.02.2023 19:43
Ceza verilmeyecek.