Konu: 10.02.2023 RK Maske_35160 - Yarmel Lovell  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2023 15:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_35160 - Yarmel Lovell @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Giacomo_Zappa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaralı olmama rağmen üst üste tekrar sıkıp sistemsel yaralıya düşürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://cdn.discordapp.com/attachments/1072958307263856741/1073584765778792478/sikayet4.mp4

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.02.2023 16:00
Benim seni vurmamın sebebi sit 3 atman, kaçırıldığın halde sanki babanızın yerine çay, kahve içmeye gelmişsiniz gibi oturmanıza karşılık sizi do kanalı üzerinden uyardık, kaçırıldınız, vuruldunuz dedik. Bu şekilde oturmanız, animasyon vermeniz doğru değil dedik fakat siz hiçbir şekilde buna uymadınız. Ben de rolde bacaklarınıza mermi atarak olayı çözdüm, ki kaçırılan insanlara mermi atılması, tekrar vurulması bir kural değil. Aşağıya iki video atacağım, bu videoda kaçırılan kişiler de daha önce vurulmuştu ve yönetim bu rolü takip ediyordu.

saniye 1:18 sonrası.

Ayrıca Maske_35160 seni vurma sebebi senin sürüklenerek interior'a kaçıyor olman. Bu da bir powergaming örneğidir. Onlarca mermi yemişsin ve hala sürüklenir emote ile kaçmaya çalışıyorsunuz.

#2 - 10.02.2023 17:07
Benim seni vurmamın sebebi sit 3 atman, kaçırıldığın halde sanki babanızın yerine çay, kahve içmeye gelmişsiniz gibi oturmanıza karşılık sizi do kanalı üzerinden uyardık, kaçırıldınız, vuruldunuz dedik. Bu şekilde oturmanız, animasyon vermeniz doğru değil dedik fakat siz hiçbir şekilde buna uymadınız. Ben de rolde bacaklarınıza mermi atarak olayı çözdüm, ki kaçırılan insanlara mermi atılması, tekrar vurulması bir kural değil. Aşağıya iki video atacağım, bu videoda kaçırılan kişiler de daha önce vurulmuştu ve yönetim bu rolü takip ediyordu.

saniye 1:18 sonrası.

Ayrıca Maske_35160 seni vurma sebebi senin sürüklenerek interior'a kaçıyor olman. Bu da bir powergaming örneğidir. Onlarca mermi yemişsin ve hala sürüklenir emote ile kaçmaya çalışıyorsunuz.

HAHHAHAA, BUNE KANKA? Yasak değilde geç dm videosu atıp burada boy mu gösteriyorsun?

#3 - 10.02.2023 18:51
Ben sadece dediğim şeyi kanıtladım, biz burada da sana yaptıklarımızı yaptık ve bu rolleri bizzat yönetim izledi. Bu yaptığımız yasaklı bir şey değil, sonuç olarak orada zaten kaçırılmıştın ve kaçman neredeyse imkansızdı.

Ayrıca bu videoları hava olsun ya da pr olsun diye atmıyorum, herkes benim kim ve ne olduğumu biliyor. Buna ihtiyacım yok ki.

#4 - 11.02.2023 19:10
Ceza verilecek bir durum yok.