Konu: Lucifer Pyatrov - Boris Poschevo - İhlal  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2023 19:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris_Poschevo @Thorin , Lucifer_Pyatrov @xismetBK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Arkadaşlar 1 saat içinde 3 kere vurup sürekli yaralıya düşürüyor.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Devante beni zaten vuruyor, ondan sonra içeri alınıyorum. İçeride Boris vuruyor, sonrasında Lucifer vurup wg, elim kaydı gibisinden wg diyor  karşısında çocuk varmış gibi haraketler yapıyor. O zaman bende vurup vurup wg yazayım hiç bir şey olmasın. Silahı çekecek, nişan alacak. Birde kafama doğru sıkacak, tesadüf. Boris @Thorin arkadaşımızda zaten yalan söyleyemez. İki kez üst üste sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: SS https://resmim.net/cdn/2023/02/09/ceqr1.png https://resmim.net/cdn/2023/02/09/cevZL.png https://resmim.net/cdn/2023/02/09/cezIT.png

Ek açıklamalar(varsa): Vurup vurup wg yazmalarla bu iş olmaz. Adam akıllı bir şekilde bilerek vurdum diyin, suçunuzu itiraf edin de adminleri zora sokmayın.

#1 - 09.02.2023 20:28
Şahsım adına,

SS'lerin tam hali de var

Rol yapmayıp sürekli bağlantı koparıyordunuz. Yerde /hurt çekiyor olması gerekirken ayakta durduğu için Traeger karakterini bir kere vurdum, öyle ayakta durmak yok. Yaralı rolü yaparken yerde yatacaksın. Yine olsa yine vururum bir hata yok.

Rolsel olarak da OOC olarak da bir şey yapamadığın için oldukça tilt olmuş durumdasın, saatlerdir hem forumda hem de özel discordlarda benden bahsedip duruyorsun, içi boş şikayetler açıp bir şekilde sonuç almaya, düşmanlık yaratmaya çalışıyorsun. Bunu anlayabiliyorum, senin için üzülüyorum. İyi forumlar.

#2 - 09.02.2023 20:34
Bunu sadece PC'si yüksek sistemler olan anlar. 2060 SUPER Pc'm var, her 5-6 dakikada zaten crash yiyorum. Anti Crasher olmasına rağmen. 5 dakika içinde oyuna girdimmi?? girdim. Devamı önemli değil @Thorin Hala detaylı bir savunma gelmemiş. Sırf re-anim yapmadım diye adammı vurulurmuş? :garip: :garip:

#3 - 09.02.2023 20:39
Role uymuyorsun ve mermi yiyorsun bunda bir sorun yok, seni oturtuyorlar üstüne yaralısın ancak yapman gereken yaralı ve fear rollerini gerçekleştirmiyorsun karşılığını mermi yiyerek alıyorsun her şey rol dahilinde ileliyor. Wg yazmamın sebebi hakikaten öyle olması silahı doğrulttum ve bir süre sonra taba basıp bir şeyler kontrol edecek iken ateşlendi, arkadaşa tedavi parasını attım ama epey içerlemiş anladığım kadarıyla. Yanlışlıkla sıkıyorum, yanlışlıkla sıkmasam bile zaten emot atıp bilerek sıkacaktım, rolde yanlış yok.

#4 - 09.02.2023 20:49
Role uymuyorsun ve mermi yiyorsun bunda bir sorun yok, seni oturtuyorlar üstüne yaralısın ancak yapman gereken yaralı ve fear rollerini gerçekleştirmiyorsun karşılığını mermi yiyerek alıyorsun her şey rol dahilinde ileliyor. Wg yazmamın sebebi hakikaten öyle olması silahı doğrulttum ve bir süre sonra taba basıp bir şeyler kontrol edecek iken ateşlendi, arkadaşa tedavi parasını attım ama epey içerlemiş anladığım kadarıyla. Yanlışlıkla sıkıyorum, yanlışlıkla sıkmasam bile zaten emot atıp bilerek sıkacaktım, rolde yanlış yok.
İhlal yaptıysam, tam bak buradan bak tam.
Buradan şikayetini oluşturursun. İhlallerin karşısında şikayet şablonunu oluşturabilirsin. İsmetiixbk.
« Son Düzenleme: 09.02.2023 20:51 cha0s »

#5 - 11.02.2023 19:11
Ceza verilecek bir durum yok, rol seyrini değiştiren bir şey yok.