Konu: Tekrardan Poschevo üyeleri  (Okunma sayısı 280 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2023 20:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Lucifer Pyatrov @xismetBK , Dmitriy_Goncharov   @Huan , Svyatopolk_Edgarovich @judge1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NonRP (uygunsuz roller)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir mafya toplantısı düzenliyor Boris arkadaşımız, fakat mafya toplantısında, ulu orta yerde arakadaşlarımız kıyafet değiştiriyor. Tamamıyla bir NON-RP kavramını yerine getiren bir davranışı uyguluyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/cdn/2023/02/09/coZqh.png

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların yüksek bir jaile çarprıtılmasını talep ediyorum, birde R18-R15.

#1 - 09.02.2023 20:42
Etrafına bir bak derim, mekan bize ait tavernanın alt katındayız. İç tarafı bilen zaten bir çok objenin olduğunu biliyor, kanepe koltuk yastık bilmem ne parmaklık kapı kitaplıklar vs vs, /me üstünü değiştirir. Diye emot atmadım diyemi bu tavır? Adamlar otomatik emot koymuş zaten bir daha ne diye ben atayım ki?
Bu /me sigarasnı yakar. /sigara ile aynı anladın mı oto emot atıyor,  zaten yerde yatarken ss almışsın belki köşeye geçtim de kıyafet değiştirdim /me bacaklarından pantolonunu çıkarır giyer. Diye atmamı beklemiyorsun herhalde aktif çatışma ortasında :D

#2 - 09.02.2023 20:45
Neden yönetimi kandırmaya çalışıyorun ismetxbkixismet? Orada aktif çatışma yok. Beni vurdunuz, ve içeride rolüme uyuyordum. David ile SER boris konuşma yapıyordu ama?  :manifdog Yalanlarla mı ortaya laf atacaksın? Orada önemli olan herkesin içinde, tek bir odada kıyafetini değiştirmen. Uzak olsaydın emotu gelmezdi değil mi? ;) ;)

#3 - 09.02.2023 20:47
Burada şikayet yediğim konun ne çözemedim, neyse. Savunma gelmeyecek çünkü ortada ihlal yok. Kinini bir kenara koy ve şikayet açmaktan vazgeç.

#4 - 09.02.2023 20:53
öyle mi? @Huan sizi tanımıyorum bile neden kin yapayım?  ::) ihlalleri görüp şikayet açmakta kin olmuş bu devirde.

#5 - 09.02.2023 20:53
Burada şikayet yediğim konun ne çözemedim, neyse. Savunma gelmeyecek çünkü ortada ihlal yok. Kinini bir kenara koy ve şikayet açmaktan vazgeç.
kendisi itiraf etti. Savunma yapmayacakmış, direk şikayet sonuçlanabilir.

#6 - 09.02.2023 21:02

Sağda solda senin gereksiz şikayetlerini görmekten yoruldum, ortada savunma yapmamı gerektiren bir şey yok. Toxic çocuk.

Ve ayrıca, bknz;

#7 - 09.02.2023 21:05

Sağda solda senin gereksiz şikayetlerini görmekten yoruldum, ortada savunma yapmamı gerektiren bir şey yok. Toxic çocuk.

Ve ayrıca, bknz;
"toksik çocuk" felan? biraz sinirlenmiş gibisin @Huam, neyse yanlışımı düzelttiğin için tşk ederim. 

#8 - 10.02.2023 20:15
Şikayet incelendi, herhangi bir problem yok. Şikayet oluşturmuş olmak için oluşturmayın lütfen. Ek olarak, @cha0s Şikayetler üzerindeki üslubunuza dikkat etmelisiniz. Tekrarında oyun içerisinden cezalandırılabilirsiniz.