Konu: Toplu ihlal  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2023 17:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Serena_Tafalla @finest - Bellino_Compos @QuaLong

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dean Foster - Noah Lawson - Austin Gardner - Kevin Grey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
nonrp - fearp - bugabuse - trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Barımızın içine girdik ve girdiğimizde birliğimizdeki bir adamı dövmüşlerdi. Bellino isimli arkadaş /bugkurtar yapıp hızlıca mekandan çıkış yaptı diğer arkadaş ise videoda göründüğü gibi admin gelmesine rağmen rolünü saçma bir şekilde yapıyordu. Arkadaşların niyeti belli troll için gelmişler gereği yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/vnj9in - https://streamable.com/33d54t

Ek açıklamalar(varsa): Direk banlansınlar, fazla vasfı olan birilerine benzemiyorlar.

#1 - 10.02.2023 17:22
actıgım sıkayetı ıncelersen gorursun kımın vasıfsız oldugunu ::) insanları tanımadan yargılama şabo :'(

#2 - 10.02.2023 17:34
Savunman varsa yapabilirsin fakat yapabileceğini sanmıyorum, sanırsam amacım sadece troll. @METEHAN ismili Adminimiz rolü izledi yapılan ihlallerin ortada arkadaşının yan hesabı ile trolle çıkması daha komik bir duruma düşürüyor seni. Sicilin ortada bir şey kanıtlamama gerek bile kalmıyor.

#3 - 10.02.2023 17:44
Rolden kaçmak üzerine yedin jailini diğer ihallerin ortada onların kayıtsız kalacağını sanıyorsan yanılıyorsun, ek olarak troll yaparak zevk alabilirsin fakat buranın Rp sunucusu olduğunu unutmayın.

#4 - 10.02.2023 17:55
Savunman varsa yapabilirsin fakat yapabileceğini sanmıyorum, sanırsam amacım sadece troll. @METEHAN ismili Adminimiz rolü izledi yapılan ihlallerin ortada arkadaşının yan hesabı ile trolle çıkması daha komik bir duruma düşürüyor seni. Sicilin ortada bir şey kanıtlamama gerek bile kalmıyor.

Düzenlediğin bu ekran görüntüsüyle benim oyuncu profilimi yüzüme vuramazsın. (bu bir)

Rollerini geliştirmek istiyorsan Discord üzerinden beni ekle, Roberto Carlos da Silva Rocha#0196. Şanslı günündeysen Dan ve Trapstar'in MC kültürünü yansıtan rehberini sana atabilirim. ::) (bu iki)

Ek olarak Bellino Campos karakterim yasaklandı. (bu da üç)

Hadi kolay gelsin yeğenim. ;)

« Son Düzenleme: 10.02.2023 18:03 QuaLong »

#5 - 10.02.2023 18:18
Karakterinin yasaklanması durumunda ana karakterine jail yansıtılıyor umarım biliyorsunudur :)))

#6 - 10.02.2023 18:28

Düzenlediğin bu ekran görüntüsüyle benim oyuncu profilimi yüzüme vuramazsın. (bu bir)

Rollerini geliştirmek istiyorsan Discord üzerinden beni ekle, Roberto Carlos da Silva Rocha#0196. Şanslı günündeysen Dan ve Trapstar'in MC kültürünü yansıtan rehberini sana atabilirim. ::) (bu iki)

Ek olarak Bellino Campos karakterim yasaklandı. (bu da üç)

Hadi kolay gelsin yeğenim. ;)

İdleda zenci rolu yapmak için 5vp dilendiğin günleri unutma kardeşim benim. İstersen sana zenci rolu öğretebilirim.

#7 - 10.02.2023 18:59

:)))

hiç farketmiyo biliyon mu

#8 - 10.02.2023 19:02
boş iletilerinizin size flame olarak geri dönmesini istemiyorsanız yazmayı bırakın ve şikayetin sonuçlanmasını bekleyin ::)

#9 - 11.02.2023 22:22
Belino karakteri için net bir kanıt yok fakat Serena karakteri ceza alacak.